Prijava

Минг
Demokratija ne postoji... nigde.

Е немој тако... Код нас је демократија само што се Слоба још увек пита.

Opet je banovan onaj što izradjuje prozvode od čiste bukovine i pravi sirup od javora? Pa ljudi... Gde će vam duša... ;)
Šalim se samo.... Znam da je on već jednom spominjan ovde i da su svi žalili za njim... ;)))

stvarno je sramota sto ste banovali deycha samo zato sto je ukazao na cinjenicu da neki modovi lece svoje frustracije na vukajliji a crying knife ako nisi primetio on je posto clan pre tebe pa bi bilo logicno da ima i vise prava od tebe al neeee ovde se gleda ko ima ktitor nalog a ko nema i stvarno treba uvesti da ako def ili poster ima vise od 10 omiljenih nemoze da se brise sem ako nije eks vređanje

Pa znaci ako sam ja duze na ovoj planeti imam vise prava na rucak nekog mladjeg od mene? Ne.
Poster ne znam kakav je bio, nisam ga ja obrisaLA, posrtoji civilizovan nacin na zaljenje ovo nije taj. Niko ga ne bi banovao da je normalno iskazao svoje misljenje.
Niko nema prava da jebeta i napusava ovuda i to je to, ma koliko dugo bio na sajtu.

stvarno je sramota sto ste banovali deycha samo zato sto je ukazao na cinjenicu da neki modovi lece svoje frustracije na vukajliji a crying knife ako nisi primetio on je posto clan pre tebe pa bi bilo logicno da ima i vise prava od tebe al neeee ovde se gleda ko ima ktitor nalog a ko nema i stvarno treba uvesti da ako def ili poster ima vise od 10 omiljenih nemoze da se brise sem ako nije eks vređanje

Prešlo se sa pisanja glupih definicija na pisanje glupih postova na forumu.

Ja sam obrisao poster jer brisem sve print skrin postere u kome prozivate jedni druge, cak i one koje sam sam napravio.

@lego kockar blago tebi ako si se nagledao glupih definicija sa obzirom da si od juce na sajtu a mali prst on nije prozivao nikog u tom posteru e ovo se zove prozivanje http://vukajlija.com/zabava/posteri/15867 i to da svako ko zavrsi osnovnu tripuje da sad zna sve i da moze da proziva koga oce samo zato sto je neko pograsio u pravopisu a crying knife da je to rekao nekom anonimusu dobio bi najverovatnije 2-3 dana al posto je rekao modovima onda je popaso 5

Deycha ovde, ovaj banovani, gorepomenuti...

Moram da se požalim i da žestoko iskritikujem moderatore ovog sajta. U afektu sam, tako da se jedva suzdržavam da ne koristim "loše" reči.

Ovo je moj prošli nalog:
http://vukajlija.com/recnik/autori/2895

Kao što ste videli, ja stvarno ne razumem zašto mi je onaj gorepomenuti poster bio izbrisan i reagovao sam malo burno, sada se izvinjavam zbog toga.

Inače, član sam (bio) ovog sajta više od 2 godine i stvarno sam razočaran načinom na koji se tretiraju svi korisnici, naročito stari korisnici sajta.

Momci i devojke, tako se ne radi. U čemu je bila greška u mom posteru? Kog sam ja prozivao? Samo sam se malo šalio, a ako na vukajliji ne smemo da se šalimo, onda da ga j*m dokle je ovaj sajt stigao.

Uveden je neki režim od nekih samoproklamovanih pametnjakovića, i po tome, jel', ovde sve mora da bude genijalno, a ako nije genijalno, ok, obrišite ga i autora banujte, ko ga 'ebe kad je glup, nema veze što je više učinio za ovu zajednicu od nekih drugih.

Totalno pogrešan pristup, samo terate vaše starije članove, gubi se onaj osećaj bliskosti i stvaranja zajednice.

Toliko sam besan i razočaran u ovom trenutku da razmišljam da napravim novi sajt nalik na vukajliju, samo sa mnogo opuštenijim moderatorima, gde bi baš bio naglasak na tome da je sve dozvoljeno i da su svi dobrodošli da se zezaju.

Over and out.

PS hvala ti Dule što me podržavaš, stvarno mi to puno znači.

Ne smemo dozvoliti da nam unište vukajliju, ona je postala nešto veće, nije više u vlasništvu par ljudi, sad je u vlasništvu cele zajednice podjednako.

PPS da me ne shvati neko pogrešno, nisam ljut što sam banovan, burno sam reagovao, rekao neke loše stvari i razumem što sam banovan.

Ljut sam zato što su mi izbrisali taj poster, koji apsolutno nikog nije vređao, nije ugrožavao ničija prava i nije kršio nikakav copyright, a član sam ovog sajta duže nego neki moderatori.

Obrisan je i ovaj drugi poster. Nadam se da smo sada svi super srecni jer ja nemam volju da se prepirem oko bilo cega u 3:14 ujutro. Imao sam tezak i naporan dan. Prvo sam pojeo nesto pokvareno pa sam isao na ispiranje. Posle mi neka budala predlozi da dezinfikujem unutrasnjost rakijom ali od toga mi je bilo jos gore, dusu sam ispovracao. Onda sam dosao ovde i reko aj na miru da malo brisem postere da izlecim frustraciju ali izgleda da ni to ne moze. Mene niko ne razume niti me pita kako mi je. Samo vam je stalo do tih vasih postera! DOKLE TAKO?!

оно што рек'о Том Рипли..од речи до речи..

i crying knife izvini nisam skontao da si zensko nemoj mi zameriti

Nema veze, nisi ni prvi ni poslednji, nebitno, samo sam htela da ti obratim paznju da nisam. A da se ne lazemo neki bi ti rekli i da nisi mnogo pogresio :)))
Hocu reci ne zameram ni najmanje.

Ja sebi ipak moram da zamerim sto nisam musko.

Ја ти замерам исто што ниси мушко. Мислим, вероватно бисмо били љубавници, с обзиром на твој знак. А и позицију Месеца... Овако само можемо да будемо хипи лезбејке... Па ће нас Милан тући, иако је и он хипи, ал' ипак је Балаканац!

Želim da se zahvalim gospođici gospođi crying knife što mi je izašla u susret i baš mi je drago što smo nesporazum rešili ko ljudi :D

Hvala ti još jednom! :D

Не мож да прође расправа, а да неко не помене мочугу ми. Јебем вас чежњиве! :)

Елем, да се вратимо на тему, а то је критика модератора. Има један модератор, Сурови га зову, то је таква гејчина, позер и дукатлија, мора да укључује скроблер пре но што пусти музику. Да је Жарко Данчуо мртав, превртао би се у гробу.

Wow... sinoć nema nijednog moderatora, a sada vas je 6..