Prijava

А у случају да, не дај боже, пукнете, товарење вам не гине, јбг.

Sreca pa nemamo kroasane na forumu, kako li bismo njih istrpeli nakon toga :D

Полако, можда се Комад1389 повампири. А и Провирон је кроасан, него вешто крије. :Д

Боли хрвате курац за кошарку. Читам коментаре по њиховим порталима, оно вест ЦИБОНА У ЕВРОЛИГИ, а коментари типа ЛИГИ КОЈОЈ ? Спремају се они за Бразил, пуца им много за кошарку.

BOLI NAS KURAC, NEKA SE VRATI, SVEJEDNO VIŠE MRZIMO HIBRID NEGO ŠTO VOLIMO PARTIZAN

Toe pravi navijač.

Shomy23
Боли хрвате курац за кошарку.
Читам коментаре по њиховим
порталима, оно вест ЦИБОНА У
ЕВРОЛИГИ, а коментари типа
ЛИГИ КОЈОЈ ? Спремају се они за
Бразил, пуца им много за
кошарку.

Јеботе, ако и сутра добију, тачно ће на фињака да нам врате за сва силовања у спорту. лоло

Не бих ја овде кривио Радоњића толико. Поставили су зону, јер су знали да немамо неке претерано сигурно шутере. Решили да ризикују и исплатило им се. Мислим да су играчи убедљиво највећи кривци. Океј, јебем ја матер свима који иду на гледају Јаворе и Вождовце на Маракани, а не дођу на овако битан меч, јер су вође рекле "бојкот". Ви сте овце и натакнем вам мајку на курац. Али поред чињенице да нису имали пуну дворану која гори, овакав противник се морао победити. Тренираш кошарку читав живот и промашиш 30 тројки и 11 слободњака. Кривица је на играчима.

Ови што причају како ломе ствари по кући кад Звезда губи, а овамо у ствари уживају у томе "што су били у праву", нек продају ту причу мами својој. Јебач, попушиш ми курац.

Ове што говоре како је кошарка маргиналан спорт бих замолио да се не појављују више на теми, нисте ни заслужили да гледате ишта боље од саплитања сеоског штопера испред расног стрелца Ракића. Скаузеру, и ко је још кењао у сличном тону, и ви ми се напушите курца.

О квалификацијама за Евролигу је прерано да се прича, не знају се ни учесници, нити какви ће бити тимови, пре свега Звездин. О том потом. Али да су се посрали на сав труд који су досад уложили, посрали су се. Навикао сам на свашта од овог клуба, али наставили су да померају границу. Звезда је претходних година имала свакакве тимове, па је Цибона (углавном стабилнија него сада) готово редовно падала у Београду. Стварно сам био убеђен у победу вечерас. Али добро, то је Звезда, ово је најбољи доказ лоло. Сад остаје да се обезбеди прво место у домаћој лиги, па да покушају да се оперу у Пиониру, уз помоћ ових говнара који себе називају навијачима.

ТИ СИ МОЈ БОООООООЛ!
http://www.youtube.com/watch?v=G5sv2lfjRLk

prvo cestitam polufinalisti. prva 4 nije mala stvar. posle titule pripremnog perioda i prijateljskih utakmica dodadosmo i titulu "prvak regularnog dela". tripla kruna.

nego da vam cestitam odmah ovu nasu, srpsku? sredice to cova, mojne te suze. za mesec dana ima da ljubite simonovica u kure. gde je vama kraj pored cove i pickoustog

Колико сереш по интернету, није ни чудо што се толико деце шета у Звездиним дресовима.

Регулиши ово, Јанпи, сто му Зекстриних одела.
http://sportal.rs/uploads/tinymce/2013/jul1/dete.jpg

I treba da nas jebu, ja bi njih polivao.

Sazet opis utakmice: usrali se ko picke svi osim slovenca.

edit: jebes ekipu u kojoj slovenac ima najveca muda.

nema potrebe, skinuce ga on sam samo jos malo da poraste. ne postoje ni deda mraz, ni dobra vila a ni kk crvena zvezda, lazu ga ovi matori

jebes ekipu u kojoj slovenac ima najveca muda.

Upravo.

janpi, ti si još na sajtu?

kad nisam na tvojoj mami tu sam. sto jel me trazila?

E al shvatio sam da starim...kad smo prisli na minus dva ja lepo kazem celoj kafani: ovo rade samo da mi opet kao milion puta daju nadu da dobijamo i da se jos vise iznerviram. I ipak sam se ponadao i prso ko lajsna jebo me otac prokleti.

I jos nesto: na kraju krajeva jebo i el i ek i aba i sve, makar igrali drugu beogradsku ligu opet cu gledati i navijati. NE POSTOJE MALE I VELIKE UTAKMICE-JA GLEDAM ZVEZDU A NE NJENE PROTIVNIKE.

janpi
kad nisam na tvojoj mami tu sam.
sto jel me trazila?

АХАХАХА БОХОРЕ ШТА ТИ РЕКООООО

Јеботе, је л' реално да лобања од двајесосам година има овакве форе?

Pitaj tilma, i on je isti.

janpi

kad nisam na tvojoj mami tu sam. sto jel me trazila?

Axaxaxaxaxaxax, brate...

Јеботе, је л' реално да лобања од двајесосам година има овакве форе?

Pa isto koliko da skida deci od 10 godina dres na ulici jbt.
Koji jebeni retard.

Бохоре, он не скида дрес, ОН СКРЕЋЕ ПАЖЊУ РОДИТЕЉИМА!

Бохоре, он не скида дрес, ОН СКРЕЋЕ ПАЖЊУ РОДИТЕЉИМА!