Moram nekom da se izjadam :((

1. Pošalji random ortaka, možda se smeje da bi zaradila više para gleda da bude ljubazna.

Ali svejedno pitaj, nećeš robiju ležati zbog toga u pm, mada generalno što ja znam oni se obično drže između sebe.

2. Jeste li vi ikada čuli da je u Srbiji neki kinez preminuo, ne ubijen, već samo izdahnuo, ispustio dušu i saranjen?

3. Haha
    Inače ide ta priča da na papire ulaze drugi a ove što umru spale i šalju nazad

4. Ja sam cuo da u miraz daju 5 000 evra... Pa sad...

5. čuo sam ranije da cigana u Srbiji ima između 250 000 - 750 000

Koliko ima Kineza upošte ovde?
    Ranije se spominajla cifra od nekih 300 000?

6. 10-15k ne verujem više.

7. samo ih na NBG ima toliko nemoj zajebavat

8. poceli su i oni da beze odavde

9. Što nema japanki, one baš fine mogu da budu, kineskinje bljak

10. nemaju sta da rade ovde

11. Japankice malecne lepe su

12. Sad sam se setio čitao sam u novinama nekim kad je bilo ono srbi mogu u Kinu bez viza da idu, i kinezi ovamo, vršili istraživanje koliko uopšte ima kineza ovde i tamo srba. Malo preko 10 000 su rekli da ima kineza ovde, a tamo srba fazon 30-ak haha. Bar onih prijavljenih da žive ili rade tamo.

13. lakov ajd sad ozbiljno, šta tebe drži ovde još uvek?
    To što nemaš gde da odeš?

Ako si već ovde i imaš manji dohodak nego random Kinez u Srbiji ne znači da trebaš da pišaš po svojoj zemlji?

bez uvrede

14. Eto budale, taman sam lego u krevet sad moram ici da izdrkam

15. Радјард Куплунг
    jesam, nimalo prijatan zvuk

Slažem se, na samrti im visoki C ima loš falseto

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.