Prijava

svidžaju mi se devojke koje vole pivo!

Викторија немам речи, стављам ту слику на десктоп :)))

Selena, aj budi nindža pa nam odgovori :D

@ELComandante
Hvala puuuuno na komplimentima :))))

viktorija ima naj naj avatar na sajtu x))) i nema shta da se krije iza toga samo ima medenog klinju x)

Cris ima bas cool avatar!Jel` tvoja drugarica vukajlijas?

nije.. samo sam ja xexe xD

Iza tvog avatar se krije lice čiste Sotone, koja voli da se maskira u dečačiće i odvlači pažnju...ali mene nije zavaralo!

A,ja?Kakav utisak vam odaje moj avatar?

Da te nisu dovoljno grlili kad si bila mala...
...pa svoje komplekse o izgledu kriješ iza rozeeeeeeee maske, maskirajući se u ulogu predškolske heroine koja te podseća na vedrije dane kada je rumenko koštao 50 para, i onaj Zlatko iz I3 je još hteo da se igra lastiša sa tobom. Naravno, sve je to bilo pre nego što si ga uhvatila kako šetka okolo u haljini i cipelama sa visokom štiklom njegove mame, onog dana kada si nenajavljeno banula u njegovu sobu, misleći da ga iznenadiš. I jesi...:(
Saznavši, pre par dana, da je tvoj drug iz detinjstva (i tadašnja simpatija, prema kojoj idalje osećaš neke zbrkane emocije) Zlatko završio na urgentnoj jer je tokom shoping večeri pokušao da se ubaci ispred reda da uzme najnovije Zara cipele sa izvrnutom, drečavo zelenom štiklom, i ljubičastim tufnama, pa ga je pregazila razjarena rulja ženturina na rasprodaja-pms-u ti si odlučila da ne dozvoliš da se još nečijoj gay simpatiji iz detinjstva desi tako nešto, pa si obukla svoje roze boje, učlanila se u Queeriju i odlučila da će tvoje prvo bojno polje biti upravo Vukajlija.

Ja se slazem.

A na sta ja licim?Molim sto vise gadosti. xD

Ma ti si normalan, grozan si jedino samom sebi...

kravica, moja omiljena šolja, samo sam iz nje htela piti mleko :P

Hoće neko da analizira mene?