Prijava

Pezose, nema više alfa-mužjaka koji vode ljude i zemlje, sada je sramota biti jak, zdrav, direktan, neopterećen, nemati fakultet i naočale (jedne za socijalni kontakt, druge za čitanje). Dakle, štreberi su danas vođe, makar se meni i tebi to ne sviđalo.

ma kakvi, opalim strebercini samarcinu pred svima i zna se ko je gazda

ma kakvi, opalim strebercini samarcinu pred svima i zna se ko je gazda

Takvi što tuku štrebere naprave ih zlim, i onda oni štrebaju dok se ostali zajebavaju i zabavljaju, i na kraju postanu neki dr mr političkih nauka, što kaže Seltik, i jebu ove što su ih maltretirali, ali ne baš lično, nego jebu baš sve kolektivno, i o tome bi, Pezose, trebalo da misliš sledeći put kad udariš štreberu šamar.

oces da kazes da su streberi sujetni supci?

Tebi izgleda fali još dosta šamara čim još nisi stigao do titule dr mr političkih nauka.

citat i na kraju postanu neki dr mr političkih nauka, što kaže Seltik tatic
žalim ih. ŽALIM VAS DOKTORI MAGISTRI. žalim

pardon, nisu više magistri, već masteri.

Pa ne mora da znači, mnogo ima sujetnih šupaka bilo gde, ali ako nekoga maltretiraš, on će težiti za osvetom, logično. Ako neko ko je maltretiran održi plamen mržnje u sebi, on može biti strašno opasan. Zato ne treba maltretirati ljude. Mislim.

Tebi izgleda fali još dosta šamara čim još nisi stigao do titule dr mr političkih nauka.

Ako misliš na mene, nisam nikad bio maltretiran, a nisam ni zao da bih bio takav dr mr političkih nauka. Doduše, ne mogu se pohvaliti ni da sam glup, a i ne pokušavam.

Lipo od tebe. Ugasi svetlo kad kreneš kući.

Nego

Nerviraju me ljudi koji su toliko ogrezli u škrtarenje da to više i ne kriju.
Jebo te patak! Odem preksinoć na pivo, ortak zvao - časti ovo ono pičke materine žurka ludnica puni smo love. Dođem kući praznih džepova jer sam od druge ture pića svaku narednu platio.

Ne kažem, ne padaju nikome pare sa neba ali brate ni meni ne padaju sa neba.

Faca ovog metroseksualnog hipstera (pleonazam, znam), tako mi dođe da ga izubijam! POGLEDAJTE GA!
http://youtu.be/mIQr_TrFTUk

smorka, dugo vec ovo planiram da te pitam,

el si pocela da uzimas dop?

SMORKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, DRUGARICE STARA ZAR SI ME ZABORAVILA?

likovi koji pišu ne ću, ne mam i koji ubacuju j gde mu nije mesto - kamijon, npr.

smorka, dugo vec ovo planiram da te pitam,

el si pocela da uzimas dop?

C.

SMORKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, DRUGARICE STARA ZAR SI ME ZABORAVILA?

Ček, koji si ti?

Исти онај стари Лонги, само је почо да се дрогира.

Nervira me kada sav onako znojav i preumoran nakon četrdesetak minuta jahanja bajka dođem u Šeher, zaključam bajk i spuštajući se niz neobične stepenice razmišljam o prirodnom bazenu sa mineralnom vodom u koji ću uskočiti i brćkati se i gledati malo u špilju malo u Vrbas malo u svoje noge i dođem do sredine stepenica, pogledam prema bazenu i vidim one babe sa svojim sisurinama izbrazdanim, plavim od nabreklih vena kako kisele svoje pizdurine i buđave pazuhe u najljepšoj vodi na svijetu. Za koga se perete kurvetine raspale, idi kući, počeće ti serija, bako!

Dvorišni keru, đe živiš u BL? I štaš na Vrućici/Šeherovom bazenu, znaš da ti kradljivci kiseonika zauzmu busiju ranom zorom?

One ženske što uzgajaju dlake ispod pazuha, kao neće ona da brije pazuhe, pa se dotična i slika sa rukama podignutim u vis pa tu sliku okači na Fejs (jao kako je samo hrabra!!), kako bismo svi mi vidjeli da ona ne miče to jer tobože zašto bi žena micala dlakurine ispod pazuha kada to muškarci ne rade, mislim ono totalni napad na ženski rod; pa je ona sad tu nešto ultra mega giga posebna i napredna, otvorenih shvatanja, nja nja, A ONDA VIDIŠ DA JE POČUPALA OBRVE, A SIGURNO I NAUSNICE, I DA IMA KILU ŠMINKE NA LICU! Koga ona tu pravi budalom?! AJ PIČKO DA TE VIDIMO SA NEPOČUPANIM OBRVAMA I BEZ ŠMINKE NA LICU, AJ SE ONDA PRAVI EMANCIPOVANOM ŽENTURAČOM! FUJ! MRŠ!