Prijava

Sad moraš da kažeš koje si godište da bismo znali da li je za osudu ovo nepoznavanje materije, ili da te blagonaklono pogledamo i podrobnije uputimo... :))

A koje smem da budem da ne bude za osudu? :))

Hahaha, ma mi smo blagi i u osudama, zar misliš da momci koji se bave ovakvim analizama i naklonjeni su ovoj muzici i jedni drugima, mogu da budu preke naravi!? :))

Naročito naklonjeni jedni drugima :)) Ali, znaš ono, dame se ne pitaju za godine i te fore... :))

U našem dukatlijskom manifestu nema ništa o tome! :)
A ja te pitao samo za godište, godine nismo pominjali, možda neko nume dizračuna i kad mu kažeš :)
A i kako bih ja znao da si ti dama, mislim, stoji to da ti na profilu piše žensko, al' čudo je net, možda si ti neki punački batica srednjih godina koji hoće da se infiltrira u naše redove... a ovamo ne znaš ništa o grupi Ruž!! :)))

:))) A ako kažem da sam 89.godište, ne znači da sam punački batica srednjih godina koji hoće da se infiltrira u vaše redove, a ovamo ne zna ništa o grupi Ruž? :)))

Двоје су се тако смували...

Aaaa, ne, onda svaka kockica dolazi na svoje mesto i sve se uklapa i jasno je... čak se toliko uklapa i toliko je jasno da je možda i previše jasnoće i uklapanja, sigurno da će nekom od autora na temi proraditi urođeni skepticizam i da će pročitati ono što obični smrtnici ni sanjati ne mogu! :)))

Šalim se, ovo objašnjava stvari, ipak su autori na temi rođeni bliže početku osamdesetih, da ne kažem da smo stare kajle :D

U to ime, mislim da je vreme da osvežimo temu još jednom izvrsnom kompozicijom!
http://www.youtube.com/watch?v=a5Ffxguvml8&p=E7E422453E03A3BD&playnext=1&index=44

Dane, ti znaš da ja ne bih protiv manifesta, al' ako se ispostavi da je muško, reći ću neku lepu reč i za tebe! :)
Ma šta lepu reč, reći ću da si najhoći na temi (sem ovih objekata analize)

Да, да. Минџ је чак рођен округло 80-те. Старе кајле него шта! Јааааоооо, ШОШАНАААА, каква обрада, јбт... Никад горе обрађено, али опет... Оставило трага на нас. Али скривену поенту боље да не знаш. Ову ствар су, ако се сећам добро, намерно обрадили како би карали САД и јасно дају до знања да су ШОШОНИ морални победници и да све окупиране територије морају да им се врати. Паралела повучена изнеђу патњи српског и индијанског народа и мржња према заједничком непријатељу Сједињеним Државама никад није била израженија. Закључак : РУЖ никад није био љубавни бенд, на пољу српства урадили су више од Лепог Миће и Неђе са Мањаче.

Ma jasno, ti bar kontaš celu priču, ovo je patriotskija pesma od one "Siđi Rašo, siđi sa planine", jer ovde neprijatelj ni ne naslućuje o čemu se peva.
Pa pogledaj samo pesmu "Kraj Dunava"
i stihove "Kraj Dunava lovio sam te" koji jasno ukazuju na Vukovarsku ofanzivu, gde u nastavku govori kako se nećemo tu zaustaviti i poručuje stihovima "Sava se uliva, kod mosta je reka duboka" da ćemo stići sve do Zagreba i da je reka dovoljno duboka da sve primi, i naravno poentira stihom "Sava se uliva, tvoja je kosa crvena" gde crvena kosa jasno asocira da će metak ići pravo u glavu...
Nema šta, tvoj zaključak je neoboriv!

Мој закључак је био необорив у самом старту, јер сте ме управо Вас двојица навели да размишљам у том смеру, ја сам само заокружио целу причу. А ово твоје надовезивање на ратно-хушкачке подухвате Вука и Томе је непроцењиво. Требало би да се архивира негде, јер је све то тако као што си рекао. Имамо необориве доказе, а запад и даље мисли да су Караџић, Младић и Шешељ трве злочинци. Стиди се свете западни, Тома и Вук у Хаг!

Dobro, samo da razjasnimo, pa vi nastavite... Meni je faktički oprošteno? :)))

Да, ти само читај, учи и обрати пажњу на скривене поруке.

F-m-n, tebi je faktički oprošteno ali tek treba da dokažeš koliko si naučila iz, ovde izloženih, istorijskih lekicija. Mislim da će profesor Dankan organizovati modernu proveru znanja u vidu kratkog testa, na zaokruživanje! :))

Dane, ikono, tek sad sam detaljno obratio pažnju na Šošone i paralelu između zajedničkih patnji srpskog i indijanskog naroda, i mogu samo reći - MAESTRALNO!

Na zaokruživanje? :)) Može, ja sam mislila da će to biti esejskog tipa na zadatu temu, ali može i ovako, ne bunim se :)

Recimo samo da pratimo reformu školstva, u suprotnom ni jedan kandidat, hoću reći kandidatkinja, ne bi zadovoljila profesora! :))

Једна кандидаткиња никад није могла да задовољи професора....