Prijava

To sto skocimis kaze jednostavno treba nauciti nesto od jadranske lige pogledajte partizan cepa u evropi a malo je falilo da imamo i 2 tima u najelitnijem kosarkaskom takmicenje
sto jaca liga to bolje a to se nazalost moze postici iskljucivo regionalnom ligom

jel ima tema za regionalnu ligu il da je pravim predlog je odlican

Sad mogu da komentarišem, ohladio sam se malo. Popizdim svki put na izjavu da smo dobro igrali a izgubili. I to kao primili smo nesretno gol...Uh...Al nema veze. Navijamo svim srcem dalje, još uvek ima nade da budemo treći...Mada ja nešto imam poredosećaj da će mo od Arsenala bod u Engleskoj izvući, + jedan bod od Šahtjora i dobijemo Bragu kući...Eto proleća!
Ne znam da li se to vama dešava, ali ja SRCEM jače navijam za Partizan nego za reprezentaciju. Znam, stidim se, al jebi ga, iskren sam. Srce teško može da se kontroliše.

Лепо је надати се. :D

Ne znam da li se to vama dešava, ali ja SRCEM jače navijam za Partizan nego za reprezentaciju. Znam, stidim se, al jebi ga, iskren sam. Srce teško može da se kontroliše.

Potpis.

Sad Đuričić najavljuje neku priču o 3 ekstra igrača u zimskom prelaznom roku. Za neke će izdvojiti 1,5 miliona eura! E živo me interesuje šta će na kraju biti. Da ne bude ko ono Treso se Mutu, rodio se Boja....

Braga - možemo li dalje?

Partizan i LŠ je ista priča kao i kad Tadic ode u inostranstvo. Jbt, pa svi naši poznati idu napolkje samo da bi bili naguženi užas

Ne lupaj molim te.

Сад или никад ,бар што се тиче ове сезоне у ЛШ , за следећу ћемо видети.....

Joj ljudi kako bih voleo da prođemo Bragu i igramo na proleće u Everopi... Konačno malo pravog fudbala na našim prostorima!

Ako ne u Ligu Sampiona, onda idemo u Kup Uefa.

I to bi bilo to....:-( Sad na sumornu "Jelen" ligu...Malo će mo još da uživamo prptiv Šahtjora a onda Hajduk, Sevojno, Voša...Jebi ga , ove sezone mali korak napred. A svega Evropskog proleća bi bilo da smo doveli još 2 dobra igrača letos... Treso se Mutu, rodio se Boja...

Ocajna igra, veliki pad u igri, koji nije neocekivan. Kada Tomic ima zacementirano mesto u prvom timu, a Moreiru vratili u tim tek kad smo krenuli da posrcemo, sta je drugo za ocekivati? Jeste uspeh plasman u Ligu Sampiona, ali time se nije trebalo zadovoljiti. Bragi je trebalo uzeti bod u Portugalu, sinoc bi se 3 boda sama uknjizila. Ovako, izgubili su svo samopouzdanje, i uz ociti pad forme, nimalo ne cudi poraz.

Apsolutno fale igraci, skoro da je neverovatno kako uspevamo da postignemo ikakve rezultate sa ocajnim Tomicem, sebicnim Ilicem, slabasnim i smesnim Ilievim. Zasto Bogunovic nikad ne dobije sansu, to me stalno kopka. Zar je moguce da je Iliev i hendikepiran bolji od njega?!?

Jebeni kreteni, zajebavaju poštene kladioničare.

Ocajna igra.
A za Stojkovica nemam komentar, prima debilne golove, pa ono bi i Radisa odbranio.