Prijava

Врунуће се МВил, остаће Мекел, доћи ће још неки нигер и имамо Јовића.

Ako stvarno bude ovako biće vrh. E da i kad si pomenuo Jovića, po meni je on vrhunski igrač za naše uslove, i bolji od Mekela. Tačno je da je Sofo do sad bio jako loš, ali nema centara na tržištu, nisam siguran da će ga otpuštati, previše će se smanjiti rotacija onda. Jedino ako se dovede neka zver da pokriva 3 i 4, pa kad se oporavi Tejić da se razmišlja možda o tome. Iako je meni greota, gotivan mi je Sofo skroz kao lik.

koliko igraca dobrih a ne pokazujete rezultate bas neke..valjda previse zvezda pa ne mogu da koegzistiraju zajedno...kao lejkersi 2004te..jbg :/ cedevita prva vi drugi mi 3 ili cetvrti i buducnost treca ili cetvrta i to je to..

Па јесте готиван Софо као лик. Али јебига, спор је у пичку материну са овом килажом, није окретан, и самим тим не може да се тако лако снађе у рекету. Није претерано висок, тако да је велики хендикеп то што није скочан (тачније, за човека од 160 кила је чудно што уопште може да се одлепи од земље), али ајде. Мора много да смрша ако хоћемо да имамо леба од њега. Требају нам три солидна центра, а сада имамо два, због ротације.

Није мени само због вечерашње утакмице и на претходним утакмицама Мекел подсећа на Блажича и Ракочевића кад крене на тројицу противничких играча. Вилијамс уме да дивља са шутевима, али кад не може да пробије, покуша са полудистанце или дистанце, овај не. А што се тиче ролинга, па ако су правила промењена, ваљда су сви већ обавештени.

ЕДИТ: Сви трче у напад, само се Софо шета. Лоло

dobro ali nije bas da je Sofoklis u naponu snage. Dosta je on i odigrao tekmi, telo mu je i oslabilo, povrede su ga sputale...nije vise onakav igrac kao od pre nekoliko sezona..Nastic poprilicno los, ne lezi mu evropska kosarka ocigledno

Da treba to stoji, ali takođe ga i nema na tržištu trenutno, pa ni u timu među mlađim rezervama. Za toliku telesinu meni je on uvek bio iznenađujuće skočan. Samo što se prebrzo zamara. Sigurno se radi s njim na tome da makar malo smrša. Mora se čekati na njega, greška je sad da ga šutnu a da nema zamene ni na vidiku. Ili kao kada su onda šutnuli Brauna a doveli jebenog Samardžinskog. Ili Šilba za Lipovija. Ne do Bog opet tako neka priča da se ponovi.

sofoklisu i jeste prednost sto je ovoliki...kad bi ga stesali tipa na kilazu jamesa gista, on ne bi igrao ni KLS...nego druga je tu stvar ,on je omatorio i bukvalno niko ga nije ni hteo...

Mislim da je na svetskom prvenstvu pre par godina bila priča da Sofoklis ima nešto mnogo braće i sestara i da su svi teški 150+ kila. Znajući to, on je verovatno bio kao Gist s kilažom u šestom osnovne lol.

A sve to stoji, omatorio, istrošio se, neće više nikad biti onaj igrač. S druge strane tad je primao ko zna koliku platu i svi su se otimali za njega. Koliko para toliko muzike, uvek bilo. Ako uspe da steše jedno 5-10 kg imaće snage za kvalitetnih 15 min po meču. Od njega i više nego dovoljno s obzirom na njegov stil igre.

nmz on vama da smrsa brate bar dok ne prodje polusezona i posle toga dok dodje u formu to je kasno...

Azzo jebo te gvozden bas idi budi glup negde drugde

Ili drugo ne znam.kako se kaze sry fender

Звезда изгубила јер фале муда Калинина да заслепе противника.

Све лепше звучи на ћирилици.

Gde će biti kop sada proziv strazbura? Jel opet gore na nivou 400 ili će ga iza koša staviti?

Parter B planuo za 2 sata.

Kukuuu pa gde će se igrati? Kolika je šteta?

Vel'ka, zbog najavljenog zemljotresa i grmljavine odloyheno ybg
NEGO ćokee povećao cenu karata za 100 din
kaže od toga se puni budžet

Ćoki kaže da se razgovara sa Vilijamsom, ali da je na snazi "pušing defekt" hahaha.

http://mondo.rs/a838932/Sport/Kosarka/Romeo-Trevis-potpisao-za-Strazbur.html

Izgleda da Zvezdini protivnici stalno polažu nade u Lebronove saigrače/prijatelje/baštovane. #Catch_and_release #batali_pecanje