Prijava

Ne bih podnela da muškarac ima više kozmetike kao ja.

"više kozmetike NEGO ja"
;)

"više kozmetike NEGO ja"

Ne plaćam drvene advokate, čisto da znaš. :P
Fala ;)

Samo vodim računa o pravopisu. :)
I posle ponoći radim za dž ;))

Sta ce muskarcu sve to?? cemu lickanje i pickanje kad starenje ne mozes da zaustavis a ni da odlozis,cemu negovanje neceg sto ce da propadne.smatram da muskarcu ne treba dalje od brijaca i to samo za lice ,aftersejva,sapuna ili shower gela i eventualno krema za lice kad je mraz e sad jbg ja koristim pincetu ali ne u kozmeticke svrhe :) imam jako nezgodnu kozu na nogama pa mi ponekad urastaju dlake i onda moram da otvaram ranu i da vadim dlaku koja pici u kontra smeru.ima li neko slican problem?

Sta ce muskarcu sve to?? cemu lickanje i pickanje kad starenje ne mozes da zaustavis a ni da odlozis,cemu negovanje neceg sto ce da propadne

A sta ce zeni?

StefanKostic

nmg da čitam sve komentare, znam da ćete me smoriti. Pročitao sam samo prvu stranu.
Ovako, tuširam se svaki dan, kada ustanem. Koristim nivein gel za tuširanje, h&s šampon i orifflame gel protiv bubuljica. Zatim se obrijem, isključivo gillette brijačima i gelom. Namestim kosu taft-om i stavim niveinu kremu za lice i ruke. Ne može mi se desiti da u jednoj sedmici nosim jedan deo garderobe dva puta. Osim patike i jaknu. Vodim računa o svom izgledu i stalo mi je do toga kako izgledam. Za neke sam metro, za neke sam fencer a za neke sam čak i gej. Ali znate šta? Zabole me za njihovo mišljenje. Ljudima koji su mi važni to ne smeta. A ljudi kojima smeta mi nisu važni.
Toliko o tome...

Sad smo ustanovilil, ti si hipster. :)

Za neke sam metro, za neke sam fencer a za neke sam čak i gej.

Ако ми доведеш емо цаве на пампрчење за мене си БОГОТАЦ!

Ако ми доведеш емо цаве на пампрчење за мене си БОГОТАЦ!

X2