Prijava

Jednako je dobro odrađeno kao i novo naselje, stim što na limanu imaš i plažu, i fakultet, i spens, i pun kurac restorana, kafića, i centar ti je na 15 min peške a na naselju imaš gomilu parking mesta i nekoliko šoping centara i tri drvoreda.

Stari detoš je katastrofčina, mada je i on bolji od većeg dela grbavice ili podbare.

Cara objasnio Novi Sad ukratko. Novo naselje i Detelinara su toliki kurčevi od krajeva da realno ne vidim razliku između toga i Veternika.

a odakle si ti?jesi ti sa limana?

Živeo na Limanu kod parka u jednoj od te tri zgrade preko puta domova, bio na Adamovićevu, jako kratko iza Sajma, na Podbari i kod Matice, na Limanu svakako bilo najkvalitetnije i najpristupačnije živeti, po sličnoj ceni kao i svuda drugde gde sam nabrojao.

izbacili su te zato sto si im krao knjige i napunio zgradu teglama noktiju

Nije, samostalno sam otišao jer nije bilo šta da se ukrade.

ok,kapiram.druga je stvar biti mobilan,pa moci birati,a druga je stvar imati svoj kraj gde odrastas.jel ti ovde studiras?vise je bilo teritorijalno kenjanje.sve u svemu,ostajem pri svome da je naselje najbolje odradjena fora.svi bi ziveli u centru da je to glavna prednost.
ja bih licno najradije ziveo na popovici.mene tamo banja.

vise prostora za nokte xd

Da, studiram. Prema mojim potrebama taj kraj mi je nepristupačan dosta, čak mi je Adamovićevo bilo problematično i nepristupačno, a bio sam tačno preko puta Urgentnog u Futoškoj ulici. Da mogu da živim i zajebavam se, verovatno bih izabrao Bulevar Evrope ili neku novogradnju tu u Hadži Ruvimovoj, a najviše možda Kamenicu, Paragovo, ali ovako su Liman i centar pobednici po pitanju potreba i raspoloživosti svega.

da ti neko da gajbu na naselju ili na detosu bili bi ti najbolji na svetu.u tome je fora.ovako mos da biras.doduse,platis,al mozes birati.
mislim da bi se u startu zajebao sa novogradnjom.jako los kvalitet gajbi.krs izolacija,raspadaju se gajbe.na novom bulevaru ima jedna hevi zgrada.tamo na telepu.15ak spratova,imaju onaj vanjski lift.ta mi je banja.

Verujem da je ta novogradnja lošija. Gledao sam ovde kod mene kući kako nožem za hleb seku iz zajebancije one Ytong blokove, mada to nije nikakav pokazatelj kvaliteta, al' opet sve se danas time gradi. Trebao sam da budem u Janka Čmelika, tu je na primer dosta solidno, dve-tri prodavnice blizu, osmica do faksa i grada, relativno lako se stiže do glavne, ali je bilo troduplo skuplje nego u centru, gde mi je sve bliže i pristupačnije.

janka cmelika je ok.tako mi deluje.
ta novogradnja mi je bas neko tesko smece.verujem da ima i dobrih gajbi,al vecina je krs.ako je i dalje od faksa,al da ima direktan bus koji nece zapasti u neku guzvu.realno,bus i ne treba.max 40 minsa gde god da si u gradu do faxa.kapiram da je zajebano ujutru(da se vise spava),al popodne je sasvim ok.ja vec 5-6 godina bus ne koristim aktivno.ponekad.mozda na nedeljnom nivou jednom.ne kazem,koga mrzi ili zuri,neka koristi.mene licno ne treba cesto.

Bus uopšte ne koristim. Tad na Adamovićevu jesam koristio 9 i 11, tu ispred stana mi stajao, i pravo do faksa, sad mi je okej i blizu pešaka, al' opet da sam tu iza Sajma, morao bih bus da koristim, jer bar 3-4 puta dnevno idem ka centru, faksu i uglavnom u tom pravcu, a peške bih gubio dosta vremena tako.

Sanitarni Čvor je jedan od onih likova kojem se gade likovi u skupim automobilima, a svakodnevno uplaćuje tikete ne bi li na lak način došao do veće količine para i možda i on kupio takav auto.

ne rece iz kog si dela grada?

Ел зна неко ђе могу да набавим обичне ПВЦ цеви а да није Уради сам пошто тамо немају?

ako se ne varam na slanoj bari ima neka firma.
ne mogu adrese da se setim.mozda gugl nesto pkaze.

Šetao malo danas, pa evo par fotki iz onog vikend naselja, valjda ga tako zovu:
http://www.dodaj.rs/f/Z/47/3pAkvB3k/wp20150225173723pro.jpg

http://www.dodaj.rs/f/1d/z7/1OPWbXHR/wp20150225173124pro.jpg

http://www.dodaj.rs/f/1I/67/2aNEmFVV/wp20150225164751pro.jpg
Ova poslednja je iz nekog rova, neke kućice, pojma nemam, mislim čak da se sa keja može videti ovaj otvor ka vodi što gleda.

Јел то оно насеље кад пређеш онај мост код меркатора, бем ли га како се зове и идеш лево уз Дунав ка Петроварадину?

To je to, samo što sam ja prešao ovaj Petrovaradinski most, pa išao desno uz tvrđavu i onda se spustio jednom uličicom desno i to je to, uglavnom neke vile i ogromne kuće.