Prijava

Šta je fora sa likom? Neće da naplati kao svi dojavu, al moraš 2000 da uplatiš na tiket i da mu pošalješ sliku? Ne kapiram ga baš

Ako je neko ispratio neka slika i posalje mi da imamo za sutra opet

jebem ti kakav pacenik :D

ко ставља 100к на 3 утакмице и међу њима један румунски пар

ne znam ko stavlja, ali ti mogu reci ko sigurno ne stavlja, JA sam u pitanju :D

ili ima muda ili je pun kesovine,pa ga boli kurac.
sve u svemu,malo glupo odigrao.x2 na tekmu koja je troznak tekma.

A mozda je i fotosop... Posto je izabrao kladionicu koja bas slucajno ne prikazuje uplatu na online proveri tiketa.
#samokazem

nisam toliko ulazio u detalje.
znam da je dzomba dok je drzao hajduk voleo baciti 100 soma na hajduk.
to mi najblize sto znam da je ludo kao i taj gornji tiket.ako nije lazan

Prica mi drugarica koja radi u MaxBetu da ima u njenom lokalu par glava koje stavljaju 500-1000e na random utakmice ili singlove. Tipa ono WBA-Totenhem 3+ i zategne 500e i sedi u kladionici i gleda utakmicu.

ja popunjavam tiket u balkan betu,lik uplacuje 100 jevreja na sledeci gol.puca,jebe mater,uplacuje opet 100 jevreja za istu tekmu.ckodea bas mrzi da ceka.
bila kratko neka ruska kladionica blizu zavoda za izdavanje knjiga u ns.najisplativija klajdza.nemaju svoju cugu,al ti niko ne brani da poneses sta ces piti/jesti/pusiti/jebati...sve u svemu,mogao si se kladiti na sve,bukvalno sve.lik stoji za pultom i uplacuje novaca za sledeci poen u odbojici.tako 15ak minuta.nisam gledao koliko kinte i koliko poena je tu stajao.

Ma ima tih ludaka igraju po 100-200 ojra tiket.
A da na kazem za ove gore.

Dzanki javi se

videh boostovanu reklamu DJANGA na fejsu, baš lagana prevara :D

je l' batica već ugasio stranicu, ili je ja ne mogu naći...link, neko?

A da npr bohor radi u kladzi i ja dodjem i on mi otkuca tiket za sto soma i odmah ga stornira i otkuca mi isti za soma da bi mogao da se opravda kod vlasnika kako je pogresio samo a ja posle na osnovu tog storniranog tiketa zaradim 5 glava od debila na fejsu i bohoru dam pola para?

Mada i nije nerealno da je istina, jednom sam stavio 40 soma na federera i ortak me ispratio sa 20. I onda dodje neki lik oce da promeni program na tv-u na kom gledamo na seriu a budala umalo mu prste nisam prebio

Znam likove u Nišu, baš ljute glave, dodju u Maxbet piju kaficu, napišu 3-4 singla po 30k, onda 2-3 tiketa sa po 5 utakmica za po 10k i tako svaki dan. Pre su u Mozzart dolazili, ali više ne idu, jebem li ga što.

Haha klinere da nije to jedna glavica sa duzom kosicom, lici na Andjusa malo, nosi koznu torbicu i sivu trenerku UVEK? Vidjao sam ga stalno u Sokeru na bulevaru, igra samo tekmu koja ide lajv i roka singlove po 30 soma na svakih 7 minuta.

Jeste, mada idu u paru onako su deblji, jedan malo šepa kad ide... :)