Prijava

Da li mislite da je najlakše na svetu biti debilčina, i to ona najgora? :) Da se samo zezaš i da praviš gluposti i da ne osećaš nikakve posledice zbog toga? Ko god da je od vas debil, neka poduči druge kako da postanu. Naučite nas umetnosti debilizma. :)

Iz tvog posta vidim da si ti već doktorirao tu veštinu. Što ne podeliš svoje znanje sa nama?

Ne, nisam doktorirao. Nisam ni u prvom razredu. Samo želim da vidim kako oni razmišljaju, ovo je psihološka tema. ;)

Ја се трудим колико могу, макар на интернету... У стварности морам да глумим озбиљност и пун ми је курац више тога. Хоћу да будем дебил, и то онај најгори!

Dankane, da li su potrebne neke predispozicije da bi bio debil?

Па рецимо да се доооообро наљоскаш неке жестине. Не пива, оно те смори, него неког течног кокаина типа Вињака или Џек Денијелса, а може и нека брља, она брже ради. Онда те боли курац што ћеш да улетиш у Пертини кућицу за децу у паркићу и да тамо залегнеш, а да те други сликају. То је једна предиспозиција, а друга је како рекох већ, да ти је пун курац ствари из свакодневног живота у којима мораш да глумиш озбиљност.

Ни док сам радио се нисам понашао озбиљно сем у екстремним ситуацијама. А и у тим ситуацијама сам покушавао да се будалим толико да могу колеке да ме сконтају, а ови према којим треба да будем озбиљан, да изгледам озбиљан.
Озбиљан сам само када играм игрице... не знам зашто али је тако. Иначе сам будала своје врсте, а можда и нисам...

Tačno! Tek sad vidim! Prave gluperde nisu ni svesne da se glupiraju, misle da je to normalno ponašanje, to je glavna razlika. ;) Hvala, gospođo Božen! :))

Ја имам проблем што ме људи уживо преозбиљно доживљавају, тј. они који ме не знају и они који ме знају површно. Неретко одвалим неки дебилизам, па ме гледају бело, као да сам озбиљан.

Да би био комплетан дебил, није довољно само тако да се понашаш. Мораш и да изгледаш дебилно, а то је већ уметност.

Molim, i drugi put. :))
Kada sam vec ovde, da saopstim da mnogo volim da se glupiram na Igrama. I kada neko kaze nesto ozbiljno, ja kazem nesto glupo... Trudim se. :)

Мени си деловао нормално ономад :)

ah, konacno mesto koje mogu nazvati domom!

Jebo te, Vukajlija postala ovoliko zaludno mesto? Ne umete ni da budete debili kako treba?

Da se covek krsti i levom i desnom.

ZAMNOM JUNACI! POKAZACU VAM STA JE PRAVA, ORTODOKSNA, OVAPLOCENA DEBILCINA!

Да би био комплетан дебил, није довољно само тако да се понашаш. Мораш и да изгледаш дебилно, а то је већ уметност.

Hahahahahahahaha

ГОДИНА СВАКА НА ЛИЦУ НАШЕМ ПОНЕКУ НОВУ БОРУ НАПИШЕ, ДАНИ ПРОЛАЗЕ ТИ САДА МИСЛИШ ДА ЈА ТЕБЕ И НЕ ПАМТИМ ВИШЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kovko kovta kavta va biviskov?

RADE VOLI PIVO, CIGARE IMAJU KRILA A JA VOLIM MOG DEBILA!!!!

Pekky, sta je, po tvojoj definiciji, debil?