Prijava

Eo ja sad mogu da vam kažem svu taktiku Radonje:
Bobi je tu da fata loptu na početku, i zato igra u prvoj petorci. Kad je već u igri, Vili bacaj mu loptu, pa najviši je jebemu sumrak, munuće nešto.

Tejić takođe u prvoj petorci, cele prošle sezone počinje "neiskusnija" četvorka, i ako nedo Bog mune pešes poena, odma napolje, ne poštuje protivnika, ej zamisli on da sipa u koš?!?!?!

Blažič ima pravu ulogu beka, ali fudbalskog, trči sine uz liniju, kako ovi naši uhvate loptu ti trči napred. Ako nekim slučajem bude glumio Peju (9 points in 1 minute, prim.aut.) odma napolje, nema da vidi terena do kraja tekme.

Od akcija imamo dve: Prva, lopta na Bobija, ako posle devetnaeste iste akcije "slučajno" svi pohvataju da ide na njega lopta, onda kod koga je lopta nek ide jedan na jedan, pa ako prođe. Ako zaglavi plej sa loptom, nek se zavlači ili nek šutne, pa šta, možda i uđe.

Pik en' rol isključivo sa Bobijem, on je mnogo pokretniji od onog Nemca, kakav nemac, čuj on specijalista za 2 na dva, moš misliti.Ako Vilijams posle petnaestog šuta iz igre napokon promaši, ostaviti ga u Beogradu, ne voditi ga na gostovanje, da ga upozorimo. Kad dođe vreme da se odmori Viliams, uvodimo Đenku na pleja, nema veze što imamo dva klasična, bolje Đenka, bolje.

Žao mi tima, bez zezanja, baš mi se sviđa tim, al kad se setim da su tu Deki i Šone, obuzme me jeza.

Zamišljam petorku na terenu: Jović, Lazić, Kalinić, Tejić, Marjanović. I izgubimo 49 - 17.

Ovako nešto k'o Dionisijo i ja pomislih gledajući ove dve prijateljske. Ne prozivam, mislim da na ove igrače, treba mnogo bolji trener.

Uopšte mi nije jasna strategija legende Čovića sa ostankom Radonje. I, koliko sam upoznat, uopšte nije tražio trenera, pa izvisio i ostavio Radonju. Već vidim da ću se nervirati zbog budale.

Аба лига од ове сезоне на Спорт клубу. На крају и онај покер што преноси Арена после 12 има да им узму лоло...што у неку руку и није добро, јер ћу им јебати матер ако пребаце Енглезе на СК 4, 5 и 6.

Još JSl da prebace, tj ni ne moraju, dovoljno dve tekme nedeljno da otkupe, (nekad i jednu), i toeto.

A ja još razmišljao da dokupim Arenin paket. EVOVAMGAAA!

Наравно да ће и аба лига да буде на спорт клубу, кад ја пре 5 дана потпишем ДВОГОДИШЊИ уговор за бокс пакет. ПА ДА ВАМ ЈЕБЕМ МАЈКУ БОЛЕСНУ СТО ПУТА.

ништа, гледаћу (док и њих не узму) мађионичаре са травнатих подлога ЈСЛ, мало лиге шампиона (бар још 4 месеца), италијане мртве и французе. ЛОЛ. БОГАЉЧИНЕ СМРДЉИВЕ.

едит: а што се кошарке тиче... шта, усраће се у вилијамса, дангубића, отићи ће после 6 месеци. калинић ће да остане 2 године. и марјановић ће да игра док му колена не попуцају.

Ја имам свих 5 арена и 3 спорт клуба. Чисто да вам се посерем у уста и покажем колико сам богат. Поз

Lep tekst je napisao Saša Ozmo po završetku prošle sezone o Radonjiću kao treneru, taktici, vođenju utakmice itd. Između ostalog napisao je nešto tipa- i vrapci na grani znaju da se u prvom napadu lopta spušta na Bobija Marjanović. Eh, da je samo to ono predvidivo...i ništa se nije promenilo, a ekipa je po mom mišljenju jača i od one sa Šilbom. Opet stara boljka - premalo je šutera, ne dobrih, već bilo kakvih.
Ja kao nepopravljivi optimista, očekujem bolji rezultat u EL od prošlogodišnjeg, i nesumnjiv plasman u EL kroz Jadransku ligu. Ako usput bude osvojena i "domaćica" bude. Voleo bih, ali realno to je treće po značaju takmičenje, i najmanje regularno.
Radonja će mi nesumnjivo kidati živce, i još poneki povremeno. Gotivim Bobija, ali ne mogu da skapiram toliku malokrvnost u odbrani. Imaš 222, pa jebote, svi treba da se useru kad krenu na tebe, a on igra u reketu k'o devojčica!
Nemam takav mentalni sklop, ali kapiram da one koji imaju trener na neki način mora da motiviše, menja i podstiče im tu vrstu pozitivne agresivnosti.
Rano je za stvaranje neke realne slike, ali ne bih ja ovde više ništa dovodio. Ovaj tim može da se uigra, i gradi na duže staze...ali plašim se da je Radonjić tom zadatku nedorastao.

Najbolji komentar po pitanju Bobija je dao neretko genijalni Vlade Đurović: " Da on sa svojih 220cm nešto zna, odavno bi bio u NBA."

šta god on uradi dobro u napadu to zasere u odbrani, stvarno smo šuplji po tom pitanju

nama treba igrač na 5 više nego na 4 da bi nešto ozbiljnije uradili

Mickey Savage

Najbolji komentar po pitanju Bobija je dao neretko genijalni Vlade Đurović: " Da on sa svojih 220cm nešto zna, odavno bi bio u NBA."

Немој да блатиш:
а) Бобија за ког се види да је добар ко лебац
б) великог мислиоца Владу Ђуровића нетачним цитирањем

Није рекао да ништа не зна, већ "да је са својих 220 још и доста покретљив, играо би у НБА".

1968. година, први дерби који је игран у хали.
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t31.0-8/s960x960/1606409_10203544858999654_3960081718030702690_o.jpg
А на слици Зечевић и Цветковић.

To, Stevane. Nije quote bio 100% tačan, ali je svejedno suština jasna.

znam da su bili na -40 pre neku godinu lololo

ajd da se jednom i grobaru omakne nešto duovito :)

ma umemo mi kad hocemo :))

Priliku da sve ovo isprobaju imali su Branko Lazić, Stefan Jović, Nikola Rebić i Đorđe Kaplanović.

Kurac da stave u ledaru ove što su platili skupo. Daj ove što nije tolika šteta ako se zalede :)