Prijava

U redu je ne volis nesto, prezires, sta god, ali sta serete jebote ovoliko, nikoga ne boli kurac sta mentalci misle, slusajte svoje drekavce sa dvolitrom na klupici u parku u 30 godina i jebite se, nemojte tako da pokazujete ogorcenost, zna se svaciji polozaj u drustvu jbg. Mada opet bolje je i to nego u pozne dane, kada si shvatio da ti je zivot propao, krivis drzavu i politicare, praveci sadrzaje po vukajliji, za koje takodje nikoga ne boli kurac, i svoje frustracije lecis tako sto ides po internetu i pravis rasprave i svadje ni iz cega, da bi ti se bar tako digao kurcic.
svaka slucajnost sa stvarnim licnostima je slucajna pozz svim dobrim ljudima

kad smo kod cole, nema veceg jbg, njegovih znam mozda i stotinak, ne ide dalje od cole...
dzenan je takodje doktor, tacno je da je mentalac u dusi, ali nije glup, pa se posvetio necemu drugom, ima par predobrih pesama, posebno one sto je pisao dinkic jbg
po meni je ovo duplo bolje od onih drekavaca
https://www.youtube.com/watch?v=ZoOJOQOI6B0

Tebra Boxer i ja pricamo da je Dzenan dobar lik, ja stvarno ne znam gde si ti nasao da ga prozivamo.

I pogledaj fotke na videu. Na svakoj gde ima gitaru, druga gitara. LUD BRE!!! :D

Ovom holandskom sviracu ploca i laptopova :)

HA HA! I ROKI SLUSA CECU!!!

САЛЕ ЈЕДНАЕ СРБСКА МАИКА!

KOD MEN MAIKIN OTAC BIJO TURCIN PA MI NIJE MAIKA!!1

ЦЕЦА НИЕ ЦИГАНКА! СРБКИЊАЕ ЊУ МАИКА РОДИЛА И ОТАЦ СРБИН НАПРАВИЈО!

Не, што неко рече, стварно је блам кад неко каже да доживљава трансфер блама због песама и спотова од пре 30 година.

И сад би требало да сви овако нешто сматрамо за блам.
https://www.youtube.com/watch?v=hXV7SX1Tgcs
Сад би требало да кажем: Хахаха! Види Лепава пева "Од извора два путића" у Паризу!

Upravo to Fendere. Da li sam ti rekao već da mi se sviđa tvoje rezonovanje? Ako nisam sad ti kažem.

Sanitarni i mali kelt se raspravljali oko 90-ih, 200 na sat i ti fazoni, ja se nadovezo sa Viki i Cecanom, a ovi zlotvori me napadose sto ne volim te kurvetine. I jos ja ispado glup i kriv. E JEBEM TI SRBE BAS SMO GOMNA!!!!

Pa Saletu je očigledno blam. A šta ti care slušaš reci ajde.

Јеси, Боксере, већ пар пута. Него мене стварно Сале чуди. Разумем да не воли оно што је Цеца сада и како се понаша. И мене нервира што свима искаче из фрижидера, што још помаже својој деци да буду што већи дебили, али то што је раније снимала, то је личило на нешто. Не видим никакав блам у песми: "Цветак зановетак". И то јој је боље пристајало него ово њено просеравање на последњим албумима. Мени је већи блам постојање Дамира Хандановића и Александра Милића - Милија на естради и њихово (само)рекламирање као врхунских композитора и аранжера (обојица Цецини сарадници), него помало сирове композиције и аранжмани Мирка Кодића.

E leSa sad da te pitam nešto ozbiljno. Šta misliš o Ceci kao muzičaru? Sve odvoj na stranu i vrstu muzike koju ti voliš i sve, ono od 1 do 10 za posao koji ona radi?

Samo da ljubazno kažem da ne volim Cecu. Ocjena 0.

Mešate babe i žabe, od izvora, izvorna srpska pesma i cecinu komercijalu...što bi me bio blam od izvorne srpske pesme?

Niko me nije pitao, samo da primetim...

a što se posla tiče pre nekih 20 godina bilo nešto pre smedereva što se zavalo Kraljevi dvori. Tamo neka mala ukrajinka Ana, što je radila poso, pa vi to ne možete da zamislite. Da nije bila kurva tačno bih je oženio.

Oko 4-5, prosek. Ona nije muzicar, ona je glorifikovana kafanska pevacica, nista vise. Nije raspad sa Ibarske magistrale, daleko od toga, ali nista posebno. Cak ni glasovne mogucnosti joj nisu na zavidnom nivou sto potvrdjuje gomila klinki koje po ovim talentima i zvezdama grandova bez problema pevaju njene pesme sasvim korektno, a na svemu ostalom skripe. OK je glas, ne falsira, ima sluha, ali nista da se odusevis.

@javio

Kraljev dvor, ujak mog ortaka drzao to. :)

Sale da li si svestan ti da je Ceca u svom svetu isto što Dino Merlin u svom, Čola u svom i Toni cetinski u svom? Jeri kapiraš to?

Javio pa šta ako je kurva, bolje tortu da jedeš sa svima nego splačine sam jbt

Još mi nismo odmakli od crkve, šanka i šatora kao prizme gledanja na svijet. Zato se ovoliko narod raspravlja-ima vremena za svađu....

Ajde idi sa teme! Ti ćeš meni da odmaknem od crkve i šanka!

Kad sam rekao crkva, mislio sam na primitivizam naroda, koji kod nas čuči od srednjeg vijeka i nikako da nestane. Pozdrav tebi i tvojima.