Prijava

Danas je četiri meseca otkad mi neprestano trnu prsti, tačnije mali i pola domalog. Bio sam kod neurologa, kaže da imam sindrom karpalnog tunela. Jel imao neko sličnih problema, postalo je malo preiritantno? Posle dva meseca su krenuli da mi trnu prsti i na desnoj ruci, ali je prestalo samo od sebe. Dao mi neke vitaminčine, primao sam i injekcije dve nedelje, išao na terapije, a ni najmanja promena. Vejv rajder stop.

Cuti i budi srecan, meni je cela ruka otkazivala na momente, a druga varijanta je uzasan boul. Prvo sto treba da skontas je da taj osecaj, iako se manifestuje niz ruku i u prstima krece u stvari od vrata. Znaci kad osetis bol i tnjenje probaj najpre da promenis polozaj VRATA. Meni je pomoglo sledece:

Par inekcija dexazona da nerv splasne, a onda kod fizioterapeuta (pravog, ne nekog prioucenog soma) na elektroterapiju, ultrazvuk i masazu laganu, u kombinaciji sa laganim vezbanjem da se izvuce iz ukljestenja. Trcanje je super, ali to je moguce samo ako ti ruka ne trne, kao i ledjno plivanje. OBAVEZNO promeni jastuk na kome spavas. Ja sam uzeo ono kao kontur sranje za 300 din, i spavam samo na njemu. Tablete nikakve ne pomazu, mozda malo samo Aspirin deluje. Cim se izvuces da ne boli i ne trne, kreni da vezbas. Ja dok vezbam nemam problema. I sasrecom jer to kad pocne, uglavnom te prati ceo zivot.

E DA! I izbegavaj da nosis teske stvari prebacene preko ramena!

Ne bih da kontriram, ali prilično sam siguran da ne možeš da "sjebeš" želudac ljutom hranom. Ljuta hrana može kod nekih ljudi da izazove iritaciju, ako već imaju čireve na želucu, a čirevi nastaju od bakterije helikobakter pilori. Toliko o dobrom imunitetu. Trebaju ti antibiotici.

Disclaimer: Nisam lekar.

To mi je isto rekao jedan prijatelj ovde, propolis je za svakakva čuda dobar. Meni je problem ljuto i paprika, blokira želudac, a volim da jedem i jedno i drugo. Šta ću kad sam svinja.

Poslednjih meseci imam blage znake parkinsonizma. Ruke mi nenormalno drhte, dok sedim imam utisak da mi se noge strščno grče. Pre koju nedelju sam sat vremena pokušavao da uvučem konac i to u onu veliku iglu, nikako. Više ne mogu ni mnogo hodati, a nekad sam sa 110kg kilometre prelazio k'o iz pičke. Naravno, i živim veoma zdravo: mnogo se stresiram, dve pakle dnevno, užasno jedem i fizička aktivnost mi je gotovo nepostojeća.

E, tebi fali magnezijum, imaš sve simptome pivskog mamurluka.

A to mi ne smeta. Ponekad ako je nešto baš baš slano, onda šuri nenormalno.
Probaj sa propolisom, leba ne traži. Nađi čru nečrl i budi miran.
Jedini problemčić sa njim je što se teško peru čaše i prsti od njega

imam OCD, pa me to jebe :(

miki, ima kod mene u domu deda, dijagnostikovan mu parkinson kad je imao 35 godina, pa ti vidi...nije zajebancija.

miki, ima kod mene u domu deda, dijagnostikovan mu parkinson kad je imao 35 godina, pa ti vidi...nije zajebancija.

Joj, bre, Kozmo, joj! Užas. To i šizofrenija, ne znam šta je gore.

ај кад сви имате здравствене проблеме, и ја да се похвалим да имам хемороиде, не велике али сметају ми, око 5 дана.

Jedini problemčić sa njim je što se teško peru čaše i prsti od njega

Nije frka, imam frakliće staklene, odvojiću jedan za tu svrhu, čim imam dva nezavisna saveta iste sadržine to se mora probati.

Jel imo ko OCD, jebo vas!

ma ja išla kod reumatologa, boleli me zglobovi kad sam se nagojila...sva sreća, ništa strašno... a uplašilo me što smo primili babu koja vuče artritis od 30te godine...katastrofa.

Meni je strašno turbulentan period od ovog marta-aprila pa sve do danas. Postao sam i jebeni hipohondar i to sve zbog stanja u glavi. Inače, kad sam bio u gym rat fazonu, jeo kilo belog mesa dnevno sa suplementima, imao sam savršenu krvnu sliku. Čak mi je i transfuziolog rekao da nije video ovako dobru krvnu sliku u životu.

Dok ovo pišem desna ruka mi trne i probada me u grudima, jebem mu mater.

Al naći derane od nekog proverenog pčelara. Zajebi te ivančić i sinovi limunada preparate po apotekama. Opanke na noge i polako u selo.

Znaci kad osetis bol i tnjenje

Непрестано трне, сад трне док пишем. Отприлике си написао све што ми је неуролог рекао. Превише времена проводим око компа, кичма ми је стално у неприродном положају, а од ње све креће. То за јастук није лоша идеја, размишљао сам о томе, али никако да купим неки што ваља. А трчање ће ићи теже, пошто тај вид активности максимално избегавам због проблема са коленима. Само да ми се заврше ове обавезе око факултета и посветићу се мало више овом проблему, стварно понекад уме да буде неподношљиво.

deda, dijagnostikovan mu parkinson kad je imao 35 godina

primili babu koja vuče artritis od 30te godine

A koliko sada imaju godina, respectively?

deda 88, baba 92...al jebeš ti taj život... on sve te godine ratuje sa simptomima, ona je 30 poslednjih godina nepokretna...

Pa vi ćete svi da pocrkate za 10 godina u vr glave, ako otvorim pogrebnu opremu postaću milioner.

započni biznis, elek...prvo kod mene dođu na " oporavak ", posle ti preuzmeš...