Prijava

Већина Бертолучијевих филмова. Пичкопаћеник.

:наставак:

Пар филмова где се Џон Бон Џови окушао као глумац. Плитко.

Армагедон. Ем што је пичкопатетичан,ем што износи нетачне чињенице. И она балада од Ајеросмита му дође као шлаг на торту лошег утиска.

:ће бидне још,кад се сетим:

Шотрини филмови. Поготово филм где Гага Николић пељеши Немце са оним носатим крембилом. Истриповао сам се да је Шотра масон, који својм неделима крњи Ику популације ради лакшег манипулисања.

Индијана Џонс, сви јебени наставци. Мислим да би аматерски стрип цртач из Добановаца, иначе ученик ЕТШ Земун, осмислио бољег јунака и бољи сетинг.

СФ уопште, а поготово мејнстрим СФ, ратови, стазе, звезде смрти, курци палци. Жалосно је то што много људи са завидним умним капацитетом свршава на оваква срања.

Топ Ган, јер су за мене сви они који су као деца желели да буду пилоти, обична, неоригинална маса гована набијена у запечаћену септичку јаму живота. Томицу не желим да коментаришем.

Дан Независности - још једно од "ми Амери желимо да се боримо за слободу, иако смо у реалности најјачи и нема силе која ће нам запретити" патетичних родољубских срања. Рат за слободу, сад да ли ће да их нападну ванземаљци, да л ће да се поново оформи СССР, или ће Сава из Кикинде да крене на њих са теслом и зарђалом мистријом, њих заболе туки, свеједно ће да ејакулирају на такав филм.

Pedro Almodovar i sva njegova ostvarenja idu mi na džigericu, al' opasno.

Римејкови и тинејџ комедије.

Americke Pite i sve ostale "tin" komedije...

Ko to tamo peva

Maratonci (ne varim domaću kinematografiju uopšte)

Avatar

Jesen u Njujorku

Gospodar prstenova

Paranoja u Las Vegasu

...

Matrix jebeni - Kako odvratan film, bokte.

Od sumraka do svitanja - Na prvi pogled nije loše, ono, ližu se jedan drugome, piče žurke. Postaje opasno sranje kad počnu pauci da ih vijaju, a to je valjda poenta filma. Kršina.

Sve komedije sa Švarcenegerom. Tačnije, svi filmovi s njim, ali komedije posebno jer tu ne sviraju Gansi.

Sad videh od Koviljke, Paranoja u Las Vegasu. Besmislenije od upozorenja profesora da je zabranjen alkohol na ekskurziji.

Svi partizanski/četnički filmovi. Jeb'o im ja mater.

I tako...

I sad se covek upita , da li neki od vas sve to pisu zato sto stvarno ne vole ili da bi samo ispali cool zato sto hejtuju i da bi pokazali da se izdvajaju od mase istovetnih...

Avatar. Prica je uzasno dosadna, vidjena vec milijardu puta (Pokahontas, na pr.), sve u filmu je toliko naivno da smatram da treba da se zabrani za one iznad 18 godina. A 3D napadi Amerikanaca za mene, niti bilo koga u Srbiji, nisu nista novo.

Kenja mi se od svih, ali bukvalno svih filmova Džekija Čena.
Roki(XY) i Kum(XY) su po meni obične fekalije od filmova.
Aliens vs. Predator je film koga su svi ocrnili, ali meni je nekako do jaja.

Svi filmovi koji su rađeni po stripu. Izuzetak je Betmen.

Svakako ovaj Requiem for a dream. Totalno očekivano, providno i ne toliko upečatljivo koliko je napumpano, i pored par jakih scena.

Batman Begins и The Dark Knight. Извикано срање. Бетмен је мама, али нема среће са филмовима.
Мислим да је Гамби споменуо Зону Замфирову. Нисам ни погледао филм, нити имам намеру, због вајне глумачке поставе. Не могу да поднесем јебеног Војина Ћетковића.
Ми нисмо анђели 1 ми је такође жешће срање од филма. Не капирам шта људи виде ту.

Ne osećam se kao crna ovca, ali evo i ja ću da pljunem malo.

Svakako ovaj Requiem for a dream.

Ni jedan film Aronofskog mi nije legao. Ni 'rekvijem', ni 'pi', ni 'fontana'. Mada je fontana možda i mogla ispasti dobra da je on nije režirao. Poslednja dva njegova nisam gledao, niti planiram.

Švarceneger? Nemam ništa mnogo protiv tog ološa, jer njega ionako niko ne shvata ozbiljno. Ipak je on samo guverner. Kalifornije.

Mel Gibson? Režiser? Šalite se... Šta kažete? Švancengenger guverner Kalifornije?! Onda se ne šalite ni za Mela?!

Ne volim tinejdzerske filmove, Titanik, Notebook, Avatar, nista sa Stalonetom i Svarcenegerom (Terminator 2 i moze da prodje), Zikina dinastija, Rane, vecina partizansko-cetnickih filmova, Sotrini filmovi i engleske filmove sem par njih (npr. dve cadjave dvocevke), ima jos...

Ali za razliku od vecine ovde volim LOTR i filmove i knjige, kao i Star Wars mada sesti deo i ne toliko.

Било шта где се појављују Бетмен, Спајдермен, Супермен, Ајронмен, Бугермен, Бананамен, Сланкамен, под условом да нису цртаћи и моћни ренџери. Смарају филмови са херојима. Онај имбецил не да не може да изнесе Супермена него му је јебена сушта супротност. Терминатор 1 и 2 су кул. Фантастичну четворку и сличне бљувотине нема сврхе помињати. Матрикс ми је огаван, Кијану Ривс сморио за медаљу. У ствари, мрзим све екранизације стрипова, или ванаби стрип јунаке. Зна се бре ко је Боб Рок, Дилан Дог и Загор. А у пичку материну.

Стар њорс, Елијен вс предатор, Осми путник и остала говна, смара СФ осим у случају кул трешине ђе ванземаљци дођу на неко острво, а несрећни људи и' комбајном гањају по њиви слушајући кантри музику. И слично.

Онај идиотски филм са Сталонеом и још двадесет зајебаних ликова. Мршћите на параду поноса стоко. Тотално исфорсиран филм.

Све филмове прављене због специјалних ефеката, а не због самог филма. Мршћите багро.

Не волим исфорсиране озбиљне приче и фурање на патетику. Филм онда постаје говно. И успављује ме.

Žikina dinastija, kamiondžije i tesna koža.... facepalm

Nema takvih filmova, ne dotiče me....

Avendzers? Izasao sam kad se otvorio portal na nebu iz kog je milela ogromna kornjaca sa ekipom.
Marvel je postao bezobrazan.