Prijava

...porucite na telefon 021 489 26 26. Ako ne budete zadovoljni mozete ga vratiti u roku od 30 dana, a mi cemo vratiti vas novac.

Čitajući vaše komentare shvatio sam da je najbolje uzeti količinu,a ne kvalitet...Jer,ako vas traje 5 meseci,mene će trajati bar 7 godina minimum.Inače,je l postoji neki rok trajanja,jer ne bih da tamo negde pred ulazak u tridesete,moja kosa bude oštećena!?

Па ако будеш ишао по овом плану и програму, бићеш задовољан ако са 30 будеш имао главу, а камо ли косу. :)

Je l ti zaista pitas, OF?

@ZP-Da...Zar bih otvarao temu da mi pomoć nije potrebna...@Peki,ne znam stvarno,dosta mi je da mi više govore kako bi me poljubili u glavu,ali ne mogu jer poste!Jednostavno moram pokušati,verovatno da će mi metar šampona biti sasvim dovoljan.

Ja koristim onaj šampon jebački.

Koristim onaj koji mi je pri ruci, ionako mi nijedan ne odgovara mojem tipu kose.

Ja koristim kišnicu.

A s čim mažete kosu? Ja s pičkovim uljem.

A što da je mažem? Dovoljno se masti i sama. Mogu jaja da pržim na glavi kol'ko je masna.

Znači, s ničim je l?

Nekad kad istresem nos u šaku, obrišem o kosu, ako se to računa.

A osim toga, s ničim drugim ne mažeš kosu?

Добро Мешја, ево ја ћу први да кажем, кад се сви нешто стиде...
Ето, ја идем по комшилукуи носим једно велико корито (не оно за свиње јер не могу да носим 10000 кила бетона, него оно пластично за 100 динара код Кинеза) и куцам редом од врата до врата где су неожењена коспода и тражим сперме колико могу да дају. Некад немају јер су дали другима, а некад има ихахај. И кад напуним корито онда умочим главу, тј. косу и звекнем шибом магарца да ме врти у круг како би се лепо коса и сперма измиксовали...

Ајде ко је следећи...

Aha, nego mene interesuje ovo, mažeš li ti kosu s još nečim osim toga?

Мислим да смо се договорили да о томе нећемо на форуму... Буди једном чоек према мени и не питај ме то на јавним местима...

A kako vam se zove frizura, kad pođete kod frizera, kako tražite da vas ošiša. Ja mu samo rečem da mi skrati repove, i da mi vrlo malo skrati ostalo. Vi?

Ако ми досади дуга коса (тј. ако изгубим мушкост) онда кажем: "КРАТИ!", а он ће: "Нећеш ваљда... па види колика је", "К Р А Т И!!!".

Ако само крешем (косу) кажем: "Удади шта оћеш, ал да остане дуга и да не буде женствена превише...", а он ће: "Па како би хтео тачно?", и ту кажем: "Да знам шишао бих се сам, тако да изволте како волиш."

Ово нисам ни мало слагао. Мада сад имам сталног фризера па зна шта оћу (иако ја то не знам).

ЕДИТ:
Фризура ми се зове коса.