Prijava

Плави су им били углавном гостујући дресови, оригинални су им били бели, да не ситничаримо, терај даље.

Ko je prvi stranac koji je zaigrao za Mancester Junajted,ne racunajuci fudbalere iz Irske i ostatka Ujedinjenog kraljevstva?

Nije.Danas je izasla ista informacija u Zabavniku ali je pogresna.Zato sam i postavio znao sam da ce se neko zaleteti :) Bio je jedan pre njega

Ajde posto je proslo 24 sata kako niko nije pogodio,reci cu.U pitanju je malo poznati Italijan Karlos Sartori koji je '68 debitovao za prvi tim Junajteda,a igrao je i u podmlatku. Nikola Jovanovic je bio drugi. http://www.manutd.com/en/Fanzone/News-And-Blogs/2011/Oct/teaser-manchester-united-first-10-foreign-players.aspx
Nek postavlja ko hoce

Ко је најскупљи играч у историји немачког клупског фудбала?

Evo ovako. Ovaj igrač je rođen u Nemačkoj od oca Nemca i majke Srpkinje. Branio je za Bajer i Keln, a sada je u Fortuni iz Diseldorfa. Jedno vreme se pominjao kao mogući golman naše reprezentacije. O kom je igraču je reč?

Rensing. Ali on je (aj ges) bio u Bajernu.

Čikago Bulsi su na Draftu 1984. godine, pored Džordana, draftovali jednog čoveka koji je kasnije postao zvezda u drugom sportu. Nikada nije igrao za Bulse. Ko je on?

Izvinjavam se sto upadam preko reda. Ko je osvojio titulu u jsl 2014 godine?

Aj pomozi malo,u kom sportu je postao poznat?Ako je americki fudbal,bejzbol ili tako neko sranje da ni ne pokusavam

Izvinjavam se sto upadam preko reda. Ko je osvojio titulu u jsl 2014 godine?

Sad sam to hteo da pitam lol

Sport koji zahteva izuzetne atletske sposobnosti.

Atletika? Sta onda,Sergej Bubka? :P Majkl Dzonson?Karl Luis?

Au brate,nema tebe sto godina,umrece kviz. Ajde da postavim jedno, pa nam ti reci odgovor posle.

Prema jednoj urbanoj legendi,jedan sport je bio zabranjen za zene,bilo je dozvoljeno samo muskarcima da se njime bave,pa je na osnovu te cinjenice dobio ime. Koji je to sport?