Prijava

http://hotsport.rs/2014/09/28/zadovoljan-dusko-vujosevic-kad-se-sve-uzme-u-obrzi-dobro-je/

sa kolikom kurcoboljom treba pristupiti pisanju ovih baljezgarija da se zaebes u naslovu i da ne izvalis

Pogresi covek, janpi. Nije bas transfer. :)

Mene mrzi da kopam sad po Blicu al su mi zesci blam komentari na vest o Olji Beckovic. Jes da je ona podrzavala demokrate ali je u emisiji uglavnom bila kolko-tolko objektivna. A i napadala je sve redom.

Stvarno mi je nevera da je Kurcic toliko opsednut kontrolom medija.

I kako se ulizuje svima za gej paradu. Kao moze ali ne moze, kao podrzava al ne podrzava, kao svi imaju prava ali ne moraju da imaju. Majstor manipulacije.

u. Kao moze ali ne moze, kao podrzava al ne podrzava, kao svi imaju prava ali ne moraju da imaju. Majstor manipulacije.

https://www.youtube.com/watch?v=tEtFsSauSNs

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/498364/Baka-Ljiljana-heroj-Prajda-Ne-zelim-da-budem-kukavica-kao-ostatak-Beogradjana

"Ja sam uvek na strani manjina i u poslednjem popisu građana izjasnila sam se kao Romkinja iako to nisam, kaže Ljiljana Lukić (73),

Хаха баба дебил.

Baba je stara, to joj je dovoljna kazna. Samo ignorisati starce i sve OK.

http://www.kurir-info.rs/vesti/drustvo/olja-beckovic-utisak-je-zabranjen-ja-sam-ucenjena-clanak-1573423

ono kad ne kapiras da si jebeno smorila i da nema veze sa emisijom vec sa tobom i tvojim tripom da moras ti da vodis jer eto ti si osmislila koncept emisije. kapiram da bi dosla da vodi emisiju i da ima pegavi tifus i velike boginje u isto vreme jer ko bi jebote drugi mogao da vodi tako komplikovanu emisiju na kojoj pustis 10 klipova.

kako žena da ne vodi svoju autorsku emisiju?
šta lupaš

pa sta ako umre? u testamentu ce napisati ko da je nasledi kao voditelj emisije? ili mora krvni srodnik? nosi emisiju sa njom u grob? sta?

a što sad, kad je živa i zdrava, da nekome daje svoju emisiju?
ništa te ne kontam

Milan Klainić treba da vodi utisak nedlje

hahahahah
niko drugi

pa jer je smorila kao osoba i kao pojava, nije vise interesantna, pregazilo je vreme... ono, penzija fazon. cudi me da fazon emisije nije dosad iskopiran, obicno im treba manje od nedelju dana.

au olja, šta ti reče...

ako sam joj reko, i trebo sam. nju babu od 70 godina neko isteruje jer je toboze ona zajebana pazi kurca mu.

matora raspala grobarka
jebo joj mihiz kevu

pa jer je smorila kao osoba i kao pojava, nije vise interesantna, pregazilo je vreme...

Pregazio je vučko i kapitalizam , emisji ništa nije falilo, naprotiv kad pogledaš okolo...

Strahujem da 95,8% ljudi koji ovde postuju nemaju predstavu šta znači "transfer blama". Ili imaju suviše napet živčani sistem i trebalo bi da štede pare za kognitivno-bihejvioralnu terapiju kada im ovakve stvari transferuju osećaj blama. Takođe, povremeni izlazak iz svog sela bi mogao da pomogne.

emisija ko emisija, dobra ideja ali lose vodjena. poenta je na svemu osim na utiscima, utiske vidis daj boze 2x za sat ipo vremena, vise prica ona nego gosti, da bi bio najjaci utisak treba ti tipa 3 glasa od kojih 2 ne znas od koga su dosli. ne daj boze da se ukljucis i da kazes da nije mozda kurcina jer ce oba oka da ti vadi viljuskom kao da si prdnuo u usta engleskoj kraljici. pozove njih 7 da gostuju koji krenu da pricaju o 176 razlicitih tema i na kraju kuraaac. utiske zaboravis za cirka 16 sekundi, ona melodija jebena koje ne moze da se promeni nikad. a tek ona gay pesma utisaka puna glava kao omladina dosa da je kreirala ili onaj sto je pravio reklamu za abatel. a tek duhovitost u nazivima utisaka, tipa vucic pisa u teglu na klipu a naziv utiska je "cisti hickok" i ti posle 3 vec ne znas sta je bio prvi jer se jebeno ne zove vucic pisa u teglu vec hickok jebeni

Nemoj zajebavati, dobra emisija bila, izdžala je 20-ak godina, ne bi je tliko ndržali da nije dobar milf u najmanju ruku