Prijava

Pa Jugoslovenskih šampionata ima najviše Zvezda 12, pa Zadar, Olimpija i Split po 6, pa Partizan 5

E sad kao je Partizan nastao iz kluba Jugoslovenske Armije koji je osvojio prvu titulu 1945. onda i Partizan ima 6.

Хаха, па није поента у томе да ли Партизан има 4, 5 или 6 титула из велике Југославије, него у томе да није Задар клуб у рангу МЗТ-а.

Editovaću post sutra i staviću Zadar na bolje rangiranu poziciju

nebitni timovi: ostali koji dođu i odu: Karpatski sokolovi, mornar bar, sutjeska nikšić, oni mađari, oni bugari... (ovo ne znači da ovi timovi ne umeju i ne mogu da pobede neke od najjačih abaligaša)

Ne bih rekao da će Mornar da ode tek tako, oni mi djeluju ozbiljno dosta... Mislim da će graditi neku ekipu, ali polako da vidimo :D

Хаха, па није поента у томе да ли Партизан има 4, 5 или 6 титула из велике Југославије, него у томе да није Задар клуб у рангу МЗТ-а.

http://i.imgur.com/gdlOxCf.png

Jeste Zadar dao jednog Dejana Bodirogu, Dina Rađu, Krešimira Ćosića i mnoge druge, ali jebi ga pogledaj ovo... Podvukao sam sezone kada nije bio u top 6 najjačih i u 15 u kojima je učestvovao to je bio slučaj u 8.
A ako ćemo po sistemu UEFA-inog koeficijenta da gledamo :D U posljednjih 5 sezona samo jednom je bio u top 6 ekipa (i to kao šesti)... mada se vidi uzlazna putanja iako mi se čini da ove godine neće gledati preko osmog mjesta :D

Dakle, mada ne treba u isti koš staviti Zadar i MZT po pitanju tradicije, po pitanju snage od 2010. na ovamo, što bi trebalo biti glavno mjerilo kvaliteta ekipe... pa ono, tu su neđe...

Mada opet kažem, ne treba nikako potcijenjivati značaj Zadra za košarku ne samo u Hrvatskoj i na našim prostorima nego i na evropskom pa i svjetskom nivou

Па наравно да се не сме потцењивати значај Задра за кошарку, кад је Задар створија исту.

Него, није толико битна његова позиција искључиво у Јадранској (мада и тако шије МЗТ), нисам ни реаговао кад сам прочитао онај пост са рангирањем, него тек кад се Ђото покочио на чињеницу да је Задар освојио једном, па реко' чисто да га обавестим да се кошарка игра мало дуже и да је Задар био неки фактор у онако јакој лиги.

А Рађа је Сплитов.

Evo brt ispravio sam stavio sam Zadar u ove "nekad dobre timove"

кад се Ђото покочио на чињеницу да је Задар освојио једном, па реко' чисто да га обавестим да се кошарка игра мало дуже и да је Задар био неки фактор у онако јакој лиги.

Pa dobro brate i Leeds je igrao finale LŠ i 3-4 puta bio prvak engleske a ne bih sad rekao da su veliki klub.
Đoto je pričao o ABA ligi, ne o tim timovima generalno kako bi ih poređao i jebi ga ako ćemo realno Zadar stvarno zadnjih 6-7 godina što bi trebalo biti i najrelevantnije nit smrdi nit miriše..

А Рађа је Сплитов.

Da... Ja ih brkam dosta tu staru školu jer jebi ga tad su bili i drugačiji timovi a i neki su se od tad privatizovali. Čini mi se da je i Toni Kukoč taman iz Splita, a dražen iz Cibone...
Možda su igrali neđe i prije ali mislim da su u tim timovima dobili dimenziju opasnih baja :D

ESAM REKO dekiejndzlofdark da ce da nas bananiraju,poznajem tu ljudsku crtu igraca nasih, ne boli ovaj poraz ali ce boleti od Laborala ako se ne promeni pristup utakmici,sto se naguzismo nije mi jasno mogli smo bar da stegnemo malo bulju.

Da poentiram na Ćirove "dokaze" iako nijednom nema tvrdnje o tome da je FibaLŠ kvalitativno prejako takmičenje, takodje on ne razume sta znaci krovno, istini za volju se mora izneti sledeće:

1. Fiba LŠ ima mislim 17 učesnika koji su u prethodnoj sezoni bili šampioni svojih država uključujući prvake Izraela i Francuske.

2. EL ima mislim ispod 7 prvaka.

3. EC ima sedmoplasirane i šestoplasirane ekipe svojih prvenstava.

Ovo je bilo izuzetno lagano.

Nabroj tih 17, molim te.

Uzmi pa pogledaj ako te zanima, izmedju ostalih kao sto rekoh tu su prvaci Izraela, Francuske, Poljske, Ceske, Belgije, Slovenije, Rumunije, Ukrajine itd...

To i dalje daje 8...

Portugal, Bugarska, Bosna, Holandija, Kipar, Madjarska, Svedska, Belorusija, Slovacka.

koliko snažno stežeš jastuk dok grcaš u suzama?

Pa to je onda ozbiljna brojka...Nego je l' znaš ti da postoji EP malih zemalja u košarci? E ovo mu dodje kao liga malih šampiona. Gde je prvak Španije, Nemačke, Rusije, Turske, Srbije...?

Ko je mali, a ko je veliki moze se diskutovati. Ne znam od kad to Nemacka postade velika zemlja u kosarci. Poenta je da je ovo odgovor na tvrdnje o laznoj ligi sampiona, ko je lazan vidi se iz prilozenog.

Izuzetno lako je bilo ovo. Pozdrav.

Shomy23
koliko snažno stežeš jastuk dok grcaš u suzama?

Stezem zenu i povremeno drkam tablet, koliko tiketa drzite ti i cale u rukama sad, XD

Otkad je Nemačka sila u košarci? Pa dobro, majku mu jebem, kako možeš da kažeš nešto tako bez griže savesti? Ne, nego su Slovačka i Bugarska sila...