Prijava

Шта мислите, хоће ли мали који је глумио Милошевог сина имати трауме након ове улоге? Како он види све то, итд.

Можда му све то није изгледало толико шокантно као онима који су гледали филм кући. Као што онај лик што држи расвету на снимању порнића, на целу "акцију" гледа скроз другачије од оних испред монитора.
Читао сам неке критике, и сви хвале филм. Онда погледам овде шта се пише, и углавном се пљује. Сад ћу морати да га одгледам.

Film je dobar, istina, ima nedostataka, mogli su bolje odraditi neke stvari, ali nema veze.

Stvar koja je mene oduševila jeste poruka ovog filma, odnosno, način na koji je ta poruka saopštena.

Можете ли ми рећи која је минутажа занимљмљивих сцена пошто стално прескачем филм. Углавном је до сад жаљење о стању у земљи, како смо говна, итд. И наравно Трифуновић бриљира... чист смор.

Pa tu možeš i da se zaustaviš mirne duše. Ništa posebno nećeš propustiti. Pokušaj neke zajebanosti šta ti ja znam. Da je stvarno toliko eksplicitan, pa da kaže čovek, bar nešto. Kad ja tamo a ono međutim jok.

jel zna neko kako da skinem ovaj film?

Укуцај назив + рапидшер у гуглу и прати траг. То је све што ти могу рећи.

traze da se uclanim tj da placam verovatno...a to necu...inace hvala u svakom slucaju,GM

Pogledaj na warez-bb. Tamo nema šta nema.

eeeeeeeeeenasao sam ono free user...jbg retardiran sam za neke stvari na internetu,stavio sam da se skida

Џими
pre 3 dana
Безвезе је што се филм зове ''Српски филм''. Реално, већина иностране публике, а публика је махом ретардирана, ће сконтати да је ово нека нормална ситуација овде и не знам колико је то добро. Име филма је, дакле, потпун промашај.

Објаснио Вукмир:

...да смо једино ми у стању да свету пружимо доказ да је овај народ уопште жив, и употребљив за било шта... Живот једне жртве. Љубав, уметност, крв. Месо и душа те жртве. У директном преносу свету који је све то изгубио, и зато дебело плаћа да би из удобности своје фотеље могао да гледа...

И филм и назив му дођу као нека алегорија. То је, тренутно, сврха нашег постојања. Ил је сучајно тако испало.

А стварно има дебила који су сконтали да се све то тако дешава овде. Читам шта лупају на ИМДБу, и стварно су ме изненадили (а то је тешко кад је тај сајт у питању).
Ово је много добро:

Коме ћеш пре да верујеш, него дечијем психологу из дебеа.

Aj nek mi neko malo preprica film posto sam gadljiv.

Него, нисам на крају сконтао, можда сам испустио тај део... Је л' и Влада из Метле без дршке био у некој шеми с Вукмиром, или су га киднаповали и дрогирали, као и Милошеву жену и дете?

Џими, мислим да је био у шеми са Вукмиром, ја сам бар тако сконтала.

Ни мени није то баш најјасније. Контам да није био дрогиран, пошто је пре тога меркао Милошу жену. Мада, ко зна, можда се и ту нешто крије. Филм се баш и не своди само на болесне сцене. Треба га више пута одгледати да се похватају сви детаљи, само је превише мучан да бих то радио. Она сцена на крају је... не знам како бих је описао; кад крене да се такмичи са Владом, онако (ко) надрогиран, па их још прикажу као на фото-финишу, док посматрачи около усхићено снимају и трљају дланове, па онда сконта шта у ствари ради...
Росонери, тешко да препричавањем може да се постигне исти ефекат.

Ja sam sticajem okolnosti morao dva puta da ga gledam u istom danu. Prvi put jer je prvi put, a drugi put zbog druga koji je navalio da gleda kod mene. Jeste dosta izopačen film, ali nije ostavio neki poseban utisak na mene jer sam viđao već i mnogo gore. Gluma je mogla biti bolja. Mada čudi me kako to da nisu kažnjeni zbog onih pedofilnih scena, zar to nije nelegalno snimati? Kao da neko moćan stoji iza tog filma.

Mada čudi me kako to da nisu kažnjeni zbog onih pedofilnih scena, zar to nije nelegalno snimati?

Заправо, фора је у томе што није било педофилских сцена. Она беба је била лутка, у сцени са јебавањем сина није било детета уопште под покривачем. Оно кад га накратко приказују је снимљено тако да у кадру нема ничег сексуалног. А сцене са клинком коју треба да раздевичи су такође снимане тако да нема експлицитности у њеном присуству.

Негде сам читао да их у Немачкој јесу тужили. И редитеља и глумце. Сад, колико је то тачно, немам појма.

Nekrofilija pobeda :D

@Džimi
Pa dobro, logično da neće zaista da siluju decu da bi izgledalo autentično, ali svejedno je bilo dosta ubedljivo.