Prijava

Pogodio Miki, cisto da se zna.

Čuveni italijanski napadač, igrao je između ostalih za Sampdoriju, Parmu, Fiorentinu, Lacio i Sijenu. Profesionalno je igrao 22 godine, od toga 18 sezona u Seriji A. Za italijansku repku je odigrao tek 20-ak utamica zbog jako velike konkurencije. 99' osvaja UEFA kup sa Parmom gde je činio fenomenalan tandem sa Ernanom Krespom. Iako se smatra jednim od najboljih napadača 90-ih nikada nije uspeo da bude najbolji strelac lige. Sada radi kao trener primavera tima Sampdorije.

Nije, Toni još igra, a ovaj je otišao u penziju 2010-e.

Toni jos igra?! Auuuu..... Nesam znao. Secam ga se iz Pes 6.
Da nije Domenico Morfeo?

Eo hinta: u prvih je 10 strelaca serije a iz slobodnih udaraca, dao je 15 golova.

Enriko Kijeza je bio u pitanju. Nek postavlja ko ima spremno pitanje.

Nikad cuo :P I nemoj vise da umires temu :D:D:D

Elem, koji fudbaler je imao nadimak "crni panter"?

Đula Grošič
EDIT: Verovatno si mislio na Euzebija. Svejedno, kad postavljaš pitanje, pazi da postaviš tako da nema više tačnih odgovora odjednom.

Mozda jeste i taj, ali ja sam mislio na jednog stranca, igrao u Italiji.

Iako sa svojom nacionalnom selekcijom nije osvojio niti jedan značajniji trofej, Markos Milinković je 2000. godine proglašen za najkorisnijeg igrača olimpijskog turnira u odbojci. Dve godine kasnije je istu titulu poneo na Svetskom šampionatu, gde je igrao na domaćem terenu. Za koju državu je nastupao ovaj vrsni odbojkaš, nesumnjivih jugoslovenskih korena?

Za Argentinu.

Koji je najposeceniji, tj najpopularniji sport u Irskoj?

Jeste. Otkud znas za sport, do sad sam od samo par ljudi van irske cuo da znaju :)

Čitam, jebiga štreber sam lololo a Aussie Rules sam i gledao, ne verujem da postoji neka bitna razlika... Postavljaj dalje, ja palim