Prijava

Скоро сви познати екипни спортови су постали индустрија. Зато се људи све више окртећу непрофитабилним али занимљивијим спортовима,као што је набијање ливадског ђубрива у кртичњаке.

Докторе, а ми што га само разбацујемо нисмо спортисти?

Ložiti se na sport, a ne baviti se istim pa makar i rekreativno JESTE glupo. Naravno ako imaš preko 4 banke onda razumem pasivnost...

То је више рекреација.

Крампоном:
Тај рад.

Čovek ima 49 godina. Hirurg. Ima privatnu kliniku. Oženjen, dvoje zdrave i lepo vaspitane dece. Sin, brucoš na pravnom i ćerka, 2. godina književnosti. Žena mu je advokat. Divna majka i lepa žena. Svake godine idu na more 20 dana i planinu 10 dana. Gospodin hirurg nikada nije voleo sport. Nikada nije ni trenirao neki sport. Čak ni kao klinac. Nikada nije dao gol. Nikada nije odbranio "zicer". Nikada nije tražio "daj maut". Nikada nije viknuo "pa što mi nisi dodao bio sam sam!"

Moje mišljenje je da ovaj fiktivni lik mnogo propustio u životu.

možda je prvobitna zamisao bila zabava, sada je industrija. a nusprodukt industrije su gomile nervoznih i besnih ljudi kad njihov tim ili ljubimac izgubi. šta je zabavno u tome da lomim živce dok traje neko bezvezno prvenstvo?
a to koliko je praktikovanje sporta zabavno, i tu se možemo sporiti. uvek u ekipi imaš pajvana koji igru shvataju suviše ozbiljno, pa ti zbog njih presedne. ja imam nekog ortaka koji uspe i bilijar da nam ogadi koliko nas smori proračunima i pizdenjem i smaranjem.

Jbg, pare su se uvukle u sve. Sport, muzika, film... Hoćeš li prestati slušati muziku samo zato što neko na njoj zaradjuje? I dalje je to sve zabava.

Ja sam lud za fudbalom. Igram, gledam, navijam, kladim se i jebem mamu igraču kad promaši prazan gol sa 3 metra.

dub, ti si lud... :P

kramponom, ne znam odakle da pocnem sa argumentima zasto taj lik nije propustio ama bas nista u zivotu.

elem, tema je za one koji ne vole sport. vi sto ga volite imate zilion tema gde mozete izraziti vasu ljubav. ovde nas ne interesuje zasto neko voli, vec zasto neko ne voli sport.

Tema za one koji ne vole sport. Debilizam! Trolovanje! Sranje! Oni koji ne vole muziku, žene, knjige, ličane i sitne mačke treba da otvore temu pa da se popišavaju po njima. Zgadjen sam!

Gospodine Delevra, kontrolišite se. :p
A i ti lemajo kenjaš s ovim temama. Loš trol. Što bi neko mrzeo sport, osim ako nije mrcina? A ako već neko mrzi fudbal, na primer, zbog silnog vremena i prostora posvećenih istom, onda je to mržnja komercijalizacije, a ne sporta.

kome se ne svidja tema moze slobodno da je zaobidje. buzz off

Мени се каки од фудбала.

Pizmam fudbal je je živo sranje od sporta. Besmislen, precenjen, jednostavno, govno od sporta. Ne igram uživo, ni virtuelno, nit' gledam. Ne volim ni tenis jer je fensi i takođe sranje od sporta. Uglavnom, ne volim dosta sportova.

Serem se i na to. Radije Mortal Kombat ili neki RPG odigrat.

Sport je smrt bavite se drogom

Мени се каки од фудбала.

Aj kakimo zajedno? :)

ja ne volim gledati trke na 100 metara, samo usporene snimke, one traju duže.
dok trepnem, Bolt je već pred ciljem.

volim sve ekipne sportove u kojim je Srbija dobra, što dalje implicira da ne volim fucu... :D osim kad igra čelzi...
ne volim tenis, kao i druge individualne sportove, jer su postali fensi previše...
čavić, đoković, ovo ono pičke materine...
onaj fiktivni doktor je propustio mnogo toga... taj osjećaj da možeš sve promijeniti kad imaš loptu u basketu, kada si u gol šamsi ili onoaj kad izgubiš se ne mogu nadoknaditi...