Prijava

Vidi javio, ako tako misliš boli me kurac što pare idu iz tvog džepa. Nekad si jako razuman nekad nelord totalni brate. Kad sam prosuo sprdnju o torti i splačinama ćorav bi video da se zajebavam jbg. Ti mi pričaš da ti je žena lepotica. Zato i ne kontaš ovu priču od 5 strana što ide. Sale je skontao a manje je iz ove priče od tebe. Ništa nemoj da se uvrediš i to, baš nemam tu nameru

Armine, a ko ti kaže da nisam? A to znači da sad treba da ćutim jer mi je dobro? O kakvim ti mojim neuspesima pričaš, nemaš pojma ni ko sam, ni šta sam, ni šta sam uradio u životu.

I gde to vidiš da kukam? Pročitaš posldnji post i kreneš da sereš a nemaš pojma o čemu se priča.

A Bokser, ko ti rekao da mi je žena lepotica? Samo kažem da nisu splačine. I čim se ne slažem odmah sam nelord i nisam skontao?

Ne vredjam se majke mi, niti sam se ikad uvredio zbog nekog kenjanja na netu. Niti bilo koju priču ovde shvatam kao svadju, samo kao razmenu mišljenja.

Odlično javio ako je tako shvataš možemo da razgovaramo.
Moj zakržljali mozak ne može da uklaviri da su Cece i Jece krive za stanje u državi. Ali nikako. Sami smo krivi, da smo bolji bolje bi zasluživali a ove ne bi imalo ko da sluša i izgubile bi svrhu.

Pa to sam i ja rekao. Eno vrati se jednu stranu i pročitaj gde sam reko 'da iskreni dizelaš je retard sam po sebi i uopšte ga ne krivim ' krivim sistem koji to promoviše iz ovih ili onih razloga, krivim sistem koji napravi zvezdice granda ili pinka jebem li ga čega i roditelje koji tu decu dovedu da budu zvezde. Decu jebote od 6, 7 godina.

I apsolutno se slažem, da nema ko to da sluša i gleda ne bi ni bilo toga. Ali reći da je pametan taj roditelj kome je cilj da od deteta od 6 godina napravi pevaljku je moronski.

Praštaj, onda se slazemo u potpunosti. Nije Saša Popović kriv nego roditelji te dece i sve tako po šablonu.

I da, ja verujem da taj roditelj misli da će mu dete biti druga Ceca.

A veruj mi za par godina koliko sam bio 'gazda' kurčeve igraonice imao sam masu glupih situacija sa klinkama koje dolaze za posao i koje se bukvalno nude za 3, 4 hiljade dinara, što je jadno i žalosno...i pošto je kod mene dolazio neki lik koji je snimatelj na pinku, tu iz kraja, svaka druga je u priči da se ubaci u neki spot, da upozna nekog, da snimi za tjub nešto...

Otišao sam daleko, al valjda se razumemo...

svako dobro vama i vašima, što reče neko...

http://i.imgur.com/tVkQO45.png

Joj boze eru oce i sam sebi da smesti trajni :faceslap:

Izvinjavam se zbog IDC-a nije uzeo dnevnu dozu bromazepama

Потражио бих сам, али не знам како се зове и шта је тачно на клипу.

Ja pokušavao jutros da ga iščupam iz mozilinog keša. Klip je kočenje, udruženje žena u okviru sns-a u Zrenjaninu, defiluju s parolama NE ZNAČI NE, STOP NASILJU NAD ŽENAMA, onda se pojavi i neka babuskera i drži tablu MOJE TELO JE SVETO. I taman pomisliš da ne može gore, a one se montiraju na neki beton i izvode koreografiju na nivou predškolskog uz neku inostranu numeru čiji naslov uključuje lance.
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201502/158169/60241fb02b1fd27073d154c03f50764c.gif
ovakav neki pokisli ples je u pitanju

Ваљда ће бити и оригинал, мада ме ради трансфер и овако.

Evo Fender pomenu Milija. Primera radi Mica, bubnjar Miligrama i ja smo ortaci 15 godina. I znam sta radi Mili, kako uzima pare, koliko placa bend, a koliko on uzima, koliko njega placa Cecana, koliko uzima Marina Tucakovic, na sta uzima, kako kupuje "pesme" i preprodaje ih, odakle te pare dolaze, sta se radi, kako se pretura, kurva, krade, petlja, bahati itd. Sve o trosku naroda, ukljucujuci i mene koji im nikada ne bih posran dinar dao, ali dajem, jer od mog poreza drzava daje njima u dzep. Da mi ne uzimaju pare iz dzepa za njih boleo bi me racq. Ovako pizdim na njih.

I na kraju bilo ko da pokusa bilo sta mora da fura to govno, mora da ide preko te jedne iste ekipe kako bi uspeo ili moze da crkne. Zato meni smetaju Ceca, njena deca i Karleusa Jeca.

Сале, сметају и мени због тога. Мили, Хандановић, Браја и Марина држе монопол на естради. Смешно је што Бреговића многи ниподаштвају, називају га највећим плагијатором, оптужују га да је плагирао и оно што су стварно његове оригиналне композиције, а с друге стране ником не смета што Мили, Хандановић и Браја краду туђе песме, потписују се као аутори и што руља вришти уз Милиграм и "Врати ми се, несрећо" и "Београд ноћу" (химна сваког поморавског села); или песме Наташе Беквалац које је потписао Браја; или Хандановићеве хрпе лепљених семплова које он представља као уметност.

И мени сметају. Па ја пишем боље песме од њих. Смем да се кладим у шта хоћеш да кад бих нпр. урадио нешто са Радјардом, да бисмо били као Златко Арсланагић и Никша Братош некад у Црвеној Јабуци. Пре десетак година човек код кога сам ишао на часове гитаре који ми је рекао да је његов отац написао преко 200 песама (махом народњака), али да није могао да их прода познатим певачима и то причам за деведесете, после 2000. године да не говорим.

Споменуо си Џенана. Њему свака част. Он има добре сараднике, ја волим њега да слушам, његове свирке су супер јер он не пева само сат времена као нпр. Саша Ковачевић, па после тога пева пратећи бенд или Ди Џеј пушта музику, а узме преко 1000 евра за вече.