Prijava

ahahahahahahah ovaj kurir je genijalan, al najači od svega mi koment Josipa Broza (unuka)....
Ne ne postoji veće govno od Kurira

jest da je tema malo zastarela al sad mi pade na pamet ovo kad je tadic bio na mostu, kad su ga spajali. sto mu neko ne rece da ko prvi skoci sa mosta, most po njemu dobija ime.

Njah...
Ja čekam da otvore za javnost most u nedelju...

Ma taj most jeste dobar, ali su uzeli projekat na kome mogu da ukradu pare, a ne onaj koji se isplati. Mogli su za ove pare da naprave 3 mosta.

Ukrali su finu svotu al' ako će izdržati to čudo i premesti pola saobraćaja sa Gazele i centra plus dati još jedan prolaz ka drugoj strani Save osim Brankovog Mosta, sa još tramvajem ajd' mogu malo da kraduckaju...

Одличан мост. Направиће их још надам се.

Ja sam ubedjen da na ovom mostu apsolutno nisu krali. Ne zato sto nisu hteli, vec bas zato sto upada u oci. Ali su to svakako nadoknadili na svakom cosku.

Inace, ja predlazem da most bude posvecen meni. Ulicu vec imam, ali most jos uvek ne. Manje sam kontroverzan od cica Draze ili daleko bilo Nenada Bogdanovica.
http://img217.imageshack.us/img217/5193/ulicag.jpg

ĐILASE PIČKO DE SU MOJIH HILJADU EVRA ???

Danas je odlučeno da most na Adi ponese ime našeg proslavljenog tenisera Novaka Đokovića. Noletov most će u narodu biti poznatiji kao Đost. Slava mu.

Ја волим тај мост већ сад! И НЕК СУ УКРАЛИ ПАРЕ ал он је предиван. Коме се јебе дал су украли ил нису ако то раде 50 година уназад. Као да је сад то проблем. Ммост је ДОЈАЈАН само да им се не сруши лололо

Шарлот је објаснила све овде - Jedan pilon

Bolje da su za te pare izgradili obilaznicu oko Beograda, a ne da ovako sve prolazi kroz sam BG. Važno je da je to Žilasov jebeni Đost. đđđđđđđđđđđđđđđđđđ

Most je ustvari super i bice jedan od simbola Beograda, i cini se da ce biti koristan jako.
Moglo je jeftinije, al ajd. Ovako je kul.

E sad, sto je Grcka ustvari gradila vise takvih mega-mostova i kul puteva do pre god dana, iako nema sama sredstva vec morala da podize kredite i da se zaduzuje to je vec potpuno druga prica, i to nas ne pogadja uopste, daleko smo mi od Grcke...

Drugim recima, nikako bre da prebacimo ulaganja i novac u nesto sto se isplati, a most daj sta das sad samo nek je funkcionalan, pravicemo negde drugde lepi kad se ima... Jebes bre sto si lep ako nemas 'leba da jedes u pizdu materinu.

Ne jebe lijep, nego kurat. A ovaj most izgleda da je i lijep, a ima i alatku.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e7/Rio-Antirio_bridge_EDIT.jpg/800px-Rio-Antirio_bridge_EDIT.jpg

ovo je bre most a ne ono puvalo na adi. 4 kurca ima. vidis sta znali grci pre nego sto bankrotirali... ustvari nisu njih nemci vade. mi cemo da bankrotiramo.