Кладионица

1. e bas sam hteo da te pitam ovih dana kako bese onaj tvoj sistem
    zanimljivo je to, radio bih beal-wall ja vrvtno

2. Izijem daj link od toga ne snalazim se taj game log ne vidim

3. Dobar tandem armine, moze i lilard mekalum.

Izgrmeo sam jedan jokic plus,bledso plus,cendler plus,buker plus, i cela tekma plus aukurac

4. PuppetMaster
    Izijem daj link od toga ne snalazim se taj game log ne vidim

http://image.prntscr.com/image/3926e328cf6b4f07a65a178e9cf13ee9.png

5. Изијеме, а после 7? Мало ми то покушаја.

6. Чек, нисам пажљиво читао хах

7. Океј, сад сам прочитао лепо и остаје исто питање. Ако паднем и на седам хиљада?

8. e pa ne znam brate nikad ja ovo nisam ni igrao haha, ali dobro sam izneo na forumu ne moze da ne zaintrigira malo bilo je malo zainteresovanosti :D

9. Стеван
    Океј, сад сам прочитао лепо и остаје исто питање. Ако паднем и на седам хиљада?

Стеван

Ако паднем и на седам хиљада?

седам хиљада

Стеван

10. sta ti znaci ovo sto si citirao??

11. да је буквалиста и да је љоот

12. тј, није буквалиста, него користи прилику, јер је љоот

13. Turčin poklopio crnca Džeksona koji je do skoro igrao u Cedeviti
    https://youtu.be/FElhKG1SBKg

14. Popuši kurac Bjelice, 0/4 iz igre

15. Nadam se da će uočiti da ovako ne štima i da će se vratiti u evropu već od sledeće sezone, ne znam doduše da l' ima ugovor i za sledeću sezonu, al' bi bilo lepo gledati ga opet onako kako je igrao pre odlaska u nba, a ako će da se vraća posle 30. godine, onda neka se tera u kurac i on i njegova karijera ovakva.

16. Kao i svaki put, sve ostalo prelepo ide, ali uvek ima ta jedna :) tadeus jang 1-6 prva cetvrtina posle su shvatili da je retos pa mu i ne daju loptu vise
    Drugi lavine kojeg trener pokusava da spasi, 20min prvo poluvreme pa jbt i to ga na kraju usrali sutevi
    Mada je plajs pripremio teren danas, ne boli kao inace..

17. 3/3 idemoo ko prati dobija xDdd

18. Jebem ti Cendlere oca, kako Galinarija ne metnem, udjese sva gamad ostala, ne znam sta sam se istripovao sa Cendlerom.. :(

19. Trebao si rosa ili dzoija xd

20. Marselje 1. imali su 2 teske tekme koje su ispusili.moraju se nekad vratiti.ajde da se kaze da u susretu marselja i monpeljea dobija domacin.mislim da je olimpik i jaci.a i monpelje je u kurcu.
    sarloa varegam 2.ili x2.nije ih varegam dugo dobio,pa kapiram da bi mogao sada.bolje igraju u poslednje vreme.mozda i golovi,al moze i bez.
    salke 2-3.lepa kvota,al ne volim da ogranicavam golove.posebno ne na nemce.neki drugi tiket sa jacim kvotama.salke 2-3,varegam 2.
    frozine bresa 1. u njihovim duelima dobija domacin.u boljoj su formi.doduse, u tim italijanskim nizim ligama deluje ko da nikad niko nije u formi.
    moze na jacem minhen grojterfirt.ocajni i jedni i drugi.ne daju golove.tako da moze i kombinacija x i 0-2.ukoliko to ima.skoro 20 tekmi nema x.mogao bi sada.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.