Prijava

E da, navijanje klasicna bulja. Ne verujem da likovi krecu tekmu sa pesmom koju 20 posto tribine tu zna, i vezbaju je. Plus pevanje pojedincima. Jovic vezara. Rebic ni minut. Znao sam da je debil cim sam video da drzi tri spojena prsta na srcu dok je himna svirala. MRS!

Не знам чему тај страх јебем му матер. Ви већ отписали сва гостовања. Па и сами смо видели да Каха није ништа посебно код куће, а нису ништа претерано јачи него прошле сезоне кад смо им се попишали у уста. А ми смо доста јачи, још ако нас крене шут добијамо их лагано тамо. У Арени очекујем 30 разлике против Нептунаса, подразумевано свршавање по Лаборалу, а и што да не добијемо Олимпијакос, нису они више она екипа што је објашњавала претпрошле и оне тамо сезоне. А и Јовић и Калина навикли да јебу Манцариса, Принтезиса и екипу лоло...Валенсија не може да нас добије 14 разлике тамо, значи нема јебене теорије, распад су. Једино ме плаши гостовање турцима, имам неки осећај да ће нам јебати маму лоло

Nije strah, nego je sasvim moguće da izgubimo sva gostovanja. Kad smo od Neptunasa, realno je i od ostalih. Nadajmo se da neće biti tako.
Ovo ostalo kao da je Penzos pisao, tako da... :)

Rebic ni minut

I ne treba.

Koliko je realno da mi sa 5 pobeda odemo dalje? :D

Vilijams carina. On i Bobi savršen tandem. Molim Boga da nas ne ispali na pola sezone kao što je bio slučaj sa nekim američkim košarkašima ranije. Kalina polako ulazi u formu, Dangubić prijatno iznenađenje na ovoj utakmici, kapiten plodi a Jovići moraju da mi kidaju živce i u fudbalu i u košarci.

Šalabajzer

Nije strah, nego je sasvim moguće da izgubimo sva gostovanja. Kad smo od Neptunasa, realno je i od ostalih.

Са свима можемо да се носимо у групи, тако да је реално и да се направи бар један брејк. Не би ме много зачудило ни да изгубимо од Олимпијакоса код куће, а добијемо у Грчкој, на пример. Мада је то вероватно најтеже гостовање.

У праву је Шоми, па прошлогодишња екипа је прву победу забележила у четвртом колу у Шпанији, кад нико није очекивао. Највише захваљујући Нелсону, морам то да додам, пошто овај Сим не престаје да га помиње без потребе и пореди са Вилијамсом. Изнова и изнова нам отрива топлу воду, као да никоме није још прошле и претпрошле године било јасно да човек није баш неки креатор.

Ma ja se nadam da ćemo biti prvi u grupi, trenutno odlično igramo, ali sam naglasio da ne treba da se previše zanosimo, jer je i ova druga opcija sasvim realna.
I prošle sezone smo se sa svima dobro nosili, pa nismo prošli...
U poređenju s prošlom sezonom, ova ekipa mi djeluje dosta bolje, energičnije, sa više samopouzdanja, a i evidentno je da može još dosta bolje. To je najbitnije. Vilijams je ključ, definitivno smo uboli sa strancem.

http://youtu.be/boupfC6bOj4

I dalje mi je nestvarno da za nas igra ovakav igrač... :O

Da jebote, posle ovog govorim drugarima:" Jel nije ovaj čovjek imo gdje drugo da ode jebiga?!"

Hah a zamisli duel Williams - Boris Dalo

L O L
O
L

E ljudi, zamislite da nam NE IGRA JOVIC koliko bismo jaki bili!!! HHAHAHAHAHAHHA

Jebem mu seme.

Asmo ih usrali.

Odlicna tekma, tanko navijanje.
Ne pamtim kad mi se desilo da cujem 15 ljudi oko mene na tribini kako traze od trenera da vrati najboljeg igraca i pored toga sto vodimo 20+. Jednostavno, uzivanje je gledati ga.
Djenka je u autu totalnom, izgubio je samopouzdanje skroz. Nisam video nijedan njegov uspesan prodor jos od Budiveljnika. Nadam se da ce proraditi, fali nam igrac u toj rotaciji u napadu, s obzirom da imamo Bana stopera.
Jovic je za sad jedino pokazao nesto na zagrevanju (zakucao je vetrenjacu usrao sam se koliko je bila dobra :D). Neverovatno koliko je ocigledan pad u igri kad udje on. Svi su u fazonu samo da bude -4,5 to nije strasno, pa ce onda uci Markus da povrati prednost. Bas je tanak u svim segmentima. Ajde odbrana djene djene, ali napada 0. Poludeo sam pred kraj prve cet kad je sutnuo preko ruke trojku u poslednjim sekundama iz ocajne pozicije. Sto je najgore slicno je ponovio i pred kraj trece kad je kao najveca neznalica cekao na centru 5 sek ppred kraj. Dobro je Dzordane.. Od Dange ockujem jos vise, nadam se da ce se osloboditi i poceti da jase kao Mitra.

Vi niste svesni koliko volim Jaku. Jebeš vilijamsa i žigaru. Blažičmi jekao Džaja ili Perica latentno mi nabubri ud na njegovu rešenost da mi nabubri ud volim kad mi kuje to rade zato ih i plaćam. PLAĆAM DA MI SE DIGNE KURAC KAD GLEDAM SPORT. Cela poenta Ezope hvala na pouci. Gud baj adios

koliko ga volis, ono muski? jel bi ga jebo?

Idi čitaj vukajliju.

U bre mamu vam aškalijsku, vi se baš primili. Ja navijo za ove španske rumune al ništa.

Jebali smo španske rumune a vas jehovini svedoci iz čega dalje implicira da je dule vepar više ili jednako aškalijska sirotinjska gamad.

Ozbiljno čitajte vukajliju za sve što vam nije jasno a ima i dobrih fora.

Gledao sam tekmu s ekipom u kojoj su 3 grobara. Muk i nevera. Napili su se kao stoka jer nisu progovarali sat i po. Jednom je jedan rekao nešto u fazonu:"Ma daj više...". Smeh.