Šta te nervira?

1. nervira me kornelijeva defka ,,kako sam upoznao gospodju nepoznatu,, dodje mi da mu banem na gajbu sa motornom testerom :)

2. Onaj tip ljudi kad im kažeš da imaš neki problem ulete tipa "e, samo je važno da si živ i zdrav, nije to tvoje ništa, mene Hrvat snajp'rom gađ'o kad sam bjež'o iz Bihaća."

3. Lux +34455666
    Nema veće uvrede od te.

4. I onda na kraju dodaju - eeee, zdravlje je najbitnije.

5. - Tata, odjebala me devojka u koju sam se zaljubio...
    - Neka sine, bitno da si ti živ i zdrav. I nemoj više od tri moditena dnevno, kumim te...

6. Kad odrasli ljudi (velikom većinom žene) za svaku božiju reč koriste deminutive, nije ručak nego ručkić, nije zub nego zubić, nije muzika nego muzikica... ručkati, šećkati...

Trenutno imam takvu jednu takvu u gostima, hoću da se ubijem. Sve joj je je predivno, divno, prijatno, ručkati, muzikica, hlebić, medić... Jesam li ja neurotičan, ili je ovo nenormalno?

7. nije to normalno i ide na zivce opasno. cim je neko takav da mu sve ruzicasto i predivno, odma mi sumnjiv.

ps, poserem ti se na nadimak spomenko...

8. ps, poserem ti se na nadimak spomenko...

Ne diruckaj mi nadimčić :'(

9. Debili koji linkuju ime kao komentar na linku. Pa pošalji mu u inbox, koji ga kurac taguješ? Vidiš neki link na Fejsu, 50 komentara, daj da vidim o čemu je riječ, kad ono samo tagovanja. Sve banovati!

10. Vidjeh neki zanimljiv video, ali bez imena i objašnjenja, i reko aj da vidim o čemu je riječ, kad tamo @Jackson Alex @Who Who Garry i ostala bagra.

11. lol samo da nisu oni znojavi latinosi tipa buđavi Enrike Iglesijas, pas im jebo majku kako me nerviraju

12. Nervira me ćaća rođeni, dođem ja eto malo da vidim šta se dešava u kući a on der'o gra za ručak i samo prdi ljeb ga nejebo, i to aj da prdne ko čoek pa i nek prdi svaka 3 minuta već on prdi ko da će se usrat PRR-pa pauza 3 sekunde-PRRRRRR-PRRRRLJLJNJLJRRLJ

13. Skočimiše, ček. Hahahaha. A ja mislio imam problema u životu. Ček. Hahahaha

14. Jutjubovo autoplay dugme. Kako je ovo simbol za autoplej jebem vam se dizajneri s majkama
    http://i.imgur.com/QXauuB3.jpg

15. Nervira me to što sam budan i pišem na temi "Šta te nervira".

16. radio morava na chat kafani
    o cemu kajzen razmislja kad stavi to sranje da odmah svira i to ljuto najglasnije cim se ulogujes...zar ne bi bilo bolje da bleji gumb onaj nekliknut kad udjes
    na stranu muzika ta pregovnjiva i sve...

17. Kajzen se prodao Radio Moravi. Instaliraj AdBlock, neće više da ti svira.

18. zajebano instalirati to je

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.