Prijava

igrati dva igrača +- i -+ je glupo jer se pokrivaju 2 od 4 moguće kombinacije a kad se od kvote 3.42 oduzme ulog dobitak je kao da je kvota 1.42 pogođena. Gađati 1.42 kvotu a 50-50 šanse za pogodak nema smisla kad se može odigrati singl za istu verovatnoću za kvotu 1.85

Slazem se da je ovo opasna glupost

U rangu je sa 5 kvoti 1,2 xd

Baskonia 74.5 +
Mačvan skokovi 5.5 -
Klejburn 13.5 +
Vesterman 8.5 -
Papanikolau 8.5 -
Miler 12.5 +
Rendolf 8.5 +
Ogastin skokovi 5.5 +

Hoće li igrati Teo?

од руса такву информацију вероватно не можеш добити, а да је поуздана, најбоље је да чекаш до 5 минута пре текме, па ако га видиш на загревању, онда разматрај тај плус на деколоа, овако... не знам. мада мени је деколо плус играо тео или не, јер ертел, грејнџер, брендон пол, ма ајте молим вас.

Dekolo na horsu neću njega

Domagoj Duvnjak vise od 3.5 gola daje danas

De Kolo 20.5+
Klajburn 13.5+
Koponen 10.5+
Buboa 11.5+
Ajon 11.5+

Vesterman 8.5-
Hajns 9.5-
Klaver 6.5-
Spanulis 13.5-
Mačiulis 7.5-

Naiđoh skoro na jednu zanimljivu strategiju za košarku. Naime igra se na pobede u četvrtinama, znači live klađenje. Gledah pre nekoliko dana rezultate za košarku i u oko 80%(slobodna procena, moram napraviti statistiku za par dana kad nađem vremena) utakmica za taj dan slabiji tim dobije bar jednu četvrtinu. Na početku utakmice igra se da slabiji tim dobija prvu četvrtinu, ako izgubi veći ulog ide da dobije drugu i tako dok ne dobije, kad dobije ne kladi se više na tu tekmu. Igra se na fiksi dobitak, (željeni dobitak+prethodni ulog ako je pao)÷(kvota-1). Sad sve naravno zavisi od kvote i njenog kretanja, mada nisam igrao live nikad pa nzm kretanje kvote. Al ako je okvirno oko 2 na slabijeg ima smila igrati.

Opasno jebe nereseno tu, probao sam vec to.

ajde napisi o tome malo sokodzove

http://betinfotips.com/en/live-betting-how-to-bet-basketball/

Samo što on ovde juri da favorit dobije četvrtinu i tu je mala kvota pa mora dosta para da se ima. Mada i favoriti uglavnom dobiju oko 2-3 četvrtine pa i može da se juri.

interesantno

evo sta sam ja razmiljsao, recimo da se nadju svi rezultati utakmica od tipa recimo 2000, ali i hendikepi uz to pre utakmice, ubaci se u excel i da se vidi koji hendikepi imaju najvecu korelaciju sa prelazima ht/ft...i sad recimo ako je najvise utakmica bilo sa prelazima gde je hendikep bio 1.5, a danas se recimo igraju 3 utakmice sa tim hendikepom ubaciti u sistem 2/3

haha a ko ce to da uradi?

ovo nikolas i ja slusamo u fransu dok jedemo sendvic od guscije pastete
https://youtu.be/sTCRqQbdzGQ
jer smo takvi obojica znam ga kakav je prema devojci