Prijava

Moj stav je da opcija OMILJENO ne donosi ništa dobro, ona je ok ako služi autorima da odredjenu defku stave sebi u omiljeno kako bi je imali u svojoj bazi i uvek je lako nasli posto im se dopada. Medjutim, OMILJENO je postalo sredstvo malverzacije i ljudi prečesto OMILJENO koriste iz drugih pobuda, a na kraju se nameće drugim autorima da nešto što je drugima bilo omiljeno dolazi i njima u toj varijanti a onda takva defka na kraju pije pluseve.

Mislim da OMILJENO ne treba da bude merilo kvaliteta (jer stvarno ima svakakvih mozgova) već samo da služi za ubacivanje u bazu i da se ne računa, a ona fora sa najomiljenijima danas neka bude zamenjena sa najbolje ocenjenim defkama u poslednja 24h.

Imam osećaj da bi stvari lepše funkcionisale, ako serem recite mi!

SERES!!! :))) salim se naravno, i meni je to najlogicnije resenje. Bolje da se redjaju po skoru a ne po broju omiljenovanja. Ali onda ce one definicije koje su izbacene 10 sati pre onih koje su na prvoj strani biti zatrpane dok ove ne zavrse dan... ima i to svojih mana

Ali onda ce one definicije koje su izbacene 10 sati pre onih koje su na prvoj strani biti zatrpane dok ove ne zavrse dan... ima i to svojih mana

Neće, i ovako smo svedoci da nemaju sve definicije jednak broj pluseva, gomila njih ostaje neocenjeno, gomila ode u minus a one koje su dobre popasu pluseve nevezano za omiljeno.

Hrnjau, podržavam predlog.

šta vas briga šta rade blago rečeno imbecili? ja to 'omiljeno' i koristim samo da ubacim definiciju u sopstvenu bazu omiljenih na profilu. a što se sortiranja tiče, kao autor bih voleo da imam i sortiranje po 0omiljenosti' i po 'skooru' i po još hiljadu različitih parametara. ŠTO VIŠE OPCIJA - to bolje.

kao moderator sam eventualno za to da se ukine, ali mnogo je jača u meni ova autorska strana tako da... :)

Ја сам за то да се та опција ограничи. Можда ће звучати глупо, али ја никако не разумем како људи могу да имају преко 500 дефиниција у омиљенима... Ајде разумем 100,150, али има аутора са 700,800 омиљених иако нису написали више од 10 дефиниција. Ја сам ту опцију ставио као нешто где стављаш само дефиниције које су те одушевиле, оставиле без речи, а људи стављају све што је иоле мало боље од просечног...

Pa da, pogrešni (ispod prosečni autori) stvaljaju definicije u OMILJENO i tako one postaju defke dana i imaju neopravdano visoke skorove. Svi iole kvalitetniji autori imaju bar malo izoštreniji stav prema ocenjivanju i ne stavljaju u omiljeno svaku glupost što dalje implicira da nekvalitetni autori najčešće izglasaju defku dana i sranja dominiraju na sajtu a to je ono na šta se masa svakodnevno žali.

Ne sereš.
Lepo zboriš.

Видиш Хрњау, то си баш лепо (и пре свега тачно) рекао.

Ovo što Surovi kaže ima smisla, al' to je ona varijanta 'ma boli te uvo gledaš svoja posla i miran si' i to je u suštini OK. Međutim, fora je u tome što onda te 'popularne' defke postaju uzor i novopridošli članovi kreću od 'tih definicija' jer je to najčešće ono što ih i privuče na sajt i sranja se štancaju po uzoru na original dok nekog ko eventualno ima kvalitetniji um ista stvar i može odvratiti od sajta jer će mu delovati malo kao izduvana lutka za seks.

EDIT: U stvari hoću reći da nije problem u lošim definicijama niti u lošim autorima već u njihovom neopravdano visokom položaju u odnosu na one kvalitetnije a sve samo zato što su u većini.

Vidite ja se slažem, moglo bi nekako da se modifikuje to međutim postoji jedan veliki problem. 90% autora smatra za sebe da su kvalitetni a ubeđen sam da u njih spada i onaj koji je ovu temu otvorio. Kako napraviti razliku, to je valjda demokratija? Sranja uopšte ne pobeđuju za defku dana, modovi brišu loše defke dana a i one koje to nisu a loše su.

90% autora smatra za sebe da su kvalitetni a ubeđen sam da u njih spada i onaj koji je ovu temu otvorio

E tu si se zajebao, ja smatram da sam od onih 'koji nisu ziljavi i malo bar mozga imaju' autora među 30% po kvalitetu, ali od dole što će reći da nikako ne mislim da bih ja treba nekome da budem uzor.

U tom slučaju si jedan od retkih koji ne smatraju sebe kvalitetnima ali opet 100% autora smatra da nisu ziljavi i da imaju bar malo mozga, ne može to tek tako, mora to bolje da se razradi.

U tom slučaju si jedan od retkih koji ne smatraju sebe kvalitetnima ali opet 100% autora smatra da nisu ziljavi i da imaju bar malo mozga

Pa jbg, da bi shvatio da si glup moraš bar malo mozga da imaš kako bi bio manje glup, isto je i sa ziljavošću, treba malo poraditi na sebi a ne da ziljavca pustiš da bude ziljav pa da se drugi ugledaju na istog, a sve to može da proceni neko ko nije ziljav ili bar nije ziljav u tolikoj meri.

E sad kenjaš :)
Mada ima ona izreka "glupom čoveku ne možeš da objasniš da je glup a razlog je jednostavan-glup je"

Pa to ti ja pričam a ti nećeš sa shvatiš :)))

Mislim da OMILJENO ne treba da bude merilo kvaliteta (jer stvarno ima svakakvih mozgova) već samo da služi za ubacivanje u bazu i da se ne računa, a ona fora sa najomiljenijima danas neka bude zamenjena sa najbolje ocenjenim defkama u poslednja 24h.

Дакле, подржавам у потпуности. Уосталом, постоји могућност да ће се смањити и број дуплих налога- данас једно "омиљено" много више вреди од једног гласа (а надам се да нико није толико залудан да прави по десет, двадесет дуплих).

Mada ima ona izreka "glupom čoveku ne možeš da objasniš da je glup a razlog je jednostavan-glup je"

Pa to ti ja pričam a ti nećeš sa shvatiš :)))

Auuu, PWNed :)

Hrnjau, first blood!

Ja imam 20 godina a vi?