U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
:пуца у ваздух:
:zove turu cjeloj kafani:
Колко је геј то са две тачке...
:части јебача пивом:
Kad škripe vrata, mamu im * !
:кундачи јебача због примедбе:
она емисија луда кућа и онај водитељ кога треба малтретирати али баш онако малтретирати да плаче.
Nerviraju me restorani koji se zovu tipa "Stari hrast" i koji se reklamiraju kao "nostalgija, dah starih vremena u savremenom ruhu, tradicija" i slična baljezganja. Ja da imam para, otvorio bih restoran u duhu kamenog doba i konobari bi izgledali ka neandertalci, mada kakvih sve debila ima ne bi em čudilo da bi takvo mjetso dobro i radilo. I butik za kućne ljubimce bih otvorio. To bi radilo bolje nego ne znam koji nostalgični restoran.
Ahahahahahaha,idi bre Meso u kurac,suze mi posle! :D :D
Mene totalno raspizdi kad vidim ljude koji su za 2 meseca studiranja postali BEOGRADJANI BRATEEEEE...
To Mešo, ovde po NS pun kurac tipa "restorana" a la četnička zemunica, sve neke neobradjene fosne i turski ćilimi pa ti sedi i uživaj. Samo još fali zabradjeni Kalabić da izadje i služi pečene paprike. U kurac krasni sa tim etno fazonom, kako može biti etno fazon u gradjanskoj kući gradjenoj izmedju dva sv. rata. Baška što centar grada smrdi na roštilj i jagnjetinu kao da je vašar.
ako otvoriš taj butik za kutnje ljubimce ja i Nora ćemo ti doć u trgovinu. a što se tiče restorana iz kamenog doba, to ti je dobra ideja, sirovo meso pa neka ga gosti sami peku na vatri. kad bolje razmislim bio sam u takvom restoranu.
голубови ме нервирају, посебно ако су велики.
Kada neko ispred mene hoda sporo, a ne mogu da zaobiđem.
Paninaro, što ti bi onom komšiji te izgore onako? Mora da je neka žešća paljevina bio... :)
Vesnam: http://vukajlija.com/forum/teme/1384-sta-te-nervira?strana=49#post_2060690 .
Nervira me što CKM kasni evo nekolko dana.
Кад се нпр. дописујем са неком цуром, а знам да око њеног телефона блеји још 5 патака њених и читају поруке и диктирају шта да пише следеће.
Murinjo, one ti to rade i ovako: da ona najboljoj od najboljih drugarica šifru i ona se dopisuje s tobom i svima fino, ti jebeš, ona se jebe, a najboljijoj drugarici rastu uši kako umije da smuva momke. Ima tu svega... Samo nema dobroga. :)
Evo ako mi ne vjeruješ kad ti kažem da su đevojke zlo.
http://www.youtube.com/watch?v=GpzSOh2suws
evo da sačekamo što će reć zvanična istraga.
za ovaj film iznad:
odličan i poučan film. ali što mu bocu ponese?
Ožednja čovek od nasilja...
Ahahahaha,kako bih je gazio posle prvog samara...Guranje bih pretrpeo,ali bi joj samar bio kraj...