Prijava

У рудник, да буде користи од њега.

нема повратка на софт-кор. :)

Dosegla je nivo "one girl, one cup", iz kog nema izlaza... :)
Ipak, to je samo derište... bude ti žao na kraju.
Uništili su je sa onom anciklopedijom. :)

Сви забијени у куће, дркају Фејс.

Логично, ФБ ти омогућава да пребродиш све своје несигурности из удобности дома, а да их заузврат манифестујеш невероватном количином кулоће (читај : зиљавости) широком аудиторијуму. Не кажем ја да ФБ од деце прави идиоте, они би сасвим сигоурно били исти и без њега, али овако своју ретардираност пуштају у етар.

Што се тиче клинчадије и баскета, код мене их увек има, али морам признати да су потпомогнути разноликим средовечним типовима чудног менталног склопа (не ко они из оне дефке, много чуднији).

ЕДИТ : Минже, нисам те скапирао најбоље, изгледа ниси ни ти мене. Анциклопедија и Драматика су готово дијаметрално супротни (мрзим овај израз) сајтови. Анци је софт, док је Драма хард.

''O slatkom vinu mladosti, začas smo priču sklopili
ispada sa smo prosuli... daleko više, neg' što smo popili''
Đ. Balašević, Dan posle ponedeljka...

Već mi je tradicija da utorkom slušam ovu pesmu, ali sam tek prekjuče shvatio značenje ovih stihova!
Nema bre... omatorilo se!

Анци је софт, док је Драма хард.

Jbt, nisam znao za dve verzije... :)
Kontam sad...

Анциклопедија

Зар није српска верзија НЕциклопедија? :)

Jooooj, ja ne mogu da vam opišem koliko me neiživljeni klinari iritiraju! Ako oni nisu društveni paraziti, ja onda ne znam ko je. Šatro uče, a ustvari, po ceo dan bi da spavaju, piju i j...! Bukvalno!

Sve te neiživljene šatro-buntovnike treba da se smire. Ali stvarno. Čim dobiju par dlačica ispod pazuha, misle da je ceo svet njihov! E, ne može tako. Ili nauči normalno da se ponašaš ili idi u odgovarajuće ustanove.

Hvala na pažnji. :)

@ Минг - Најбоље објашњење је да је Анциклопедија пародија на Википедију, док је Драматика енциклопедија интернет културе (представљена у 18+ облику).

ЕДИТ : Џими - Да, то је та срамота.

/офтопик, извињавам се.

Znam Džims, ali da nemaju net onda im ne bi on bio idol, nego neki kreten koji se ovako gubi na času, princip je isti. Međutim, od njih ne možeš drugo ni očekivati. Mislim da je problem sistema, politike (nazovi to kako hoćeš) jer se preko medija u društvu već predugo stvara ta magla, taj prostor u kome reč nema nikakvu vrednost, jer to pogoduje izvesnim strukturama, svaka afera se zaboravi za 2 dana!

Navešću ti jednostavan primer - nepismeni koljač kao što je Sretko Kalinić može da bude udarna vest danima (o Šarićima da ne pričamo) da bi ova banana država šatro pokazala kako se obračunava s kriminalom, a naši klinci na čuvenoj Ojlerovoj olimpijadi uzmu dva srebra i nigde ih nema, koga još zabole. Reci mi kada si poslednji put čitao novine a da je bilo bar malo zdravih vesti.

Meni je to mučno, ali senzacionalizam prodaje novine, lešinarima nije sveta ni ljudska nesreća, seti se samo ubistva Ksenije ili Tošetove pogibije, mrtve su ih mesecima razvlačili. A to je Merlin Menson lepo rekao - ne postoji dobra ili loša reklama, bitno je da pričaju o tebi. I kako očekuješ da klinci koji se svakodnevno kljukaju takvim sranjima rasuđuju racionalno o bilo čemu. A matorci su tek posebna priča sa svojim propalim ambicijama i zaboravljenom decom kojoj plaćaju časove, ali mislim da su svi zajedno u tom istom kolu, možda bolje i ne zaslužujemo, što bi moja baka rekla - prema svecu i tropar!

Za sport si potpuno u pravu, i meni je krivo kad vidim prazne terene ali to je potvrda totalnog odsustva volje, oni ne vide čemu to. A sećam se da sam ja trenirao sa uber ološima kao klinac, to su bili problematični likovi koji bi me verovatno maltretirali zato što sam vukovac, ali su me poštovali jer sam pikao basket bolje od njih, baš zato što su se ložili na sport i mnoge od njih je upravo to i sklonilo sa ulice.

Sori na previše teksta, al' jbg, tema je dušu dala za kuckanje... :)

ИП адрес 77.46.181.249
Хост 77-46-181-249.dynamic.isp.telekom.rs
Местоположение CS CS, Serbia and Montenegro
Град Becej, 00 -
Организация TELEKOM SRBIJA, ADSL users
Доставчик TELEKOM SRBIJA a.d.
AS номер AS8400 TELEKOM SRBIJA a.d.
Ширина 45°61'89" North
Дължина 20°03'61" East
Разстояние 418.30 km (259.92 miles)

Ко је из Бечеја?

Ту д Предражињо`с тред! :)

ЕДИТ : Мајку му, нико. :)

Замислите овде малог Нелсона.

A sećam se da sam ja trenirao sa uber ološima kao klinac, to su bili problematični likovi koji bi me verovatno maltretirali zato što sam vukovac, ali su me poštovali jer sam pikao basket bolje od njih, baš zato što su se ložili na sport i mnoge od njih je upravo to i sklonilo sa ulice.

То си добро приметио.

Ovakva razmišljanja me stvarno inspirišu da napišem definiciju, pošto bukvalno nisam naišla na pasus sa kojim se slažem.

smor, sta da kazem kad nedeljom oko 11 izadjem da prosetam prazan grad nigde zive duse, vreme dusu dalo za ne sedenje kod kuce.. klupe prazne, tereni za basket, fudbal...

Je l' mozda neki tinejdzer postovao ovde, ili da budem prva?

Imam pitanje: zasto tako o svima? Vi ne verujete u izuzetke?