Prijava

Tadic treba da se okrene jacanju politicko-ekonomskih veza sa Banja Lukom, a ne sa Hrvatima. Nisu samo reci problem vec i dela, srebrenicka i istambulska deklaraciju dokazuju na sta je sve taj covek spreman.

A moj Haze...Ko će da ga spreči, nema te kritične mase. Ništa do daljneg od tog.

Srebrenica i jeste bila zločin i to potpuno nepotreban, u vojnom smislu.
Srbi su bili toliko vojno nadmoćni da su od svakog grada ladno mogli napraviti Srebrenicu. E druga je stvar što je smrdljivi Orić godinama upadao okolo i ubijao a nikog ni zabole da je bilo za to i onda ušle baje i pobile, po meni, uglavnom nedužne ljude jer je Orićeva svita već odavno utekla bila.
Ja bih lično našamarala tog ko je naredio jer su od dželata napravili žrtve a meni i mom sinu, za primer, teret. A ponavljam u vojnom smislu-ništa se nije postiglo.
To i glupa opsada Sarajeva koja je služila samo da se svetu predstave kao neki civilazicijski holokaust a noću ubijali civile Srbe po kućama.
To su naši porazi a Tadić nek uspori malo sa šlihtanjem, ružno je više to i slušati.
Ja se osećam kao zadnji šupak kad gledam Hrtove posle njegovih poseta. Fuj. I šta je postigao? Koja je poenta tog neprekidnog neprekidnog neprekidnog izvinjavanja.
U njegovim ustima reč Izvini je nešto što ne umire nikad.
Beži bre tamo čoveče, siđi među narod.
Jeste da nema ovlašćenja ali interesantno da je u vreme premijerovanja Đinđića premijer imao najveću vlast, a sad, faktički -predsednik???
U moje ime neka se ne izvinjava.

Не мислим ја на злочин у Сребреници, него на усвајање резолуције у вези ње у парламенту. Две потпуно различите ствари ;). Да не ширим даље о резолуцији о злочинима над Србима усвојеној много након прве.

Што се тиче ХРТ-ова, не пратим ни једну регионалну телевизију, а и ове наше избегавам, баш због тога што се изнервирам, јер сваком информативном емисијом вређају интелигенцију нормалног човека.

Питаш која је поента, шта је постигао? Понављам, њима није циљ да постигну нешто што би користило српском народу, него да представе Србе као главне кривце и агресоре у грађанском рату. Тј. то је циљ оних који стварно воде политику, а наша власт је само пион.

Тадић не би смео да сиђе сам у народ, нити било ко из власти јер се не би лепо провео. И о томе је излишно причати.

А што се тиче премијеровања, оно је постало снажније од председниковања након усвајања Уставне Повеље СЦГ, па је постало легално тад. А сада председниковање никако није легално јер је противуставно. Али кога то брига, кад се судије бирају на основу страначке припадности.

Кажем ти, извињење није ништа у поређењу са оним шта нас чека, а биће врло врло бурно и понижавајуће.

U pravu si i mislim da smo duboko već zagazili u taj proces.

Evo veceras vrtim kanale i vidim dm sinan, semsa i kompanija, onda okrenem CMC i vidim neki spot tudjman ljubi ustasku zastavu, a pevac peva o velikosrpskoj agresiji...

Specijalna potreba?

Eno Tadić pokrenuo svoje hijene u liku one nesreće Srđe Popovića na usamljenog Koštunicu. Vide, ovaj se osamio, i nema neke šanse da na sljedećim izborima ima značajan uticaj, pa kao prave hijene-krenuli na usamljenu žrtvu. Prije toga, sjebao je vojsku, uz pomoć svojih prijatelja-razbucao Radikale, odnosno opoziciju koja više u Srbiji i ne postoji, pozatvarao sve koji se protive njegovoj i politici iskvarene i dekadentne Evrope ....(čuj - huligani i fašisti !!!). .... Tadić nije niti državnik ni odgovoran političar. On samo gleda da se nekom dodvori. Nije stvar u izvinjenju, već u nama koji smo ga izabrali. Skupo će nas doći ovaj njegov pazar. Very skupo.

Сад бих реко нешто али би ме Џими гаговао!