Prijava

Branko Lazic index 16, covek prodao
4 lopte, Savanovic 19 poena i index
-21.

Mislim da ti to nije indeks nego učinak ekipe dok je igrač na terenu, nemoguće da je Savanović imao -21, Savan ti je najviše igrao u prvoj i zadnjoj četvrtini kad smo ih otkinuli tako da mislim da je to u pitanju. Ja čitao pre neki dan da ovi hoće da šutnu Tompsona a da dovedu Kinsija mačku, ali mislim da je bio u pitanju neki drljavi sajt tipa moja zvezda il' tako nešto...

Sa Tompsonom -16 bog te

Ne serite. Ubacivao je Tompsona u drugoj i trećoj četvrtini kada niko od igrača nije mogao da se sastavi. Odličnu odbranu je igrao Tompson i dao je dva jako bitna koša u tim trenucima, ne govori taj +/- sve.

Tompson je sasvim fimo odigrao ovo. Nadam se da će protiv Budućnosti konačno doći na svoje, jako je zahvalan igrač i treba ga sačuvati. Kapiram da će sipati kao u nerotkinju kad ga krene šut. Vidi se da ga psihički jebe što ga ne ide, slično kao sa Đenkom prošle sezone.

Pritisak koji vrši na njihove napadače i koliko je zapravo jedini igrao nešto u tim trenucima se ne vidi na statistici. Jbg. Ok je kenjati po liku, ali kada postoje razlozi za to.

Фора, док је Перковић био у игри, Бранчило је два паса уделио на пола терена Бајерновим играчима у руке и Милер се макар два пута залетео као сивоња на пола Бајерна и изгубио лопту и овима направио контру. Плус што су се наши примили на шут за три па се испуцавали као идиоти. Да није било пре свега Гудуре, па онда и Томпсона у појединим моментима, питање шта би било.

Ja čitao pre neki dan da ovi hoće da šutnu Tompsona a da dovedu Kinsija mačku,

ovo sam i ja juce cuo od nekih koji su svakodnevno oko kluba

Da mi je da i tompson da neki koš pa da reme dođe ovde i kaže ESAM REKO PIČKE

Pročitah da Dženkins dolazi u Budućnost i zamanta mi se. Kad ono neki tamo lijevi, ne naš Đenka. Kako bi bilo lijepo vratiti ga umjesto Tompsona, eh...

I šta koji kurac više branite Tompsona, on je crnjac, ima da ne staje na zemlju i daje minimum 15+ poena.

I šta koji kurac više branite Tompsona, on je crnjac, ima da ne staje na zemlju i daje minimum 15+ poena.

Nije on toliko crn brt. Za takvu statistiku ti treba nešto ovako:
https://shakaama.files.wordpress.com/2012/08/black-man-plaid.jpg

Jebiga, u pravu si, onda je ganci, naš. Neka ostane.

I Cirbes. A Savan žali što ne igra za nas.

Дајте људи снимак утакмице ако има гдје.

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2015&mm=12&dd=20&nav_id=1076800
Za svaku pobedu u top16 dobija se 35k evra. Ako budemo imali deset pobeda u top16, eto para za mesec dana Milerovog ugovora. (ili 7 dana Vilijamsa)