Prijava

Ово испаде као да одговоарам на твој пост, али нема везе.

Jebote Djenka sutnuo dva sa distance, uslo, posle majko mila, mislim da mu je ovo najgore vece od kad je dosao. Mozda ne po procentima, ali ono ja ne bih sutirao onako vrljavo, masi ceo kos, prekratko, prejako...Nema veze, bolje sada kad smo izdominirali, nego kad bude trebalo. :D

Sve u svemu svaka cast, nisam ocekivao ovako laku pobedu. Sa Gazijem se ne slazem za grupu, jer mislim da ce isto kao prosle godine biti, da mozda ni 4 pobede ne garantuje prolaz.

Мислим да може већ у овој сезони да се циља на свих 5 победа код куће. Ниједан противник није брутално јак у односу на овај састав, тако да треба ићи на то да се пролаз обезбеди јаким приступом у Арени.

Sad tek mogu da postujem, jebote, što kaže bvdlga, najveća enigma mi je radonjićevo praćenje utakmice i neke dobre odluke.
Blažiču se vratila muda, tačno ga je repka usrala, marjanović igra partije kao kad smo imali šilba, zahvaljujući vilijamsu, a on momak... alal mu kurac, klasa iznad svakog igrača kojeg ćemo imati u narednih 5 godina i kojeg smo imali u prethodnih 10, jeste da deluje malo punije no što treba, al' samo neka ždere kao prasac ako će da ima konstantnih 15 poena i 7-8 asistencija.

Pobeda koju svakako nisam očekivao kad sam video grupu, cenio sam da bijemo neptunas u obe i kuću, pa ako nas usere još jedna... Al' imamo igru majku mu jebem, deluje ovo lepo, čak je i smanjen broj onih praznih minuta, koje redovno imamo.

Gledao sam koliko sam uhvatio valensiju i olimpijakos... nisu neke zveri, valensija nije ona ekipa od prošle sezone nikako, a olimpijakos... ma daće nam tamo na kraju kad zatreba, lolčić, iako nisu nešto puno pokazali, cenim da i jedne i druge galatasaraj bije u turskoj.

Zvezdina lepotica <3

опет се ложите дечаци

pak ne lozite se, Galata nije umela da iskoristi to sto je Bobi igrao surnajes minuta i da vas napuni iz pik end rola i da vas tovari trojkama i prodorima, ozbiljnija ekipa nece to sebi dozvoliti.

Forsirali su pik end rol baš zbog toga ali brate, imamo trkače spolja nisu nam pobegli nijednom...videćemo protiv jačih ekipa ali mislim da nam ove godine pik neće biti boljka.

Najbolja stvar u vezi sa jučerašnjom pobedom je što ima ohoho prostora za napredak, kako individualni, tako i ekipni.
Sve više je jasno da ma koliko ja gotivio Admirala, on jednostavno nije plej, ili bar ne takav plej koji može da iskoristi Bobinatorove kvalitete, u potpunosti. Još prošle godine sam pisao kako su i Stefan Marković i Vasa Micić, umeli da igraju pik sa Bobijem, da mu daju pravovremeni i upotrebljiv pas, a Nelson to jednostavno nije umeo.
Vilijams je bio fenomenalan, a evidentno ima višak kilograma, i daleko je od top kondicije.
Cirbes mi je juče delovao "najtanje" od svih...najviše lakih poena smo primili kada su on i najčešće Jović pokušavali da brane pik tako što su udvajali beka, i ostavljali centra na ziceru. Kada sam ja kao laik to primetio, ne sumnjam da će i treneri odreagovati i poraditi sa Cirbesom na tome. Prosto nije se vraćao na čuvanje centra (svog čoveka) u situacijama kada je bio u prilici. Nadam se da ste me shvatili iako sam rogobatno opisao situaciju ;-))))
Primer fenomenalnog preuzimanja koji mi je ostao u sećanju je kada je u jednoj polukontri u 4/4 došlo do mismeča u kojem je Luka ostao na beku, a Markus pod košem protiv krilnog centra, i posle jednog suvišnog driblinga beka, bukvalno su se izrotirali u odbrani, u nanosekundi.
Bdvlga ne pljuj Jovića prerano...dobar je za ulogu koju će imati, a i biće biti sve bolji kako sezona bude odmicala. Uostalom i Kalina na terenu još uvek deluje kao da igra sam za sebe (što je i sam priznao tj. da se nije uklopio), a ne kao da je deo ekipe.
Danguba takođe još nedovoljno pokazuje. Možda se nekome učinilo da Luka nije odigrao ništa posebno, ali ima ga u svim statističkim kategorijama, evo na primer imao je 5 asistencija (najviše posle Markusovih 7, još je samo Arojo imao takođe 5). I Tejić je bio sasvim solidan. Jaka napaljen kao i uvek, iako nikada ne može da izgubi status mog ljubimca, mislim da će ga po tom pitanju Kalina "ugroziti" ove godine.
Radonja za sada na visini zadatka...da ga ne ureknem.
Lepo je Gusti napisao (i podstakao me na razmišljanje) posle utakmice sa Olimpijom...kada "otkinemo" zasluge idu igračima, a kada je loše onda je Radonja kriv (naravno da i ja spadam u grupu koja tako reaguje :-))) ). Doduše to je to trenersko prokletstvo.
Čini mi se ipak, da je izvukao neke pouke iz prošle sezone.
Biće to dobro.

Ne slazem se za Cirbesa. Nije ga htelo u napadu ali odlicna kretnja u odbrani. Deluje nekako "lak na nogama", pokretljiv dosta. Plus sto ne dopusta lake poene a kada pravi faul nema ni govora o 2+1. Bar sam ja tako video. I ne samo juce nego u ove 4 tekme plus nesto malo sto sam video na pripremama.

A Luki, koji je moj ljubimac u timu dzaba statistika kada se videlo da nije usao u mec... Koncentracija nula, koliko je imao izg lopti Doze, ja nisam zapamtio podatak?

Samo jos da dodam da je Vilijams dr mr :) pravi lider jbt, radi sve sto treba i to KADA TREBA.

Доже, нема потребе за педерским смајлијима, не верујем да Радоња или било ко од играча прате тему. Позз :-))))

Nego, opet da pitam, ajde Gustog posto mi je on odgovorio, da li je zadovoljan igrom drugog nam pleja, ili da kazem ne pleja?

De si blajvaga :) Mism da sam te video sinoć, ali si mi bio daleko, a i bio sam zauzet mrštenjem nekom jebenom seljaku koji je ceo meč samo prozivao naše igrače.

A što se Jovića tiče, treba biti strpljiv. Polako. Dečko sigurno nije Vilijams, ali mi ne možemo imati i drugog pleja ubicu. Nema se para. Pritom, opet kažem, Jović igra najčistiju odbranu kod nas. Kada Vilijams nije na terenu, ja mislim da će uvek biti u paru Jović i Dangubić. Prvi da prevede, drugi da organizuje igru, jer poseduje tu kreativnost, iako je krilo. A i ti brate, jebem mu dobili smo, budi srećan malo :)

Cirbes mi je juče delovao "najtanje" od svih...najviše lakih poena smo primili kada su on i najčešće Jović pokušavali da brane pik tako što su udvajali beka, i ostavljali centra na ziceru. Kada sam ja kao laik to primetio, ne sumnjam da će i treneri odreagovati i poraditi sa Cirbesom na tome. Prosto nije se vraćao na čuvanje centra (svog čoveka) u situacijama kada je bio u prilici. Nadam se da ste me shvatili iako sam rogobatno opisao situaciju ;-))))

Drugačije brane pik Bobi i Cirbes. Sa švabom se ide na to izletanje, a Bobiša se spušta dole. I danas smo jako dobro to radili, u odnosu na neke prethodne utakmice. Dože, znaš da kada se udvoji plej, ide igrač sa strane pomoći i seče pas ka centru. Dok se ostavlja protivnički igrač u uglu najčešće. Bolje da šutne 3 nego zicer. Cirbes me je stvarno pozitivno iznenadio ovih par mečeva. Dečko ne siluje, zna šta radi najbolje, ne glupira se. I zna bre da ga da pod košem.

Sve u svemu, moglo je biti i ubedljivije, ali zadovoljan sam skroz. Dobili smo, napredujemo i bićemo sve bolji kada se svi uklope i uigraju.

Ja sam srecan, samo sam nesrecan kad je on na terenu, i kad se topi prednost bez potrebe. Uostalom, moram da nadjem Kasalicu/Gavrica i u kosarkaskom timu. :)

A jebes ga, ti sad hoćeš da zamena Vilijamsu bude Teo, pa ne mere tako :) Nekog Vuka Radivojevica moramo imati u ekipi lolo... Mislim da će Kasalica ove godine da nam bude Dangubic :) kidace mi živce svakodnevno, ali će prcnuti franjevce s vremena na vreme i neću moći da ga mrzim :d

koliko je imao izg lopti Doze, ja nisam zapamtio podatak?

Luka dve izgubljene, ali i 2 ukradene, a Kalina čak 3 izgubljene, a samo 1 ukradenu (ali gotivim ja Kalinu još iz vremena dok je bio u Vojvodini). Luka pride i 3 ofanzivna i 5 defanzivnih skokova, 4/6 za 2p, i jedini sporan element 0/3 za 3p.

Gusti, OK lepo si objasnio, to bi trebalo da bude greška igrača koji su bili na “strani pomoći”, pretpostavljam pre svih Blažič, Danguba, Kalina, Dženkins...neko od njih. Međutim ja upravo pričam o situacijama u kojima je sam Cirbes imao vremena (a brzinu ima) da se vrati na svog čoveka...i samim tim obesmisli pik.
Nisam trenirao basket (bar ne na nekom ozbiljnom nivou), i očigledno ne znam teoriju, ali u praksi mi deluje da je ta odbrana u par navrata mogla bolje da se odigra. Konačno je i Bobi odigrao odlično u odbrani, pokupio gomilu lopti (9 defanzivnih skokova), zalepio dve bandže, čak je i skočio da bi zalepio onu Guleru, a trebalo bi da lupa 3-4 banane u proseku, pa bi protivnici dobro razmislili pre nego što krenu na ulaz.

Šljivorade, prate sigurno...vidiš da su usvojili neke naše savete, i boljitak se odmah primećuje, i u igri i u rezultatu.

драго ми је да се 1003 поруке коначно исплаћују, опаааа :)

Jebote, gledam sad raspored, kako lepo mozemo da otvorimo, pu pu da ne ureknem. Kapiram da ce biti bas nategnuto protiv Litvanaca, a posle Valencia i Olimpijakos. Jednu od te dve da dobijemo, na konju smo.