Prijava

Nije izmena već ukidanje jedne, a uvodjenje druge. Te dve opcije su potpuno različite.

Nije ukidanje jer omiljeno ostaje kao iskljucivo opcija za guranje defki u svoju bazu, a plusirano da zameni najomiljenie danas, samo je zamena opcija u pitanju, a u krajnjoj liniji može i da se isproba na par dana pa ako ne da rezultate uvek se može vratiti prethodno stanje.

Ovo je samo predlog, a još bitnije pitanje je koliko to zapravo košta, tj koliko je vremna potrebno gazdi sajta da isto napravi i da se zajebava sa glupostima kad već masa ne uplaćuje ktitor naloge u dovoljnoj meri.

Никакво укидање опција неће променити гласачко тело на Вукајлији.

Укидање постера би прочистило Вукајлију на најбољи начин. И довело до драстичног пада популарности сајта, што Каизен не би дозволио.

Евентуално да се издају лиценце за прављење постера, које ће члановима додељивати модератори по сопственој процени. Дође нови члан, хоће да прави постере, даш му пробни период, ако је добар - нек их прави. Тако и са старијим члановима за које модератори сматрају да треба да се докажу. Ово значи много посла за модове, али мислим да је мање напорно од провере сваког постера пре објављивања (што је било предлагано).

Podržavam predlog, potpisujem odma'. Da ostane omiljeno, ali da se ukloni NAJOMILJENIJE DEFINICIJE, ali ako npr tražite najocjenjenije imate arhivu za to, pođete na današnji dan i imate naslove definicija i pored njih broj koliko su u plusu.

Ali ima loših mana što neko gore reče, ostaju neocijenjene mnoge definicije, iako su možda i dobre... Možda je ok što isto neko reče da bude što više parametara, mada se vraćamo na isto jer su omiljene i najbolje ocijenjene 90% iste defke.

Ili da jednostavno bude bez tih omiljenovanja i bez ičega...

mada se vraćamo na isto jer su omiljene i najbolje ocijenjene 90% iste defke.

Ne vraća se na isto jer trenutno OMILJENE defke i jesu najocenjivanije upravo jer su OMILJENE a predpostavaljam da masa mahom ocenjuje defke po onoj fori 'najomiljenije danas'. Mislim da bi bilo regularnije takmičenje, mada jbg. mana jeste i ona situacija kada neko napiše dobru defku koja izazove dosta minusa zbog neslaganja sa autorom (ili zato što je glasačko telo glupo) a gomila stavi defku u omiljeno, e onda u tom slučaju bi takve defka 'pušila'.

Sve ima svojih mana a pitanje je šta je manje zlo!

Vidim da se ljudi čude kako neko može da ima 500 omiljenih.
Eto, ja imam.

A što se predloga tiče, bilo šta da se uradi, opet će neko da eskivira.

To si u pravu, ali recimo meni to OMILJENO nekad pomogne ako ne npr preduga defka, kao što ih Džimi piše, ili onaj CepamAtome, i vidim defku od pola metra, ne pada mi na pamet da je pročitam, ali ako ima dosta omiljenih onda može da znači da valja nečemu, ali opet bila je defka ako se neko sjeća ZA MALO DA UBIJEM DEDU i nešto ispričao čovjek kako mu dao šimeću tabletu, bla bla, i ta defka je bila najomiljenija taj dan, imala preko 70 omiljenovanja, a sranje klasično, nije ni defka bila...
Možda je svakako bolje da se potpuno ukine ono NAJOMILJENIJE DANAS... ali onda imamo situaciju da će možda neke preglupe defke potisnuti one dobre, i baciti ih tamo 5-6 strana dalje, što nije dobro, morao bi da poraste kriterijum modovima, i da brišu mnogo više. Preksinoć čitam defke, i prešao sam 10 strana dok sam naišao na dobru defku, prijavio sam 20 za brisanje itd. svakakva sranja se pišu i potiskuju ove malo bolje defke, tako da je tepko nać' kompromis.

a postoji li razmisljanje u pravcu ocena recimo 1,2 i 3. Neznam, nov sam, mozda je bilo predlagano.

postojalo je effigy nadam se da je definitivno odbijeno.

hrnjau, odlicno...

Mozda ne bi bilo lose da se ogranici upotreba dugmeta OMILJENO autorima male popularnosti. Na taj nacin bi probrana grupa autora kreirala listu NAJOMILJENIJE DANAS, a glasali bi svi. Granica neka bude 100, 150, 200..