- S
Dzimi drugar, ajde banuj se na 20 dana i samo iz offa posmatraj sajt i razmisljaj. Ne mozes ucestvovati jer si banovan, a nemoj praviti duple i onda razmisljaj o svadjama i prepucavanjima. Okruzenje postaje malo bolesno...
Stefi, izvini sto sam glup, znam da nije moderno.
- [banovan
Džimi jel nas to zajebavaš ili stvarno misliš da je spemovanje urađeno bez ikakvog cilja?
Zar je Kaizen naseo na tu priču? Zar stvarno misli da dobro obavljate posao?
Što se tiče stiskanja X to može svako, mod treba da bude pravedan i da podržava dobru atmosferu na sajtu kako bi stimulisao autore da bolje pišu i tako doprinose poboljšanju sajta. E pa vi to loše radite. - [banovan
Remac, takođe :)
Da se izjadamo ovde...
Dzimi drugar, ajde banuj se na 20 dana i samo iz offa posmatraj sajt i razmisljaj. Ne mozes ucestvovati jer si banovan, a nemoj praviti duple i onda razmisljaj o svadjama i prepucavanjima. Okruzenje postaje malo bolesno...Stefi, izvini sto sam glup, znam da nije moderno.
Džimi se banovao dva i po meseca čini mi se. I dalje ne zna da svira gitaru i da igra fudbal, ali mu pored toga ništa ne fali.
Džimi se banovao dva i po meseca čini mi se. I dalje ne zna da svira gitaru i da igra fudbal, ali mu pored toga ništa ne fali.Не свира лоше, за фудбал га нисам пито, ал право кажеш Френки, ништа му не фали.
И кој је ово више курац да се тражи смисао у Царином и Бурзумовом испаду? ЈЕБОТЕ! Људи се зајебавали мало, мало више, али није то рађено ни због каквог стања на сајту, јеботе није ово држава, а они Напредњаци па да организују протесте за рушење власти. Зајебавајте се људи, пишите, ако вам смета "стање на сајту" клоните се Форума, пишите дефиниције, постеришите, и боле вас курци!