Prijava

Poslaću ti, nema veze što nema ukus piva, dobro je da se brzo napiješ i dobro je da se proba :). A inaače ta ista baltika ima i bezalkoholno pivo, to jest sva piva od 0 do 9. bezalkoholno, po mom mišljenju, se ne razlikuje od običnog po ukusu, mada ja i nisam neki ekspert da to ocenim... kod nas ga čini mi se poistovećuju sa kvasom, ali nikakve veze nema sa kvasom.
Ja najčešće pijem Miller 0.33, kod nas sam slučajno nabasao na njega jednom u tempo i to samo 4 flaše sam našao...ne znam da li ga sad ima? Inače je svetlo pivo i pitko je neverovatno. Extra corona mi je druga opcija što se piva tiče. Pominjao je neko kozel i staropramen, meni su malo više gorki i jedno i drugo, mada prolaze.
Od naših, šta znam, lav i jelen mislim da su solidna piva.

Corona nije loša, šta znam. Mada jes malo pederska, Jelen je institucija za ta šlager piva. :)

Inače, meni je mnooogooo dobro Kajzer pivo, nema ga nešto mnogo. I pre ono Pećko što je bilo, ako se neko seća, ja nisam vid'o ima 10 godina.

Еее, Корона је добра. Стварно добра.

Za pećko svi kažu da je bilo najbolje naše pivo, nisam ga nažalost probao.
A corona i miller jesu malo pederkasta, stoji, piju se sa limunom, lajmom, kurcem, palcem,.

Ja nisam pio ovo jelenovo, al sam pio bavariju i karlovacko bezalkoholno, i ima ukus kornfleksa.Bezalkoholno pivo je dobro dok pravis pauzu sa alkoholnim. Ja sam jednom radio na mjesalici kod druga i odvalio sam se od piva nakon 2 sata, pa sam onda dolazio sebi sa bezalkoholnim, pa presao opet na alkoholno. Da dodam da je bio mastan malter :D
Inace pijem Jelenka. I Nektar je bio dobar prije 2-3 godine pa sam ga cirkao, kad sam bio kuci u Bosni, sad ga opet pokvarili.

Само да кажем, Јелен је за пичке, Лав је за дукатлије.

Довољно је што су гамби и Пеки рекли да пију Јелен. ;) Кад бих бирао између њега и Мерака, узео бих Мерак. Још су они избацили ово "кул" срање. Убио ме блам кад је један мој друг то наручио.

Безалкохолно нисам никад пио и немам намеру. У чему је фазон? Пре ћу пити јебени сок.

како мож да буде безалкохолно? то онда није пиво. ја волем највише бекс и туборг и те тако стране негорке. никшићко је много горко

Самхаине, палиш да има мерака у НС? Ја мислио то само за јужно тржиште...

Наравно да има. Нисте само ви клошари. ;) Видео сам да има и у Босни али не пише "Право српско пиво" већ само "право"... које пичке, еј. ;)

Šta je merak, da nije niška pivara? Ako jeste onda menjam dve baltike 9 za jedan merak :)