Prijava

Jebiga, krenulo te, što reče neko "molio sam se Bogu, al je izgledao Đavao slušao". A moj ti je savjet da se ne sekiraš, šta imaš od toga, ništa, dolaze neki novi ispiti, pare, još bolhe slušalice, ako imaš para kupi sastojke za White Russian koktel, opij se od njega, znaš kako dobra stvar, sastojci sve zajedno ne košta 20 eura a dobra je stvar, a đevojke što se tiče što prije počne da te boli kurac za to to će ti bolje bit. Ako ne ide ne ide, šta sad, a šes godina iha, dosta si izdržao. :0

Ja bi se za 6 godina 12 puta ozenio

Ma u sustini samo se zbog drugara brinem, ovo drugo sam dodao jer se desava a ne znam zasto ali sam potpuno ravnodusan za ove pstale stvari osim za ovo oko drugara.
A u pravu si ovo je za moram da se pohvalim, jbt mislim da mogu da pijem do iznemoglosti, tj uvek sam mogao dosta ali u zadnje vreme me ne muci alkohol. Pio sam pre neki dan do pola 7 i u pola osam ustao i radio i posle odspavao malo i opet uvece pio.

Kako nema Vidre da se žali, vi muški se potpuno raspustili i otvorili dušu

kako koje charapice kupim, tako se posle prvog pranja skupe :/

Privredno. I to se nisam nicemu nadao i budu mi ok pitanja i sva tri odgovarah i reko polozio sam al sjeba me na potpitanju i to mi drugarica rekla da to cesto pita al jbg. Nego sam se nadao da ce me osloboiti bar jednog dela al ne htede aa ono privredno ubija u pojam. Mada boli me kurac jos tri i kraj nego sto sam poodavno na tri ispita a nisam izlazio uopste par rokova.

Е јебежга. На привредно сам и помислио кад си се јадао. :Д

imam s'cim, nemam s'kim
imam kad, nemam gde...
:(

Bolje i to nego da imaš s kim a nemaš čim.

Ja imam i s kim i čim i gde i kad, ali čemu?

Ma ja, digni ruke, koji će ti to u životu.

ne mogu, ako dignem ruke upadne mi u šolju

ma jok, slaba mi kolena pa moram da sedim ;)

Preždero sam se, pa se onda još napio vode.

Axaxaxaxaxaxa, moj deda Bog da mu dušu prosti dok je bio živ stalno govorio
''Jebem ti čoveka kad ja pišam međnoge, sve po cipelama''
Zajebana i poučna rečenica.

Ja imam i s kim i čim i gde i kad, ali čemu?

Mogao bih da ti predložim masu neživih objekata i živih neljudskih bića koja bi odgovarala na pitanje "čemu", ali pretpostavljam da nije bila reč o tome :)

Mislim da bi i moja šitlista bila otprilike ista, ali zaista nije bila reč o tome :)

Касно сам сазнао да је млада на свадби на коју сам дошо из Босне тако да је шатра пуна међеда и да све време бију неке антимуслиманске песме, а ја имам браду ко вехабија.

Ал јебига има фине ракије и једна месната наранџаста Босанка што сад игра коло а сисе поскакују, тако да није баш катастрофа.