Prijava

E ovako. U startu želim da se izvinim na prostakluku i vulgarnosti. Ovo ima za cilj da ovce ostanu na broju, vukovi budu siti a moderatori manje zaposleni.

Naime, postoji verovanje da je stav lične prirode i svačije mišljenje zavredjuje poštovanje. Pošto je velik broj vas došao u situaciju da vas nečija definicija pisana iz jednog bandoglavog ugla uvredi, a ne možete odgovoriti od srca jer bi vas zbog toga banovali (vredjanje autora), sada ovaj link možete stavljati u komentar svega što vam se ne svidja. A možda vam se i svidja. Jer, kurac služi za ovo i ono, a možda i ne služi, tako da ćete linkovanjem naslova jasno staviti do znanja kakav je vaš stav povodom nečega što vas je dirnulo, a možda vas i nije dirnulo i sigurno vaš stav nije najjasniji. Tako vi u stvari ne iskazujete nikakvo naročito mišljenje, nikog ne vredjate, ne bi trebalo da vas banuju, a autoru ćete ipak jasno staviti do znanja šta vi povodom njegove definicije imate da kažete. Dobro možda i nećete.

Napomena:ovo je široko i ne može se jasno sagledati, kurac nije zao i ništa mu ne fali, i sa njim se mogu raditi i stvari koje će nekoga obradovati. Dakle lično, ali ništa odredjeno i direktno.

Na primer:
- naslov definicije - zašto treba lešiti žene
- staviš link u komentar ako želiš.

Mogućnosti su neograničene.

Зашто имам осећај да знам одакле ти инспирација за ово......

Ma razmišljao sam ja o ovome dosta dugo, samo m e mrzelo. Jebiga malo je nezgodno, moraju da se štite svakojaka mišljenja, takav je sajt. Garantujem da i bi moderatori često svašt rekli pojedinim autorima ali ih pravila sprečavaju, kao i nas. Ovako ne kažeš ništa ali te razumeju, mislim da je tehnički korektno. Pitaju te zašto si stavio link, ti kažeš reklamiraš temu i to je to. Nema ljutnje.

Али, Мелки... Ја ово радим по коментарима, не видим зашто би бежали на форум са оваквим ставом? И плашим се да ћу наставити да шибам по коментима, више је кул :)