Prijava

Ma dobro, Fejnord je lose poceo, ali popravice se ! Strasna je to ekipa.

blekovo pitanj na kvizu me podseti...kako se bre zvao onaj najbolji Holanđanin odbojkaš, kad smo se mi s njima trsili 96e i tako negde...neki zajeban...ja se ne mogu setim...

Ja se sećam Basa Van der Gora, srednjeg blokera, imao je Halid Muslimović pramen, mada im nije on bio najbolji, imali su onog crnog primača nije ličio na Holanđanina.

Taj je Kaspere, familijo! :) Jeste, znam da je tako nešto van der Bore...(mada to onaj fudbaler)...afaljimender.....

Kako se tih godina sve unapred znalo, Žabari zlato, Holanđani srebro mi bronzu.

Imam jedno pitanje...Zna li neko lično nekog vaterpolistu, ne vrhunskog, nego momka koji trenira vaterpolo za neki klub?
Ja ne znam ni jednog i nikad mi neće biti jasno zašto smo mi toliko dobri u vaterpolu, kad imamo manje od jednog zatvorenog bazena na milion stanovnika.

E, sećam se ja te holandske postave. :)

Tehničar Blanže, primači Zverver i Gercen (posle kad se Zverver penzionisao bio Numerdor), korektor Van der Melen, i onaj Šuil posle njega, i bloker Van der Gor. Al' ne mogu se setim sad drugog blokera...

Tehničar Blanže, primači Zverver i Gercen (posle kad se Zverver penzionisao bio Numerdor), korektor Van der Melen, i onaj Šuil posle njega, i bloker Van der Gor. Al' ne mogu se setim sad drugog blokera...

Svaka čast na pamćenju, mnogo jaka postava, ovaj Šuil nas je par puta ubio, zapamtio sam ga :), Tehničar im je bio vrhunski, sećam se da je bio visok 205cm i mator je bio tih godina kad su nas dralii, možda ko Nikola sad. Igrao je još i brat Basa Van der Gora, možda je on bi bloker?

Svaka čast T.Drol...ja se svega toga kroz maglu sećam, al dobro bio sam klinjo...to im je bila mutavele postava, kad oni manu, ovi drugi ne mogu da se lasno stambilimbiziraju...ali uvek sam mislio da je van den bore, a to bio onaj fudbaler...koji je bre kurac tim Holanđanima...jesu li naprasno doneli nekii zakon da se zabrani odbojka? :)

caspere, vaterpolisti...sad se ne mogu setim, ali unuk jedne žene je bio valjda odbojkaš, pa vaterpolista, ili obrnuto, samo ima sad oko 20 godina...za Niš je igrao...ja mislim da pola Srbije nema uslova da se razviej kroz neki sport, jer infrastrukture u njihovim krajevima nema...

@casprerkaz
Znam ih ja nekoliko. Čak i povremene reprezentativce. Što Srbije, što CG. Ali opet to može biti što sam iz Bg-a i što sam odrastao blizu Taša. Pa su se mnogi iz kraja ložili na vaterpolo i trenirali. Van Bg-a je to slabo. Jer nema dovoljno bazena ... Premalo je.

Jedno pitanje:

Ko je sad prvak Irske, Bohemians ili Semrok ?
Imaju isti broj bodova..

Dzankee

Jedno pitanje:

Ko je sad prvak Irske, Bohemians ili Semrok ?
Imaju isti broj bodova..

Roversi na gol razliku, dali dva gola više.

Majke im ga nabijem u picku :)

Прогнозе за Ливерпул-Челзи?

Sve sam gi ovi liverpulđani izmavao iz fantazi tim, al bi voleo da pobede. Moja prognoza: GG

Ja zaboravim uvek da promenim tim, sacu vim sta sam uradio.

Ја са надам неком кец-иксу. Одох да гледам.

Auuuuuu, što mi milo što je Barsa pobedila ove nabeđene Murinjove idiote.

http://sport.blic.rs/data/images/2010-11-29/95339_mu_hf.jpg?ver=1291060105

udri!

Ma pun mi je više ove Barse. Ne volim Real, al mi i Barsa dopizdila, daj nešto drugo iz Španije.