Prijava

Osim tog driblanja bio je korektan. Ona lopta kod prvog gola mozda ne bi ni isla u gol po ovom govnetu od terena da je Bane nije zakacio. Jebiga, ako tako gledamo za svaki gol koji padne na svetu moze da se kaze da je golman kriv, mada je uglavnom odbrana kriva. Konkretno kod prvog gola je Miteovic promasio CELU loptu, a kod drugog JAGOSU je pobegao igrac onako lagano.. Nas je Rajko bolji od Bufona i dribla kao Maradona (nije decko kriv sto mu je Bajko bio mentor :D). Inace Rajko je bio mnogo lenj i dosta neprofesionalan, pricao mi decko sto je s njim u Jagodoni igrao

Jebaće nas Geret Bejbl!

Ja sam zadovoljan kako su ovi ''anonimusi'' odigrali i bar su se borili, za razliku od ovih sa ''imenima''.

Neshvatljivo je da primamo ovakve golove, ali jbg, to smo mi.

Sto je najgore, Mladenovic i Vukovic solidni, Kostic konkretan. Gudelj apsolutno nebitna karika, i nadam se da ce leteti on a ne Milivojevic, mada je i on nebitan, kad se vrati Matic. Grujic i Matic u sredini, imali bismo i cvrstinu i bii bismo 10 puta kreativniji. Mitrovica nasamarati da se malo vrati u realnost, posto nam ovakav ne sluzi kurcu. Rukavinu necu komentarisati, ima bar 5 boljih igraca na toj poziciji, mada je sinoc bio i on ok, kakav zna da bude.

Rajkovic prelazna ocena, stoji na liniji par puta, plus ona driblanja.. Ali realno, mora jednom da pocne da brani, ako je projektovan kao zamena za Stojkovica. Ne vidim uopste polemiku da li je trebao, bar ovu, da brani ili ne, Stojkovic nema klub, nije branio, a mali brani sasvim solidno u Makabiju.

Treba da skapiramo da su Irci igrali poslednja dva velika takmicenja,a nas nema nigde od J. Afrike. Nije ovo los rezultat kako je moglo da bude, i ova grupam je dosta ujednacena, nema sanse da se neko odlepi.

U svakom slucaju, bolje smo izgledali nego prosle kvalifikacije, sto i nije tesko.

razmontirace nas prva reprezentacija koja nije suplja ko irska.previse smo mi njih lako prolazili da bi se moglo pricati o nekom nasem kvlalitetu.vise je njihova smusenost doprinela tome.
i takvi su nam dali 2 gola i imali jos koju sansu.

Samo što su u ovoj grupi svi šuplji ko irska hnjohnjo al opet ćemo imati 6 bodova max

ovako kako igramo,mi u gostima mozemo samo dobiti moldaviju.i to ako bude.gruzija ce da stavi sve u odbranu.vels i austrija su ako ne bolji,onda egal sa nama.
ne treba srati posle jedne tekme,al da bi oni nesto uradili treba 20 tekmi.neko je vec napisao da samo cekas kada ce neki nas nesto da sjebe.

Matic je u ovoj ekipi keva cale dr mr prof i lekar opste prakse

Milance06.09.2016. 09:47

Pravoslavna braca Makedonci bi trebalo da se drze Srba jer za deceniju dve doci ce do konacnog obracuna sa siptarima i smrtni udarac zadace im Grcka,Srbija,Makedonija i Crna gora.Tako i dva tri prorocanstva glase jer sve ide ka tome.Jer svuda siptari guraju nos,prekipece pravoslavnim narodima a Srbija ce opet izaci na Jonsko more kao 1912.Ali smo se povukli jer smrdljivi Englezi nisu dali i brze bolje preko Italije i Nemacke stvorili Albansku drzavu

Mitrovica nasamarati da se malo vrati u realnost, posto nam ovakav ne sluzi kurcu.

Mitrović igra solidno samo kad se zainati, ovako je som običan. Jedino je dobro igrao kod onog šiptara Hasija u Anderlehtu kad ga je podjebavao stalno.

Kako je Pavlović igrao, nisam gledao 2. poluvreme...?

Kako je Pavlović igrao, nisam gledao 2. poluvreme...?

Da je prilikom šanse u kojoj je verovatnoća da pogodi gol bila 95%, da ga prebaci 4%, a da zvekne prečku 1%, prebacio gol, umesto što je pogodio prečku, verovatno ne bi više nikada zaigrao za reprezentaciju. Ovako ćemo mu zbog atraktivno pogođene prečke zaboraviti paniku i ničim izazvano klizanje po travi kada treba mirno da prosledi loptu na krilo usled izgledne kontre, par puta odbijanje lopte od sopstvenih nogu u protivnikove nakon sasvim običnih pasova i to što je u završnici napada bio potpuno odsutan kada je bilo za očekivati da on bude na mestu Tadića i Kostića nakon centaršuteva, a on je bio... ne znam gde. Negde je ordinirao na ivici šesnaesterca, kao da je puštao da ova dvojica budu napadači, a on da čeka neki odbitak, kao kod one pomenute prečke na početku. Pošto je juče i Mitrović bio drvo, onda ostaje jedino da ih poredim po kretanju, postavljanju, građenju i otkrivanju koje bi trebalo da je važna odlika napadača. Na tom polju je Mitrović Drogba u poređenju sa ovim (bio sinoć), a video si i sam u prvom poluvremenu na šta je ličio.

EDIT: Mada je na momente izgledalo kao da je samo preplašen. Nadam se da je to bio slučaj, što opet nikako nije dobro za napadača.

Mozda je igrao laznu devetku i izvlacio stopereda tadic i kostic ulaze u prostor?

Mozda je igrao laznu devetku i izvlacio stopereda tadic i kostic ulaze u prostor?

To je složeniji koncept i više informacija nego što mozak prosečnog srpskog fudbalera može da obradi :D

ZELIM DA VERUJEM XD

Hahha nisam znao da je takva blamara, gledao sam neke tekme Pavlovićeve, dobar je bio. Ništa, iduću tekmu, Raća Petrović lažna devetka, da spušta lopte polutkama.

Znam i ja da on mune neki gol tu i tamo, čak i sada za Kopenhagen, ali ovo što je sinoć prikazao me je i podstaklo da napišem tokom tekme "festival limitiranih igrača". Možda i jeste bila taktička zamisao, što Pseto reče, ali kada je u par navrata bio u prilici da, hajde da kažemo - improvizuje, bio je očajan i nije ličio na fudbalera, a još manje na opasnog napadača. Jedini gori od njega su mi bili Ivanović i Tošić. Ostali su još i odradili šta se tražilo. Da kažem da se u principu slažem gore sa bvldginim viđenjem utakmice.

rukavina bekcina.igrace nam i sledece kvalifikacije.
stimac u fudbalu.trudi se i ima srce,a pojma nema.

Niko ne komentarise potez kapitena? Toliko mi je antipatican Ivanovic sa onom buljom i krivim nogama, bukvalno bih voleo da sledecu tekmu stoperi budu Vukovic-Mitrovic-Nastasic.