Prijava

eeee, džaba se ona blizni ako se njemu ne gine :)

Ne verujem ništa ovim ženama na temi, dok ne vidim govor tela.
Molim lepo

Kakve veze sad imaju blizanci?

Konta Konte da je opstanak rešen ako je potomstvo jednako 2n majki bez obzira na činjenicu da otac biva pojeden :)

Aaaaa, pa tako reci! Evo ti onda link za gledanje: http://www.imdb.com/title/tt0387808/?ref_=ttqt_qt_tt

Prostudirali ljudi dobro :)

Samopouzdanje nije nešto što je dato, niti ga imaš za kupiti...i ako ga imaš u rešavanju bernulijevih jednačina i rešavanju trigonometrijskih funkcija ne sledi nužno da ćeš imati u igranju fudbala ili muvanju riba...i onda odigraš partiju fudbala i svi ti kažu nemas pojma..e sad ako si dovoljno jak karakter odigraćeš još 100 pa ćeš se popraviti..ako si slab kažeš libo me stojko odo ja da radim grafički iz elektrana...i posle dva meseca opet hoćeš da igraš al kurac nemaš pojma i samo jednog dana prihvatiš to da nemaš pojma ....

Kakve veze sad imaju blizanci?

Ha, ko je sad preracionalan?

Javiu verujem sve, jer dobro poznaje Slobodu, između ostalog.

Gospodjicu Mićalović?...da,da...

Bruse, taj film je generalno sranje, ali osnovna ideja je genijalna, iskreno mislim da mi to živimo u Srbiji, da ne kažem da se odavo osećam kao da je ovo Idiokratija.

Na kraju krajeva, sve je stvar treninga, a to od kakvog si materijala sazdan, zavisi da li ćeš biti istrajan u bilo čemu čega se dohvatiš.

Film je mega sranje, uber sranje, nije čak ni kao žvaka za oko zanimljiv - ali je detaljna i sjajna sociološka projekcija zasnovana na statističkim faktima :)

Tako je Nat...vraćamo se na izvorno,100 puta pitaj...treniraj,pokušavaj,trudi se...s tim što priglupi nemaju kočnice i apsolutno ih bole kurac koliko će puta ispasti glupi ili će im se smejati...jednostavno i ne kapiraju da im se neko smeje, dok ovima drugima to svesno ili jos gore nesvesno stvara probleme...misliš ti da ovi priglupi imaju alterego? Nemaju,oni su jednodimenzionalni...

Pa to ti kažem, da uspeh u bilo čemu nema veze sa intelektom, 90% je trening, samo 10% IQ. Od ovih 90% bih čapnula malo i na puku sreću i splet povoljnih okolnosti.

Ovaj, što se tiče gospodjice gorepomenute Mićalović, desilo se da sam sedeo letos u nekoj bašti na vračaru, došla ona,uredno sam ustao da se javim,javio se i tačno video da pojma nema ko sam...prošlo je dosta od toga a i kakvo jebanje takvo i sećanje...ovo mu dodje ko neko jadanje..

Eh, kad bi se ona svakog sećala...

E to 90 % je trening. Treba znati prepoznati suptilne znake da imaš ausvajs i krenuti putem. Samo se lud zaleće tamo gde nema šansi.

Šanse uvek postoje, samo je pitanje koliko si spreman da odležiš :)

Bruce

Eh, kad bi se ona svakog sećala...

smrt fašizmu
Sloboda narodu
:P