Prijava

i verovatno će primati manje nego u njemačkoj.

Kako volite da seruckate jbt :D Oce kurac da igra za manje pare i uz to pristane na visegodisnji ugovor :)

Nadam se da me moj kosarkaski instinkt vara oko Zirbesa :D Cirbesa, kako god.
Jel bese Dule vijao ovog Morisa prosle sezone?

Да доведеш и онила ти би опет друга била кококококо

Jest teo partizan prošle sezone da dovede morisa

Opet vi dosli da diskutujete?

Не видиш добро. Ја сам дошао да се спрдам на рачун фмпа.

Tri dana je sasvim dosta da pročitaš prvi post iznova i iznova dok ne shvatiš šta si trebao da pročitaš i kako treba da se ponašaš. Ovo je poslednji blaži ban i poslednje pojašnjavanje kako treba da se ponašaš na određenim temama. Svaki sledeći put kada tako budeš pametovao i ne budeš poštovao pravila biće najmanje 10x veći ban.

Је ли то чоби срочио опомену? да се препаднем?

Ti se prepadneš samo kad ti opomenu sroči imam

Имаш ти мој курац

dafaq did I just read?

A meni da 3 dana. Kurcine grobarske.

Rasni ti baš imaš poteškoće da razumeš čak i kada ti se obrazloži ban u pet redova. Nebitno, tebi više nema šta ni da se obrazlaže. Stvarno sam se potrudio da ti objasnim, ali očigledno je da si ili suviše glup ili suviše bezobrazan, tako da nema više objašnjavanja.

Jedi govna. Vi možete da serete, a ja ne mogu na neutralnoj temi. Jesam ja shvatio ono sto si napisao. Ali za onakav razlog bi mogao 90% sajta da banuješ. Jesam tamo srao, al svi seru.

Vidim da se i dalje praviš lud. Ko te jebe. Rečeno ti je.

Boli me kurac necu vise da se raspravljam na ovoj temi. Ocu da citam normalne analize revizor doga, a ne da mi ovaj debil rika sere i golomudo šatro diskutuje.

Obezbedi da ova tema bude normalna u buducnosti, bez grobara.

Sa nama je normalnija, koj ti kurac :D

Pa pizda ti materina golomudo ti pre nedelju dana rekao ime sledeceg pojacanja dok si ti srao po mardz simpson i drkao na srbija cela zna da je lopovcina karadzic tomislav cuj kaze da cita diskusiju a faktard ne zna ni sta je kosarkaska lopta niti je ikad video teren za kosarku monoloid trapezoidni zakrzljali