Prijava

Па шта ме онда кој мој провоцираш? :) Заштита је за нијансу мање срање од менаџмента, али да је срање, јесте. И какве то везе има с мојим постом уопште?

Muluce, ma šalim se ja. Što se ljutiš odmah? Ko se ljuti... Kakve veze ima tvoj post sa štrajkom :*

Не љутим се, мрш. Немам појма какве везе има са штракјом, очигледно сам хтела да рекламирам своју мртву дефиницију :))

е овако, немојте булазнити ако не знате о чему се ради.
треба да се изађе на улице и блокира све живо.
није у реду да се у сред јунског рока донесе одлука о рангирању свих студената.

то што је проблем углавном на ФОН-у и ФПН-у је зато што је ту велика пролазност; и они сад немају пара из буџета да финансирају све са 48.
ок, али не можеш тога да се сетиш при крају године. и донесеш неку небулозну одлуку, по којој, ево жив пример: уписао се дечко '90 на буџет; очистио годину у јуну с неким јадним просеком јер је на почетку речено да је услов 48, и шта, кажу одједном - сви се рангирају. и није упао, наравно. са 60 ЕСПБ. тек након протеста ослобођен је школарине. али остали са 48+ нису.

Код нас кад би се увело то рангирање, окачили би мученог декана за јајца :) То је још један од разлога што нисам много разочарана што нисам уписала оно што сам стварно хтела. Јер ни на једном другом факсу ти не излазе оволико у сусрет, колико на нашем. Код декана дођеш у пола ноћи ако ти се диго, да ти посиса киту, ако ти је риба већ заспала.

а ти војтеку,

wojtek
Пичка им материна, да им пичка материна. Пешачио сам од Главне железничке до Мостарске петље и онда сам морао да рокнем кеш за Е2 у коме, овака џигљав, не могу да стојим, а није било места за седење. Други пут ове године. Јебем ли им све, скотови одвратни. Штрајкујте де год јебено оћете, провалите у зграду Владе, содомизирајте Цветковића, штагод. Не, беспослене дилеје морају да закрче угао Немњаине и Кнеза Милоша, јебем ли им оца ретардираног. И сам сам студент, јесте, образовање је го курац, али као што нисам кривио педере за демолиране излоге по граду, тако нећу да кривим ни државу за блокаду главне саобраћајнице. Пизда им материна студентска. Хвала курцу да нисам имао неке хитне обавезе, ал могу мислити колико људи је сочно подудлало јаја због њиховог издркавања. Докле бре више сваки пут када неком нешто засмета то мора да се одрази и на онако ужасан превоз у граду?

искулирај мало, информиши се, мућни главом, упристоји речник, па нам напиши нешто...

Студенти су пичке бре, све бих ја то у рудник. Нек уче па ће да исупуне услов, неће бити потребе за смањивањем броја неопходних бодова. Не могу да одем гајбе, серем им се уста говњива, што их испирају гуараном да им се серем.

и ти исто. услов од 48 бодова ти студенти су ИСПУНУЛИ.

Филозофски само на платоу и њих буде шесторо, колико ја знам. Јебени ФПН и ФОН, и то ФОН највше, најговњавији факултет на свету. А данас је и Географски био то знам.

факултет је можда говњив али можеш само да им се сагнеш, ништа нису мање способни од студената било ког другог факса.

факултет је можда говњив али можеш само да им се сагнеш, ништа нису мање способни од студената било ког другог факса

Имам много другара тамо, и не знам зашто могу да им се сагнем? Факултет ко факултет је говно.

мош да им се сагнеш јер по неким статистикама, ако нису намештене, највише и најбрже након завршетка факса запосле се управо људи са фон-а. на то сам мислила. то да је говно, није тема, али не видим тачно ни зашто то мислиш. мислим да није говњивији од других, ни по чему. али рецимо и да је говњив, кажи ти то онда лепо на почетку године, реци - ви говна ако испуните услов јебите се, не може на буџет. а не у сред године то да кажеш.

Лекси, информисан сам ја довољно добро. Рекох, саосећам се са њима, колко-толко. Речник ми у потпуности зависи од тренутног расположења, које је, нажалост, упропашћено мојим акањем по граду данас.

Слажем се да је идиотски у јуну донети такву одлуку, али - нема пара. Јебига, мора по студентима. Наравно, неко ће се сада убацити и рећи "који ће на курац она џиновска кула на Ади, без тога можемо опуштено да финансирамо студенте". Међутим, како се нико није жалио на почетку, сада је готово. Шта је било било је. Нема пара и никакво блокирање Немањине неће помоћи. Само ће људи, као ја данас, да попизде. По седамстоти пут, само и једино огроман, свестудентски протест може уродити плодом. Јавност ће онда увидети проблем. Овако, на ону шачицу студената који се прво нациркају на Платоу, па онда се одгегају до Владе, људи гледају као групу идиота које седе на улици и не раде ништа.

мош да им се сагнеш јер по неким статистикама, ако нису намештене, највише и најбрже након завршетка факса запосле се управо људи са фон-а.

Не знам само по којим је то статистикама, а и шта си кад завршиш ФОН?

упропашћено мојим акањем по граду данас

Који геј израз.

Који геј израз.

Kao da potiče sa Vidikovca.

Kao da potiče sa Vidikovca

Лепо примећено, нема шта.

хаха
звање ти је у зависности од смера, дипломирани инжењер орг. наука цртица смер, што не значи као што видиш ништа, а можеш да радиш сваку врсту млаћења празне сламе, економије, информатике, програмирања, менаџер, контролор, еколошки менаџер, маркетинг менаџер, пи ар, ејч ар, ђока ово оно с опроштењем али можеш бити свашта нешто. нећеш научити ни економију ни да програмираш али имаћеш основу за свашта, онолико колико је потребно за почетак за рад у фирми или где већ. ја бар тако мислим. а које статистике не знам, знам да сам читала сто пута, прокопај по нету па види има неких чланака сигурно. пише се и да су информатичари јако тражени. не знам какве то сад има везе са штрајком но ето поз

нећеш научити ни економију ни да програмираш али имаћеш основу за свашта, онолико колико је потребно за почетак за рад у фирми или где већ

Зато сам и рекао да је говно, јер можеш и са вишом исто као и са њим. Томе у прилог иде да си са јебеном ВИШОМ ПОСЛОВНОМ могао да упишеш ФОН, завршиш разлику и дипломираш.

Treba svakodnevno praviti kolaps u pomenutoj ulici... Svaki jebeni dan, dok ne dođe i taj... kada će se ponoviti 5. oktobar. Biću tamo.

Sa diplomom ETF-a, Farmaceutskog, Građevinskog, Ekonomskog, Filološkog, Matematičkog, Pravnog fakulteta, trenutno se u Srbiji najbrže dolazi do posla

Studenti koji završe Elektrotehnički i Arhitektonski fakultet, ili Fakultet organizacionih nauka u Beogradu mogu bez problema naći posao u inostranstvu, često i bez nostrifikacije diploma. Na Zapadu se otimaju i za naše hemičare, fizičare, matematičare i biologe

У овом другом чланку су поменули ФОН, али више случајно, закључујем из друге реченице. Милсим не случајно, ероватно им је неко платио да га ту ставе.

да, знам, зајебали су се, тамо у оном 7 диплома са стране уоквирено су ставили фон, а у наслову грађевину
е, пише ти свуда да су тражени информатичари. а ти ако мислиш стварно да је све случајно и плаћено, јеби га, немамо шта више да причамо... уосталом, то можеш онда да кажеш и за било који други факс, нарочито за етф јер се и тамо учи програмирање и информатика. а надам се да си трећи прочитао до краја, оно човек или диплома.. добри су чланци, оно што мислим је да су омашили за економију јер знам да се они не запошљавају баш тако лако, али шта ја знам, они су радили истраживање а ти и ја док не направимо своја мислим да је најбоље да не лапрдамо..

не знам што се замлаћујем уопште око тога, ако мислиш да не ваља тај факс, и ако је заиста тако, нек га укину или шта ја знам, а докле год постоји не треба се издркавати и не дати им са 48+ еспб да буду на буџету