Prijava

Mlada studentkinja sa Univerziteta u Novom Sadu Vesna Stojaković se plasirala u uži krug takmičenja "Google photography prize" pa iz tog razloga molim sve vukajlijaše dobre volje da, ako to žele, posete ovaj link i glasaju. Za glasanje će vam biti potrebno 30-ak sekundi a slika se nalazi skroz dole levo. Svima koji budu glasali ja se unapred zahvaljujem iako čak dotičnu devojku i ne poznajem.

Ovo ce vam biti naj naj naj korisniji sajt koji ste do sada posetili posebno za gejmere:)hakere:)...a i normalne ljude:):)ima BRDO KORISNIH stvari programa igrica,filmova,hakerskih fora (koje su veoma lake,cak sam i ja uspeo u nekima:)).a za one koji vole igrice mogu reci da se mogu naci i one koje jos u evropi nisu ni izasle a ovde ih mozete lako SKINUTI:)###da bi ste se uverili da nelazem pogledaajte kad izlazi Superstar V8 racing#### a evo evo i linka-http://hawleronline.net/games/ hvala mozete reci kroz bodove:):):)hahaSALIM SE..

Ko vjeruje nek vjeruje,ko ne vjeruje ne mora..
www.deathclock.com...nasmija se On kobno..

http://www.stupidness.com/

Kolekcija glupih sajtova. Može se pronaći dosta zanimljivih. :)

Toplo preporučujem: http://www.dumbvideos.com/

http://omegle.com/

Omegle is a brand-new service for meeting new friends. When you use Omegle, we pick another user at random and let you have a one-on-one chat with each other. Chats are completely anonymous, although there is nothing to stop you from revealing personal details if you would like.

zna li neko dje da vidim spisak top pjesama svih vremena

zahvaljujem :)....ja sam tako naisao samo na neke glupave spiskove koje je sastavljao ko je stigao...

nije da sam neki mega znalac ali - svasta...

http://www.lmgtfy.com

Let me google that for you. U glavnom sajt za zezanje, kad neko postavi pitanje na koje google daje najbolji odgovor, onda vi pitate google i mu pastirate link. Nadam se da Cold man nije pogreshno shvatio :-)

ma kakvi ja sam jedno razumno bice.Vidio sam to i ranije.

http://soytuaire.labuat.com/

Definitivno najbolji sajt za opustanje.
Ko ima sporu konekciju ima malo duze da mu ucitava,za 512 kb\s sasvim pristojno.