Prijava

Metalac će lagano izboriti opstanak. MARK MAJ VORDS!
Jebemu mislio sam sutra da igramo, nisam gledao...

Ја ставио Кутлешића у "главни" тим на фантазију, могу ли да очекујем добар допринос од њега? Ко ће бити носиоци игре? Имам и Љубичића у другом тиму.

Ma najjače da znam, on je klinac valjda? Tj devetnaest, dvadeset ima, ne verujem da će forsirati ga Đokić, al kažem ne znam. Majstorović onaj, neko mi reče da je u Zvezdi kao klinac bio, on i Otašević, bi se trebali isplatiti.

Јефтин је баш, а видео сам да је дао 15-ак поена на последњем припремном мечу, па рачунам да ће имати пристојну минутажу.

a ja mislio sad ce neko napusavanje, pa sam i spremio repliku kako ste vi harlem globtrotersi (samo iz zeleznika hehehe) i nista. tugaa

Žao mi je zbog svega što se desilo i preuzimam potpunu odgovornost. Izvinjavam se taksisti sa kojim sam se sudario, ali i mom klubu i navijačima zbog svih neprijatnosti koje sam prouzrokovao – izjavio je Jaka Blažič, prvotimac Crvene zvezde Telekom povodom saobraćajne nezgode koju je izazvao u subotu u kojoj nije bilo povređenih. Slovenački internacionalac je kod sudije za prekršaj već platio predviđenu kaznu u iznosu od 16.000 dinara, a snosiće sankcije i prema Disciplinskom pravilniku KK Crvena zvezda Telekom u iznosu dva mesečna primanja i naknadom kompletne materijalne štete. Na taj način klub će staviti tačku na ceo ovaj slučaj.

Svesni smo da je u ovom trenutku Jaki Blažiču najteže, jer se uvek isticao primernim ponašanjem, a prema svim obavezama se odnosio maksimalno profesionalno. Pogrešio jeste, a za svoj postupak snosi odgovornost. Sigurni smo da je izvukao pouku, a najvažnije je da nije bilo povređenih.

KK Crvena zvezda Telekom izražava žaljenje zbog ovog događaja i kao klub koji veliku pažnju poklanja društvenoj odgovornosti, daće svoj doprinos u akcijama koje imaju za cilj povećanje bezbednosti u saobraćaju.

KK Crvena zvezda Telekom i Jaka Blažič se povodom ovog slučaja više neće oglašavati.

Ако је ово све тачно, онда морам признати да сам пријатно изненађен. Нисам навикао на нормалне реакције, генерално у нашем спорту.

- Blažiču, kakva je bila rakija?
- Jaka! :)

Е ово већ личи на нешто.

Ustaše ne znaju šta ih snašlo.

Е ово је пример како треба да играмо. Још мислим да је с лапо снаге.

Додуше, увек одиграмо бар једну очајну четвртину. Сад видећемо.

Ал' је Боби бушан у одбрани.

ПА НЕ ПОМЕРАЈ СЕ ОД КОША ЈЕБЕМ ТЕ УСТА

Jesam to dobro čuo da Williams 9 asistencija u prvom poluvremenu?!

Vilijams sjajan za sada, Kalina isto.

Gled'o sam prvo poluvreme. Pojeli ste ih. Koliko je sad?

23 razlike, Williams 10 poena i 10 asistencija.