Prijava

Verujete li u ovo i koliko? Da li ste čuli za konkretne primere iz okruženja koji svedoče o postojanju ovoga? Znate li šta o hodžama, vračarama i sličnim koji se bave ovom delatnošću?

Molim, najusrdnije, bez glupih spam poruka.

Има ту много пљачке и крађа око црне мађије. Ако постоји онда треба ђаволски да се трудиш...

Ako zaista postoji vlaška mađija, zamisli da je Alien ili Predator otkriju... Human kind would be doomed.

Кад сам написао ''најусрдније'', стварно сам то мислио. И стварно ми је жао што то не може да се испоштује. Зар све мора да се спамује? Има пун курац тема за спем. Ако те заболе за ово, има и других тема - довиђења.

Видиш шта раде у Змајевој Кугли ?

Пре 500 година, да је неко направио калем од бакарне жице, унутра завртео магнет и то повезао са импровизованим извором светлости, вероватно би то тад подвели под црном магијом, јер тадашња наука није знала за струју. Тако верујем да данашња наука није доказала постојање сила које се користе у црној магији.

Да, верујем у црну магију, али исто тако знам да има и много превара. :)

Свакако, Џими, превара је много, али оградимо се само на ону ''праву'' магију ако уопште то постоји. У шта конкретно верујеш када кажеш да верујеш? :Д

И мислим да се прилично слажем с тобом по питању сила које се користе у свему томе.

Џедаји то зову "Сила"...

Sori, Đni. Ali nove teme su najslađe za spamovanje.

Evo, nećem više.

Као што неки људи могу да читају мисли (а у то верујем, вођен личним искуством), тако верујем да постоје људи који умеју и да контролишу мисли, а самим тим и акције других људи.

Верујем и у духове, призивања духова и та срања, иако су многе те приче претеране због страха људи који су учествовали у томе.

Убеђен сам да су духови ништа друго до животна енергија која је напустила тело након смрти.

А отпилике знам какав је осећај, пошто сам једном умало умро у сну и имао вантелесно искуство. :) Тачније, у сну сам умро, а умало нисам рикнуо и стварно...

Ne verujem. I mrzim te priče. Ludim od njih.

То за духове су открили да се појављују у местима где има великих аномалија у елктричним или магнетним пољима. Само укључе сонар, траже те аномалије и нађу духа.

Него мене интересује могућност визија, кажу да су направили неки компјутер који рачуна неке могућности и кажу да сваки пут кад полуди појави се нека катастрофа...

А зашто су предмети, да не кажем, артефакти (на пример длаке животиња и слично), неопходни за реализацију те контроле над акцијама других? Значи и они имају неку моћ.

Volim da slušam takve priče, ali me nikada nisu zaintrigirale, pa da počnem da razmišljam o tome. Nekako me je boleo... Ovaj... bolelo uvo. :)

To ne znači da neću pratiti šta vi ovde pišete. :)

Ne verujem. I mrzim te priče. Ludim od njih.

И ја мрзим приче и наклапања, али верујем да доста тога има научну основу и размишљам о томе.

Не верујем у визије, али сматрам да има људи који доста тога могу да предвиде. Као што птице тачно знају кад ће невреме (јер имају механизме у телу који непогрешиво детектују промене у ваздушном притиску, влази итд), тако вероватно има људи који су посебно осетљиви на неке надражаје и поједине врсте енергије. Тако многи родитељи осете да им нешто није у реду с децом, имају ту неку енергетску повезаност с њима. Сећам се једном, био сам седми осми разред, био сам сам код куће, мајка ми је била на неком семинару, а остали немам појма где су били. Није ми било добро, болела ме је глава и била ми је мука, грозно ми је било. У једном тренутку ме је позвала мајка и рекла ми да је сањала како ми није добро.

Исто тако, 1990. године сам, кад сам био на мору у Неуму, пао са другог спрата на бетон. 4 године сам имао. Отприлике, као кад бих сад пао са 10 метара висине. Те ноћи сам се пробудио и избијала ми је светлост испод кревета. Имао сам муда да погледам испод и видео човека, који је пљунути власник те куће на мору, како нека срања лете око њега, а он ми руком даје знак да ћутим, као ''Псссст!''. Те ноћи мој ћале није био у апартману, морао је хитно да се врати на посао, а моја мајка је ноћ провела будна до јутра, гледајући у светлост сијалице која се постепено палила и гасила целу ноћ (али на фејд ин/аут фазон, као да има потенциометар, а нема) и слушала болесно крцкање ормана у својој соби. Није смела да устане, усрала се од страха. Ујутру (око пет сати) је то престало чим је мој ћале покуцао на врата. Онда сам ја устао из кревета, сео на њихов кревет да се играм, стао на прозор у тренутку кад нису обраћали пажњу и скочио на бетон са другог спрата.

Ја знам да су потребни предмети са којима та особа долази у контакт да бих могао сазнати нешто више о њој или да на неки начин, вероватно духовном енергијом, преко тих ствари може да управља вољом те особе.

Radio sam maturski rad o Jungu, citao sam dosta o sinhronicitetu i bio sam poprilicno zainteresovan za ta cudesa jos od malena. Ali ipak, kad citam vas kako pisete o tome, jedan deo mene i dalje misli: jebo te, kakve gluposti!

Bez ljutnje, mozda je i predrasuda, ali mozda je i opravdana, sto bi rekao Gvozdenovic ;)

Uostalom, ja verujem da je moguce da je onaj lik izdrzao bez klope 70 godina :D

Uostalom, ja verujem da je moguce da je onaj lik izdrzao bez klope 70 godina :D

Е, то већ јесу глупости. :)

Те ноћи сам се пробудио и избијала ми је светлост испод кревета. Имао сам муда да погледам испод и видео човека, који је пљунути власник те куће на мору, како нека срања лете око њега, а он ми руком даје знак да ћутим, као ''Псссст!''.

Стварно? Да ниси сањао? Оно верујем ја у то,ал некако ми више личи на сан.

Ја сам своје веровање у духове потврдила са филмом Paranormal Activity.