Prijava

Шта мислите, колики проценат популације може да гледа тај филм и не искључи га пре краја?

mislim da bar 52% populacije prekinulo bi sa gledanjem filma na sceni koju je opisao ollanik. inace stvarno su preterali...nista mi se onde ne uklapa u naslov "srpski film".

Ево, одгледала сам га. Могу само да кажем јебо их филм!!!! Дај бре али ону бебу кад сам видела, па да л бре??? Свашта сам видела, и није ми фрка да гледам било какве гадости али 3 сцене из овог филма су ми топ три најгорих које сам икада видела. Прва половина филма, порнић, али друга...углавном најгора најболеснија сцена је са бебом, оно је бре црњак црњака, па са дечаком, пред крај, ту ми је мало фалило да почнем да плачем, и крај филма, ма дај, болест. Ипак кад о свему мало боље размислим, и требао је један овакав фима да се направи, сад ме ништа не може изненадити, а ни било кога ко је гледао. Може, али оно тешко, треба да будеш стварно ментални болесник да направиш филм одвратније садржине од онога. И да, слажем се са вама, назив филма је потпуни промашај! Какав црни српски филм! Пре би му стајао назив- понеси кесу за повраћање.

Posle ovih komentara sam se naostrio dobrano da ga gledam. Al' to cu sutra da uradim. :)

To je jedini film čiju su projekciju na novosadskom Cinema City-ju utrostručili. Interesantno je da su svi bili zgroženi, a niko gotovo nije napuštao projekciju. Mislim da je to iz istog razloga iz kog ni ja nisam prekinula gledanje trejlera. Film je toliko brutalan da te jednostavno parališe. Publika je naprosto žrtva.

da i meni nije jasno zasto srpski film...bezveze...mada ako je neko toliki idiot da pomisli da su srbi takvi na osnovu jebenog filma,ko mu jebe mater,ta osoba je idiot...

Дар-мар, да, слажем се, али ипак мислим да има људи који не могу да издрже да га одгледају до краја и мислим да управо највећи проценат људи одустане баш код сцене са бебом.

Ja znam coveka koji je izasao dok je gledao Stradanje Isusovo - bilo mu gadno. Sta bi tek na ovo rekao... :)

Ne znam, meni je sve to jako strano.
Pitam se, ko je dao svoje novorođenče da se uopšte pojavi u tom filmu?

Recimo da je ta porodica na ivici egzistencije. Ti ne bi dala svoje novorodjence ako to znaci bilo kakav izvor novca?

srdjan spasojevic,reziser je bio na sudu zbog pedofilije u tim scenama

Ma daaaj, ljudi su radili(a i rade) mnogo gore stvari od snimanja filma, pa nisu isli na sud...

jbg...i ja to mislim...ipak je to samo film...

Pa ovaj... Čim vidim da je srpski, menjam kanal. I ne skidam ih sa neta, ofkors.

Bole me kurac da odgledam taj film.Nisam nešto zainteresovan.
Ovakva ostvarenja su vrlo pederska.Ne ostavljaju ti izbor da su jednostavno sranje.
Ne,ne može da ti bude sranje nego si ti pička koja gleda Farmu ako ti je ovakav film jednostavno nezanimljiv i glup.Fak of. :)

Žika Todorović jebe bebu raspolućenu mačetom koja mu je sin a rodila ga je silovana žena u podrumu.Jea! Hajde da se divimo superiornosti uma koji je to smislio u Šok koridoru sa svih naših 14 gledalaca.

Гледала сам га, и нисам ни одушевљена ни запрепашћена. Не сад као ја ту кењам и контрирам, него стварно. А мислим да је то све због тога што је форсирано приказивање физичког бола у свему томе, док је психички бол јааако лоше приказан, јаааако лошом глумом. Не интригира ме физичко насиље и могу вам рећи, немојте ме погрешно схватити, гора ми је сцена кад Милош силује свог сина, него кад онај главоња силује бебу. Гора у том неком психичком болу. Сцене из филмова замишљам у реалном времену, шта би било кад би то све стварно била истина, као и већина. Водећи се тим, далеко је већа штета учињена на Милошу и његовом сину, на два свеснија бића, него на два бића која тога очигледно нису свесна. Једино сам се код те сцене најежила и било ми је нелагодно, све остале су ми биле чисто форсирање, ништа што не бих могла и сама да смислим. Вукмир је успео да дочара нешто свог психичког бола, али то је већим делом зато што је Сергеј иначе неуротичан, па му је легла улога. И да, нормалан човек би бацио кашику од толико вијагре.

Све у свему лоше јако. Да су узели неколико сцена и порадили на ликовима, то би све добило другачију, болнију ноту. Овако су само набацали све што се набацати може. Буквално као порнић - радња иза свега није битна, битне су конкретне сцене и терање на повраћање. Мислим, могла сам да повратим и од прошлогодишњег ајвара, ако им је то био циљ, нису морали толико новца да улажу.

Мислим, могла сам да повратим и од прошлогодишњег ајвара, ако им је то био циљ, нису морали толико новца да улажу.

:)) Баш то.

Ја нисам баш испратила помно и авај, не видех ту бебу. Штета.

Филм је ретрадиран. Све време сам покушавала да замислим како су снимали филм са онаквим глупим сценариом и трагичном глумом и није ми јасно како је редитељ успевао да закључи: "То је то! Одлично, идемо даље."

Да нема онолико гадости филм би био смешан.

gvozdenović
Ne ostavljaju ti izbor da su jednostavno sranje.

haha ja pogledao i film ne ostavlja nijedan drugi izbor nego da kažeš da je sranje.

i uopšte nije eksplicitan. ima svega minut dva filma gde je kao prikazan nekakav bedan pokušaj zgrožavanja publike, ali totalno smešno.

treba ga zabraniti jer je glup, a ne eksplicitan.

Pitam se, ko je dao svoje novorođenče da se uopšte pojavi u tom filmu?

Оно је била лутка, бре. По нашем закону не смеју да се користе малолетници, а камоли бебе у таквим сценама. Зато је и Милошевом сину била прекривена глава. Не због неексплицитности, него због закона.

Шта мислите, хоће ли мали који је глумио Милошевог сина имати трауме након ове улоге? Како он види све то, итд.