Prijava

Ja sam Neša i volim da se družim.

Nisam za ukidanje opcije "OMILJENO", jer je izdašno koristim da sačuvam mnogo dobrih defki (jer ih na sajtu, u ove tri i po godine ima jako puno, i dobrih i odličnih), s tim da ja omiljenjujem stare defke a ne aktuelne, današnje, osim u baš nekom izuzetnom slučaju. I zbog pomenute malverzacije, uostalom.

Ukinuti "listu najomiljenijih" bi možda bilo dobro, ali i to dovodi do već pomenutih problema:

Ali onda ce one definicije koje su izbacene 10 sati pre onih koje su na prvoj strani biti zatrpane dok ove ne zavrse dan...

Ali, ako bi se, paralelno s tim, uvela i opcija "liste po skoru", možda bi se stvari malo poboljšale.

Ipak, neophodno je, za početak, da se moderatorima da mogućnost da vide ko je omiljenovao defku. Bez toga, mislim, nema nikakvog napretka. Dupli nalozi, samo navalite!

Ni ja nisam za ukiadnje OMILJENA, već samo da se izbacio kao mogućnost bodovanja tj da iskljucivo ima funkicju sabiranja defki u ličnu bazu!

Ipak, neophodno je, za početak, da se moderatorima da mogućnost da vide ko je omiljenovao defku. Bez toga, mislim, nema nikakvog napretka. Dupli nalozi, samo navalite!

Moderatori već imaju tu opciju a ispostavlja se da malverzacije primete, ali tek nakon što autori zarade 50-15000 poena a neke još nisu uhvatili a u svakom trenutku ima takvih likova na sajtu, bar do sada ih je uvek bilo, teško da je prestalo, pitanje je samo ko je kolika halavština.

Mislim da bi kod 'najplusiaranije danas' drastično drugačije bilo ocenjivanje a verovatno bi bilo i jednako lako skontati varanje jer se isto vidi i koji nalozi kome daju pluseve. A opet, dobre defke lako dobijaju pluseve a omiljene pluseve dobijaju po inerciji.

Pažljivo sam pročitala vaše postove i podržavam predlog da se ukine Najomiljenije danas opcija, a da se zameni sa Definicije sa najviše pluseva. Takođe, ne bi bilo loše da se ne vidi na definiciji koliko je drugih autora stavilo istu u omiljene, da tu privilegiju ima samo autor.

Slažem se sa Surovim ovde, bolje što manje ukidanja, a što više novih opcija.

Debili će naći uvek novih načina da nam pokažu da su debili. Što bismo onda sebe uskraćivali za korisne sitnice?

E jebiga sad, fora je što jedan plus nije ekvivalent jednom OMILJENOM, odnos je 1:10 pa možda i više. Dođe 10 balabana i pljusnu neki idijotarluk u omiljenu samo zato jer prvi put čuju foru ili su smisao za humor bazirali na programskoj šemi Pinka. I onda oni izguraju defku, defka dobije pluseve, plusevi kažu da to valja, pošto to valja masa piše po uzoru na to i sajt se preplavljuje glupostima i onda mi pizdimo i dobijamo banane :)

Tako da nije fora da samo zbog jedne korisne sitnice (koja može i dalje biti korisna ako joj se ukine trenutna funkcija) sranja plutaju po površini.

A ako neko da po i 10 pluseva sa duplih naloga, neće u tolikoj meri uticati da defka bude toliko primećene jer ljude neće terati da daju pluseve samo zato što je i neko drugi dao plus, a što nije slučaj sa omiljenima gde je fora da kad je već toliko ljudi omiljenovalo onda mora da je dobra, a kladim se da mahom šabanija omiljenuje te glupsoti.

Dok nije bilo omiljenih, bilo je trake sa slikama. Onda su magarci kačili slike sisa iz raznih uglova na defku o Euro kremu, da tako reklamiraju definiciju. Pre toga su se reklamirali na četu. Pre toga ostavljali linkove ka svojim definicijama po komentarima iako nemaju ič veze za dotičnom.

Kako je jedno po jedno zabranjivano, nalazili su novi način da promovišu nekvalitet.

Uvek će debili da nadju način da se debilišu. Ko ih jebe.

Moderatori već imaju tu opciju

A zašto onda govore ovo?

Ja mislim da se Džimi šalio, ali i ako nije to je razlog više da se izbaci ova fora sa najomiljenije danas!? Ti ne misliš?

Kralju, ič ne radiš za unapređenje sajta, ne sarađuješ. Ne bi me čudilo da završiš kod našeg dželata kao mušterija ako tako nastaviš. :)

Mislim da se izbaci, to sam i rekla gore. Ali takođe mislim da ima to svojih mana, takođe kao što sam već rekla i citirala druge.

Podržavam listu ocijenjenosti/plusiranosti, definitivno. Na kojoj bismo mogli da vidimo SVE defke u toku jednog dana, od najplusiranijih, do najminusiranijih.

A sad, da li se Džimi šalio, treba pitati njega i ostale modove.
Ako nije - to je zabrinjavajuće.

Meni ukidanje opcija ne deluje kao unapredjivanje.

Ta opcija je sama po sebi benigna, ali mislim da je fino objašnjeno do čega dovodi, da ne kucam dvaput.

@Lullaby, nema šanse da se nije šalio! Jer ako ktitori vide, vide i oni (ovo je sad vec debilno)

@Gamby, nije reč o ukidanju već samo o izmeni opcija, jebote ništa ne pratiš :)

E pa ok, još bolje, ali onda je to druga priča: treba malo češće da bace pogled na to ko omiljenuje defku. Ne treba mi da dižemo frku oko toga, ako oni imaju mogućnost da to riješe.

Nije izmena već ukidanje jedne, a uvodjenje druge. Te dve opcije su potpuno različite.

A bilo bi idealno da imamo opciju da sortiramo definicije kako god 'oćemo.

I nije mi jasno zašto stalno na razne načine palamudite o nekvalitetu, kad je rečeno da se radi na novom algoritmu za glasanje. Eto, tad će kvalitet isplivati. Do tada, pljuvaćemo govna u komentarima, tovarićemo Stub srama, linkovati originale na plagijate, retardirane obaveštavati da su retardirani i zalutale slati kući.

Toliko.

Da, ali videli sa stav Surovog po tom pitanju, bole njega donji levi palac za te stvari, on je našao svoj trip i pustio debile da rede ono šta se debilima radi, sve dok druge ne vređaju ili ne postanu suviše uočljivi.

I nije mi jasno zašto stalno na razne načine palamudite o nekvalitetu, kad je rečeno da se radi na novom algoritmu za glasanje.

Biće. :)

To je rečeno prošle godine valjda. Toliko o tome. :)

Jebiga, pre će da odradi ono što je on sam, bez predlaganja, rekao da će biti, nego jedan od dva miliona predloga, od kojih 99% nema nikakvog smisla.

Jebiga, umesto što razmišljamo kako da unazadimo sajt kako bi nam kratak period bilo bolje, zar nije logičnije da razmišlljamo kako da ga unapredimo, pa da nam stalno bude dobro?